1063

Is het Boek “FitChef Turbo” de Moeite Waard? Mijn Eerlijke Review

Een mooi, slank lichaam, dat je met trots zou laten zien op het strand: dat wil iedereen wel. Helaas is het maar voor weinig mensen weggelegd.

En het lijken juist vaak die mensen te zijn bij wie het komt aanwaaien; zij hoeven nauwelijks moeite te doen om slank en fit te zijn. Misschien is dat bij jou wel anders.

Juist voor mensen die weinig tijd hebben en toch het maximale uit zichzelf willen halen is het boek ‘FitChef Turbo” van Mark van Oosterwijck voor geschreven.

Ik heb dit receptenboek eens stevig aan de tand gevoeld en mijn professionele oordeel erover geveld. Lees daarom snel mijn review van “FitChef Turbo” en kijk of het iets voor jou is!

Wat je in dit artikel te weten gaat komen:

  • Alles over het boek Fitchef Turbo
  • Wie de man achter Fitchef Turbo is
  • Wat de mening van deskundigen over Fitchef Turbo is
  • De ervaringen van klanten die Fitchef Turbo hebben uitgeprobeerd

Wil je de maximale korting op haar product? Klik dan op de onderstaande oranje knop:

Maximale Korting FitChef

Inhoud van dit artikel

Review: wat is FitChef Turbo precies?

Fitchef turbo cover

FitChef Turbo is een eiwitrijk receptenboek en het vervolg op FitChef. Beide boeken zijn geschreven door Mark van Oosterwijck.

Het boek bevat meer dan 80 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag (ontbijt-, lunch-, en dinergerechten), én binnen 15 minuten te bereiden zijn.

Het uitgangspunt van het boek is dan ook: makkelijk en snel. Het receptenboek is bedoeld voor mensen met een volle agenda en toch gezond willen leven.

Naast eiwitrijke recepten, bevat het boek ook een stappenplan voor mensen die naast afvallen ook zichtbaar gespierd, oftewel droog willen worden.

Met behulp van de tips in het boek kun je een voedingsschema maken dat volledig is afgesteld op jouw persoonlijke behoefte.

Balans

Volgens Van Oosterwijck zorgt FitChef Turbo ervoor dat je door het gebruik van het eiwitrijke receptenboek wel alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt, zodat je je energiek en voldaan blijft voelen.

Daarvoor is het belangrijk dat je eerst uitrekent wat je nodig hebt. In het boek staat de Harris en Benedict formule uitgelegd waarmee je dit eenvoudig kunt berekenen.

Je lichaam heeft namelijk een reeks voedingsstoffen nodig om optimaal te functioneren, de zogeheten macronutriënten (koolhydraten, eiwitten, en vetten).

De recepten van FitChef Turbo zorgen ervoor dat je deze 3 voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt.

Ook zitten er een aantal koolhydraatarme recepten in, voor de dagen waarop je niet sport. Dan heb je namelijk minder koolhydraten nodig en is het beter om daarop te minderen.

Eenvoud

weegschaal met een appel aan de linkerkant en een hamburger aan de rechterkantZoals ik al schreef is het uitgangspunt van FitChef Turbo dat de recepten makkelijk en snel te bereiden zijn.

De recepten in FitChef zijn dan ook zo opgebouwd dat ze niet veel tijd vereisen en niet moeilijk zijn om te bereiden.

Je hebt de tijd nodig om je normale dingen te doen, want afvallen doe je natuurlijk niet even.

Er zijn geen shortcuts tot een toplichaam, je zal er moeite in moeten steken.  Als je dan ook nog eens veel tijd kwijt zou zijn aan het maken van je gerechten werkt dit alleen maar als een gigantische motivator-rem.

FitChef Turbo recepten

De recepten in FitChef Turbo zijn volgens van Oosterwijck verzekerd van een goede smaak zodat je geen dieet krijgt waarin alle recepten vreselijk zijn om te eten en dus gemotiveerd blijft de recepten te gebruiken.

Het FitChef Turbo receptenboek is opgebouwd uit:

  • 15 gerechten om voor te bereiden
  • 9 ontbijtrecepten
  • 9 lunch recepten
  • 12 tussendoortjes/nagerechten
  • 40 hoofdgerechten met vlees, gevogelte of vis

Verzadigd gevoel

Je zou kunnen denken dat doordat je alle voedingsstoffen in voldoende mate binnenkrijgt en het dieet streeft naar een verzadigd gevoel, dat je op moet letten dat je niet te veel calorieën binnenkrijgt.

Daar heeft FitChef Turbo op gerekend, want de eiwitrijke gerechten zijn zo samengesteld dat je wel een vol gevoel krijgt, maar met minder calorieën zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Betaalbaarheid ingrediënten

Superfoods zijn hot op dit moment bij mensen die af willen vallen en gezond willen leven. Alleen is het zo dat die superfoods vaak aan de prijzige kant zijn, iets waar je absoluut niet op zit te wachten.

FitChef Turbo baseert zich niet op superfoods, alleen op de benodigde voedingsstoffen die je gewoon met normaal voedsel binnen kan krijgen. De recepten zijn zo samengesteld dat ze niet bestaan uit dure ingrediënten, zodat je niet veel geld kwijt bent om de recepten te maken.

Maximale Korting FitChef

Wie is Mark van Oosterwijck precies?

Mark van Oosterwijck kijkt naar de camera

Mark van Oosterwijck is al sinds kinds af aan bezig met goede voeding. In zijn kinderjaren had hij last van overgewicht, dus is hij die tijd kwijt geweest aan het gevecht daarmee. Daardoor heeft hij zich uiteindelijk meer weten te verdiepen in de wereld van fitness en goede voeding.

Sinds enige tijd is hij ook bezig om zijn kennis te delen met anderen. Dat heeft hij onder andere gedaan door middel van Vet Verliezen 1.0 en het eerste FitChef receptenboek.

Daarnaast is hij dus ook de schrijver van FitChef Turbo. Dit boek is het vervolg op ‘FitChef’. Met deze drie boeken probeert hij andere mensen te helpen efficiënt en gemakkelijk af te vallen.

Volgens Van Oosterwijck gaat zijn visie van voeding en diëten vooral om kleine aanpassingen en consistentie. Door steeds stapje voor stapje gezonder te gaan leven, zal je uiteindelijk niet meer terug willen naar je oude, ongezonde levensstijl.

Wat is het bedrijf achter Mark van Oosterwijck?

Het bedrijf die in verband met Mark staat is Drogespieren.nl, een fitness en lifestyle blog. Hier kun je blogs vinden over onder andere recepten, motivatie, spiermassa, gezondheid, afvallen, enz.

Ook hebben ze een Facebookpagina waar je op de hoogte gehouden wordt van nieuwe blogs, en het is ook een goede kans om gelijkgestemde mensen te vinden.

De prijs van FitChef Turbo boek

Voor het FitChef Turbo-boek ben je €29,95 kwijt, wat op zich niet zo heel veel is, gezien het feit dat er 85 recepten in staan. Qua prijs is FitChef Turbo geen slecht boek om op je plank te hebben staan.

Bovendien kun je FitChef Turbo binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Bevalt het niet, kun je in de eerste 2 weken je geld terugvragen. In dat opzicht is FitChef Turbo best vrijblijvend.

Prijs is echter maar één aspect als je wil weten of FitChef Turbo je ook genoeg biedt na alles wat het belooft. FitChef Turbo scoort hier punten door gelijk te verkondigen dat het geen wondermiddel is.

Te veel afslankboeken beweren namelijk dat je binnen een paar weken al heel veel gaat afvallen.

Nu zijn er inderdaad diëten waarbij je binnen een week of twee/drie al zoiets als 10 kilo kan verliezen, maar dit zijn haast altijd diëten die je niet moet doen.

Het zijn namelijk vaak crashdiëten die je weliswaar snel veel gewicht doen verliezen, maar die ook heel slecht voor je lichaam zijn.

FitChef Turbo is dat niet, en laat dat gelijk weten. Op de website wordt al gezegd dat het tijd gaat kosten om af te vallen met FitChef Turbo, en dat er niet een bepaalde tijd aan verbonden is.

FitChef Turbo zou dan op de lange termijn betere en meer constante resultaten moeten geven, dus het is een dieet dat niet slecht is voor je, maar wel zorgt dat je gewicht verliest.

Op welk soort dieet is FitChef gebaseerd?

FitChef is Turbo vooral een eiwitrijk dieet, waarbij een deel koolhydraatarm en een deel juist koolhydraatrijk is. Dat komt omdat FitChef Turbo vooral gemaakt is voor sporters, en daar ligt eigenlijk het grootste nadeel van FitChef Turbo.

In onderstaande video vertel ik meer over eiwitrijke diëten:

FitChef is namelijk geen dieet zoals een normaal koolhydraatarm dieet. Het is namelijk bedoeld voor mensen die naast diëten ook (intensief) sporten om ook droog te worden.

Dus ben je op zoek naar een dieetboek waarbij je puur door je voeding aan te passen afvalt?

Dan kun je dit nog wel volgen (je valt immers wel af door deze recepten), maar dan is het slimmer een ander receptenboek aan te schaffen.

Ook als je vegetariër bent is dit boek helaas niet voor jou bedoeld, er zitten namelijk meerdere vleesgerechten in.

FitChef Turbo ervaringen van klanten

P.S: omdat FitChef Turbo nog niet heel lang op de markt is, zijn reacties te vinden. De volgende reacties zijn dan ook van de Drogespieren.nl website gehaald, dus een waarschuwing dat ze misschien niet helemaal waarheidsgetrouw kunnen zijn.

Fe:

Ik wil graag gezond leven, maar ben altijd erg druk met mijn werk. Ik ben altijd de gehele dag op pad en heb niet veel tijd om te koken. Het handige aan dit receptenboek vind ik dat de recepten uit basis ingrediënten bestaan en dat ik er niet veel tijd mee kwijt ben. De eiwitrijke recepten zijn bovenal erg smakelijk en je hebt meer dan voldoende ruimte om te variëren.

Niels:

Ik eet al jarenlang erg gezond, maar ik betrapte mezelf erop dat ik vaak heel eenzijdig at. Nu ik dit eiwitrijk receptenboek heb besef ik pas dat ik al die jaren heel anders had kunnen eten. Ik geniet nu veel meer van mijn eten en heb het plezier in de keuken weer teruggevonden!

Ilona:

Voorheen had ik vaak de gehele dag door last van een hongergevoel, soms kon ik mezelf niet beheersen en at ik binnen de kortste keren een hele zak M&M’s op. Deze recepten geven me een voldaan gevoel, ik heb helemaal geen behoefte meer in zoetigheid.

William:

Ik weet dat het belangrijk is om voldoende eiwitten te eten als sporter, maar ik vond het altijd erg lastig om er voldoende van binnen te krijgen. Het mooie aan dit receptenboek vind ik dat elk recept voldoende eiwitten bevat, maar ook dat er de goede koolhydraten en juiste vetten in zitten. Al het denkwerk is al voor je gedaan!

Conclusie: is FitChef de moeite waard?

Over het algemeen is FitChef Turbo een aanrader. Het is niet duur, boekt blijvend resultaat in plaats van kort resultaat, en de recepten zijn makkelijk en snel te bereiden. Drogespieren.nl en Mark van Oosterwijck hebben zich al eens bewezen met Vet Verliezen 1.0 en FitChef deel 1, en leveren ook nu weer resultaat.

jonge vrouw trekt aan haar spijkerbroek en ziet hoeveel ze is afgevallen

Wat iets minder is, is dat het eigenlijk alleen geschikt is voor mensen die naast het volgen van dit dieet ook nog eens flink bezig zijn om te bewegen. Dus als je rustig aan, puur op voeding gezien wilt afvallen, is dit boek niet iets bijzonders voor jou.

Ook als je vegetariër bent is het aangeraden hier van af te blijven. Maar afgezien van deze puntjes, is FitChef Turbo zeker de moeite waard om te proberen.

Waar kan je het boek kopen?

Het boek is verkrijgbaar op de website van Mark van Oosterwijck via de volgende link. Er geldt een 100% garantie: bereik je streefgewicht of krijg je geld terug!

Bestel hier het boek met de hoogste korting:

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )