Het maken van een lekker tussendoortje kan even duren, zeker als het gaat om een overheerlijk bananenbrood met een vulling van dadels en amandelen.
We hebben goed nieuws: dat hoeft bij dit recept helemaal niet zo lang te duren! Binnen ongeveer 10 minuutjes in de keuken zet jij al een lekker bananenbrood op tafel.
De oven doet de rest van het werk. 40 minuten baktijd is alles wat er nog nodig is na het maken van het deeg.
Creëer snel en makkelijk een vullend tussendoortje, dat ook zeer geschikt is als snelle hap bij het ontbijt of als toetje!
Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode
Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?
Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam
Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.
Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.
Dadels en amandelen: een gezonde vulling
Bananenbroden bestaan in allerlei vormen en maten, met diverse vullingen en toppings. Onderstaand brood bevat dadels en amandelen. Wat is nou het voordeel van deze vulling?
Ten eerste zit je snel vol van dadels, amandelen en havermout. Daardoor is dit gerecht geschikt als stevig ontbijt of tussendoortje. Dankzij een plakje bananenbrood met dadels en amandelen kun jij weer aan het werk.
Dadels bevatten veel verschillende vitamines en mineralen, net als kleine hoeveelheden calcium, ijzer, fosfor en zink. Amandelen zijn rijk aan vezels en vitamine E: goed voor de huid en het hart.
Een combinatie van deze ingrediënten is dus niet alleen een lekkere basis voor bananenbroodvulling, het is ook nog eens vrij gezond als je het met mate eet!
Wat heb je nodig:
- 3 bananen
- 3 dadels, Medjoul
- 3 eieren
- 50 g amandelen
- 100 g havermout
- 150 g zelfrijzend bakmeel
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Pel de bananen en ontpit de dadels. Maal deze ingrediënten met behulp van een keukenmachine of staafmixer tot een glad goedje.
- Breek de eieren in een kom en klop ze ongeveer 3 minuten met een garde totdat ze schuimig worden. Voeg het fruitmengsel van bananen en dadels bij de geklopte eieren.
- Maal nu de amandelen en de havermout fijn in de keukenmachine. Voeg het zelfrijzend bakmeel hieraan toe.
- Meng het eimengsel en het bakmeelmengsel tot een glad beslag. Giet het geheel in een ingevet cakeblik.
- Plaats het cakeblik in de voorverwarmde oven en bak het bananenbrood in ongeveer 40 minuten bruin. Laat het afkoelen voordat je het brood uit het cakeblik haalt.
Welk van de 7 buiktype heb jij en wat is jouw ideale dieetschema om jouw doel te bereiken?
Doe de test en ontdek direct hoe specifiek jij een platte buik krijgt
Wil je weten welke buiktype je hebt? Hoeveel calorieën jij per dag moet eten om je doel te bereiken? En hoe je met jouw type een platte en strakke buik krijgt en effectief buikvet weet te verbranden?
Doe dan mijn test en ontdek het in slechts 2 minuten.
Je zal het volgende ontdekken:
- Welk type buik jij hebt en potentiële fouten die je maakt die jouw buikvet veroorzaken
- Hoeveel calorieën en koolhydraten we aanraden voor jouw gewichtsdoel
- Wat jij kan veranderen om een mooie platte of strakke buik te krijgen
- Een op maat gemaakt voedingsschema en recepten op basis van jouw lichaam en voorkeuren waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet en de buik van je dromen krijgt
Reacties gesloten