shopify site analytics

7 Daagse Detox Ervaringen: Echt Goed Ontgiften?

7 daagse detoxAf en toe een weekje je lichaam volledig reinigen door een 7 daagse detox is goed voor je. Door een aangepast eetpatroon en door het drinken van veel water, kun jij jouw lichaam ontdoen van achtergebleven afvalstoffen. Volgens het ebook 7 Daagse Detox verricht het volgen van een programma van een week wonderen. Wij hebben er onderzoek naar gedaan en delen graag onze mening met jou.

Wat mag je verwachten van het ebook? Waar ligt de kracht van het ebook en waarom zou je het wel of niet moeten kopen? Wij gaan eerst inhoudelijk bespreken wat het detoxen eigenlijk inhoudt. Vervolgens gaan wij samen met jou het boek doornemen. In het boek zitten maar enkele recepten, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de bonus die je krijgt bij het kopen, namelijk het Detox Recepten Boek.

Review 7 daagse Detox

Het boek is geschreven door Marjolijn Verkaik. Naast dit boek heeft ze ook ebooks geschreven over groene smoothies. Zij wordt terzijde gestaan door Jesse van der Velde die wij kennen van de kettlebel workouts en diverse ebooks over gezondheid en levensstijl. In de 7 daagse Detox wordt jou uitgelegd hoe je in één week je lichaam kunt ontgiften. Zoals wij later zullen toelichten heeft het detoxen meerdere voordelen voor jouw lichaam. In het boek wordt je klaargestoomd voor een schoonmaakmissie in jouw lichaam. Er worden ook enkele recepten besproken.

Wij gaan het 7 daagse Detox grondig onderzoeken. Ook delen wij ervaringen van anderen.

Wat houdt detoxen in?

Bij het detoxen reinig je jouw lichaam. Dit doe je door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en eventueel door het masseren van het lichaam. Door een tijdje te detoxen moet je lichaam weer in balans komen. Dagelijks wordt je lichaam blootgesteld aan giftige chemicaliën die je hoofdzakelijk binnen krijgt via de mond. Op termijn kan het “vergif” ervoor zorgen dat je lichaam niet meer optimaal kan functioneren. De schadelijke stoffen zitten opgeslagen in de cellen in ons lichaam. Door periodiek een 7 daagse detox te doorstaan, kun je jouw lichaam reinigen.

Werkt het detoxen echt?

Niet alle medici zijn overtuigd van de kracht van detoxen, maar staan er steeds meer voor open. Vaak wordt gedacht dat het een modeverschijnsel is, maar het tegendeel is waar. Al eeuwen geleden werd het detoxen gebruikt om het lichaam te reinigen, maar dat zegt natuurlijk nog niet dat het ook daadwerkelijk effect heeft. Eigenlijk maakt het niet uit wat deskundigen erover zeggen. Het kan namelijk niet anders dan dat het goed is voor je lichaam. Je krijgt hoofdzakelijk gezonde producten binnen. Detoxen zal je niet beschermen tegen alle ziektes, maar het zal je gezondheid wel ten goede komen.

Wat doet detox voor je lichaam?

Na de 7 daagse detox zul jij je fitter en energieker voelen. Volgens het ebook zijn er nog meer voordelen te behalen voor het lichaam. Het kan zorgen voor gewichtsverlies, je krijgt een mooiere huid en hierdoor zul je ook zelfverzekerder zijn en blijer zijn met je lichaam. In het ebook wordt er wel op gewezen om de informatie eerst grondig door te lezen.

Het is wetenschappelijk nooit aangetoond dat het ontgiften zelf effect heeft. Natuurlijk kun je wel zeggen dat mensen die detoxen gemiddeld gezonder leven dan mensen die dat niet doen. Dit gebeurt alleen al door het veel drinken van water en het gezond eten.

Wat heb ik nodig voor de 7 daagse detox?

Detoxen is meer dan het aanpassen van je eetschema. Dat blijkt ook wel uit de benodigdheden om te  beginnen met het 7 daagse programma. Wat heb je nodig voordat je van start kunt?:

  • Als je het goed wilt doen, moet je biologische groente en fruit kopen – Deze voedingsmiddelen zijn namelijk niet bespoten met toxische pesticiden. Je kunt niet ontgiften door nog meer giftige stoffen binnen te krijgen
  • Een blender / foodprocessor – Smoothies zijn namelijk onmisbaar gedurende de 7 dagen
  • Lichaamsborstel – Deze ga je gebruiken om je huid te borstelen voordat je gaat douchen. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Mineraalwater of gefilterd water – Met het drinken van veel water kunnen zoveel mogelijk afvalstoffen uit het lichaam verwijderd worden. Je moet tijdens de 7 daagse Detox veel water drinken (minimaal 12 glazen per dag).

detox

Detoxen gaat verder dan alleen aanpassingen in je eetpatroon. Het ebook is hoofdzakelijk gericht op het eten. Een detox massage en de verdere werking van de lichaamsborstel wordt verder niet diepgaand inhoudelijk besproken.

Goede voorbereiding op de 7 daagse Detox

Je moet er rekening mee houden dat jij je zo strikt mogelijk gaat houden aan de recepten. In combinatie met een fulltime baan kan het een drukke en gehaaste week worden. De 7 Daagse Detox gaat je namelijk wel veel tijd kosten om de gerechten te maken en voor te bereiden, maar het moet gewoon lukken met een strakke planning.

Om gedurende de detox week zoveel mogelijk tijd te besparen, doe je er verstandig aan om in de dagen voordat je begint alvast voorbereidingen te treffen. Voor een hele week de meeste noodzakelijke boodschappen al in huis te hebben, is een aanrader. Maak groente en fruit al zoveel mogelijk schoon, zodat jij gedurende 7 dagen jouw energie en tijd volledig kunt richten op het detoxen.

Wat belooft de 7 daagse Detox?

Volgens het ebook zul je er in meerdere opzichten baat bij hebben. Je huid zal gladder worden en je haar zal meer glanzen. Je energielevel zal ook gelijk hoger zijn omdat het lichaam energie over zal hebben omdat er minder energie verloren gaat aan het afbreken van afvalstoffen. De schrijfster van het ebook wil geen voorspelling doen over hoeveel kilo’s je gaat verliezen met het programma, maar je gaat er lichter uit komen. De nadruk ligt overigens niet op gewichtsverlies, maar het is wel mooi meegenomen als bijwerking.

Detox recepten – Wat zijn het voor gerechten?

In het ebook 7 Daagse Detox wordt voor een week aangegeven wat je het beste kunt eten. Indien je  het schema strak volgt, zit je goed. In het ebook wordt bijvoorbeeld bij het diner op de eerste dag aanbevolen: rauwe spaghetti. Verderop in het ebook worden  recept ideeën gedeeld. Je kunt een week vullen met de recepten, maar sommige voedingsmiddelen zul je niet lusten. Er worden geen alternatieven aanbevolen.  Een goede aanvulling op het boek wordt gegeven met de bonus die je bij een bestelling krijgt. In het ebook Detox Recepten heb je een ruime keuze aan verantwoorde gerechten.

Groene smoothies vormen een belangrijk bestanddeel

Iedereen die met gezondheid bezig is, is bekend met de voordelen van de groene smoothie. Het is een vitaminebom en verhoogt je energielevel al bij de eerste slok. In de 7 daagse Detox nemen de groene smoothies een prominente plaats in. In het ebook worden een aantal smoothies uitgewerkt en er worden ingrediënten besproken die gebruikt kunnen worden om zelf een groene smoothie samen te stellen. In het ebook met detox recepten tref je ook nog 6 smoothies aan die je kunt inzetten in de week.

Wat zeggen andere websites over het ebook 7 Daagse Detox?

Wij delen graag onze mening over het ebook, maar er zijn al meerdere reviews over geschreven. Deze hebben wij voor jou verzameld.

“Ja er zijn giftige stoffen die mensen binnen krijgen, en ja er zijn er waarschijnlijk meer dan je denkt, maar het overdreven verhaal op de salespage van Marjolein Verkaik is ons iets teveel toegespitst op het aanjagen van angst en je daardoor in de richting van de oplossing die ze verkoopt te drijven.”

Bron: ppreviews.nl

“Ik ben nu 2 weken klaar met het detoxprogramma en ik moet zeggen ik voel me wel gezonder”

Bron: Consumenten-nieuws.nl

“Wij zijn erg te spreken over deze methode. Tijdens de detoxweek breng je jouw lichaam echt in de gelegenheid om alle opgeslagen toxische stoffen af te breken.”

Bron: Ervaringenloket.nl

Conclusie – Is het kopen van 7 Daagse Detox een aanrader?

Je hebt grote voorstanders van het detoxen en je hebt mensen die de toegevoegde waarde van deze manier van het reinigen van je lichaam niet zien. Wij zijn van mening dat het zeker een aanrader is, tenminste als je ervoor open staat. In het ebook wordt duidelijk omschreven wat je moet eten en wat eventueel nog alternatieven zijn.

Als je op zoek bent naar een volledige lichaamsbehandeling om je lichaam te reinigen, is het ebook mogelijk teleurstellend voor je. Leg jij de focus op door gezond te eten je lichaam te reinigen? Dan is het ebook 7 Daagse detox + de Detox Recepten (bonus) aan te bevelen.

Hoe kan ik het ebook kopen?

Je kunt het ebook kopen door te clicken op onderstaande button. Je kunt onder andere met je credit card en met iDeal betalen. Een eenmalige machtiging is ook een betalingsoptie. Na het bestellen krijg je het ebook in een pdf bestand toegestuurd. Door deze te openen via Acrobat Reader kun je beginnen met het detoxen. Alvast veel succes!

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *