855

10+ Groene Smoothie Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

avatar blog author
  Houd je ook zo van groene smoothies? Ontdek hier de lekkerste recepten voor een gezonde smoothie vol met vezels, vitamines en mineralen. Ook ontdek je hoe smoothies je kunnen afvallen als ze je op de juiste manier maakt.
9Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Ananas-komkommer smoothie met druiven

Ananas werkt bloeddrukverlagend en bevordert de vruchtbaarheid. Samen met komkommer, witte druiven en veldsla zet je een overheerlijke smoothie op tafel. Samen met de witte druiven krijgt deze smoothie een zoete smaak. Deze kleine vitaminebommetjes zorgen voor de nodige vezels in deze smoothie.

Bleekselderij smoothie met banaan en appel

Bleekselderij is goed voor je. Deze stengels bevatten namelijk veel bètacaroteen en daar zijn je botten, tanden en huid blij mee. Net als asperges bevat ook bleekselderij veel kalium. Dit mineraal is goed voor de hersenen, zenuwen, spieren en bloeddruk. Kortom: een prima ingrediënt voor een smoothie!

Alcoholvrije Groene Mojito Smoothie

Bijna iedereen kan de smaak van een mojito waarderen. De zoete combinatie van munt, rum en limoen doet altijd goed op een feestje. Helaas kan het niet elke dag feest zijn. Dat is maar goed ook, want in een mojito zit redelijk wat suiker. Het verschil met een echte mojito is dat je geen hoofdpijn krijgt.

Peer-spinazie smoothie met gember

Het klinkt niet als een gebruikelijke combinatie: peer met spinazie en gember. Toch is dit zeker de moeite waard om te proberen. Vooral de gember geeft het drankje een uitgesproken smaak. Gember wordt vaak gebruikt in smoothies en dat is niet voor niets: het blijkt namelijk echt een wondermiddel te zijn.

Tropische groene smoothie: exotisch lekker

Veel mensen trekken een vies gezicht bij een groene smoothie. Onterecht, want met de juiste ingrediënten giet je een lekker én gezond drankje in. In deze groene smoothie zit spinazie, bleekselderij, mango en banaan. We kunnen je verklappen: de combinatie van groente en fruit pakt verdraaid goed uit.