Ontdek hoe je je streefgewicht bereikt met 1-op-1 coaching van onze experts

...

Drs. Oscar Helm

Is het jou al gelukt om je streefgewicht te bereiken?

De wereld zit vol met afslankboeken en diëten die mensen volgen, en toch lukt het mensen niet om hun streefgewicht te behouden of te bereiken. Dat is vrij logisch als je het volgende in gedachte neemt:

 • Er zit meer en meer toegevoegd suiker in onze voeding
 • We bewegen steeds minder
 • Iedereen kan voedsel betalen, en er is een overvloed aan voeding
 • Mensen zijn vaker gestrest
 • Andere aspecten van het leven kost ons teveel aandacht en energie
 • We eten minder gezond
 • Onze hormonen zijn niet zoals ze vroeger waren
 • Het is tegenwoordig normaal om teveel te eten
 • Het is tegenwoordig normaal om overgewicht te hebben
 • En daarnaast zijn er nog vele andere verklaringen waarom mensen tegenwoordig zo vaak overgewicht hebben

Het komt er op neer dat er veel elementen zijn die het mensen moeilijk maakt om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. Het lastige is dat iedereen anders is. Levensstijlen, gewoonten, motivatie, ambitie, lichamen en karaktereigenschappen verschillen waardoor er geen boek perfect zal zijn voor jou.

Een advies kan perfect werken voor jouw buurman, maar vanwege jouw lichaam slecht advies zijn voor jou. Een advies kan makkelijk te implementeren zijn voor jouw partner, maar met jouw levensstijl voor jou onmogelijk zijn.

Als je echt je streefgewicht wilt bereiken en deze voorgoed wilt worden dan heb je persoonlijk advies en begeleiding nodig. Een coach kan met jou achterhalen wat voor jou de beste methode is.

De kennis van een boek tegenover die van een afslankcoach

Jij hebt maar zoveel tijd om boeken te lezen.

De coach heeft de kennis van tientallen boeken in zich, en daarnaast de praktische ervaring om te zien wat voor wie werkt en haalbaar is.

Jij hebt daar waarschijnlijk niet de tijd voor en dat is prima. Je hebt namelijk alleen de handleiding voor jezelf nodig en die kan jij samen met de coach ontdekken.

Onze coaches overleggen altijd de nieuwste ontwikkelingen met elkaar en zijn zover mogelijk bekend met de nieuwste onderzoeken op het gebied van afslanken en gezondheid.

Gezond slank blijven is even belangrijk als slank worden

Wij coachen in het maken van aanpassingen in je levensstijl, kennis, mindset, en voedingspatroon.

Wij streven ernaar al onze cliënten een gezonde levensstijl aan te leren waardoor de positieve veranderingen permanent zijn en je niet zal jojoën.

Als je een crash dieet wilt volgen, je je streefgewicht mogelijk op een ongezonde manier wilt bereiken of je enkel slank voor de zomer wilt zijn dan ben je bij ons op het verkeerde adres.

Gezond, voorgoed, en gelukkig.

Online of telefonische coaching

Al onze coaching wordt online of per telefoon gegeven.

Zo bespaar je reistijd, kunnen we flexibeler inplannen, hoef je niet in een wachtkamer te zitten en is het over het algemeen laagdrempeliger.

Dat is gemakkelijker en het bespaart ook nog eens tijd.

Het enige dat je nodig hebt om de coaching niet face to face plaats te laten vinden is de mogelijkheid om jezelf te kunnen wegen en de coach eerlijk je gewicht door te kunnen geven.

Hoeveel coaching is geschikt voor jou?

Dit is afhankelijk per persoon.

Als je op een paar kilo’s na bijna op je streefgewicht zit dan is het goed mogelijk dat één sessie genoeg is.

Mocht je een groter aantal kilo’s willen verliezen, dan raden we aan meerdere coaching sessies te nemen. Wij adviseren altijd om op een gezond tempo gewicht te verliezen en je levensstijl aan te passen. Er zijn maar weinig mensen die alles in één keer kunnen aanleren.

Een grote verandering in je lichaam daar is een grote verandering in je leven voor nodig, dat gaat niet binnen een dag.

Overige problematiek

Onze coaches hebben kennis over het bredere vlak van gezondheid.

Ze zijn zeker geen doktoren en zijn daar ook niet tot gerechtigd, dus je zal van ons nooit advies kunnen krijgen op het gebied van medicatie. We zullen als je serieuze medische klachten hebt jou daarom ook nooit afraden naar de dokter te gaan.

Wat we wel kunnen doen is vanuit orthomoleculair oogpunt kijken naar mogelijkheden om kwalen te verhelpen.

Soms is een kwaal namelijk simpel te verhelpen door bijvoorbeeld een bepaalde vitamine of mineraal voldoende binnen te krijgen. Of juist bepaalde stoffen te vermijden. Op dit vlak kunnen we adviseren en instructies geven.

Veelgestelde vragen

Ik heb een trage schildklier/stofwisseling, etc. Werkt het voor mij?

Ja, het lichaam werkt op bepaalde aspecten vrij eenvoudig. Het is altijd mogelijk om meer vet te verbranden en minder vet op te slaan.

Het kan wel zo zijn dat het voor jou moeilijker gaat. We kunnen adviseren over welke doelstellingen voor jouw lichaam en jouw motivatie haalbaar zijn.

Moet ik sporten om af te vallen?

Nee. Sporten kan helpen, maar als jij sporten niet leuk vindt of er geen tijd voor hebt, dan gaan we je dit zeker niet aanraden. Als je sporten niet op de lange termijn kan volhouden, dan werkt het averechts dit te adviseren.

We raden wel iedereen aan om te bewegen, vanwege de gezondheidsaspecten.

Moet ik anders eten?

Dat is afhankelijk van jou, jouw doelstellingen, jouw voorkeuren en wat je nu eet. Maar waarschijnlijk zullen we wel aanpassingen op voedingspatroon adviseren.

Moet ik minder eten?

Dat is afhankelijk van jou, jouw doelstellingen, jouw voorkeuren en wat je nu eet.

Moet ik meer of minder koolhydraten, vetten of eiwitten eten?

Of we dit aanraden is afhankelijk van meerdere factoren. Eet je in een gezinssituatie, waar hou je wel of niet van, sport je wel of niet, etc.

Krijg ik dan helemaal geen verplichtingen of standaard advies?

Je moet niks. Alles is advies.

Wel zullen we je een aantal dingen sterk aanraden, maar dat is zoals gezegd vaak afhankelijk van persoon tot persoon.

Er zullen wel bepaalde adviezen zijn die we iedereen aanraden. Vooral op het vlak van gezondheid.

Wat is je voorkeur?

Je kunt per sessie betalen of een korting krijgen als je direct 3 sessies koopt. Bekijk hieronder deze twee opties met hun kenmerken:

€ 75,-

1 sessie (1 uur)

 • Eenmalig intakegesprek met de optie om meer afspraken te maken
 • Voorbereidingen en huiswerk afhandeling voor de coach zijn bij de prijs inbegrepen

3 sessies van

€ 66,-per sessie

(in totaal € 198)


 • Een intakegesprek en twee vervolgafspraken (3 sessies van ieder een uur)
 • Voorbereidingen en huiswerk afhandeling voor de coach zijn inbegrepen
 • Zo heb jij voorrang met je voorkeursdagen en tijden kiezen
 • Een korting van bijna 10%
 • Mogelijkheid om voor dezelfde prijs meer sessies te boeken

...

Hak jij de knoop door, of blijf je jojoën?

Misschien heb jij nog nooit geprobeerd om af te slanken, in dat geval zou je het alleen kunnen proberen. In dat geval zal het met inzet misschien wel mogelijk zijn om je doelen te bereiken.

Als je daarentegen al meerdere malen in je leven hebt geprobeerd om af te slanken maar het telkens niet lukte of je telkens terugviel naar het oude gewicht, dan kan ik je afslankcoaching aanbevelen.

Je kan natuurlijk het volledig op je eigen houtje blijven proberen en misschien werkt dat wel, uiteindelijk weet alleen jij hoeveel je al geprobeerd hebt en wat daarvan het eindresultaat is.

De afslankcoaching is een investering in de rest van je leven. Je leert namelijk voorgoed hoe jij gezond en slank kunt zijn. Dit heeft effect op je gezondheid, zelfvertrouwen, uiterlijk en meer.

Stel jezelf de volgende vraag en wees eerlijk: Als ik de coaching niet neem, hoe ziet mijn gezondheid en lichaam er dan over 3 jaar uit? En over 10 jaar? Neem ik daar genoegen mee? Of besluit ik het maximale uit mijn leven te halen en te investeren in mijn lichaam en gezondheid?

Weeg die scenario’s tegen elkaar af en bepaal wat voor jou goed is. Bedenk wel dat wanneer je nu geen beslissing neemt je zo weer een paar jaar verder bent en het ten koste van je lichaam en gezondheid gaat.

Alleen jij weet wat het jou waard is om het vermogen te hebben om zelf invloed te hebben op wat jouw gewicht is, wat je voelt als je in de spiegel kijkt, hoe gezond je bent en hoe fit jij je voelt.