424

Groene smoothie recepten

avatar blog author
avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn! Mijn volledige verhaal

Volg mij via

9Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Ananas-komkommer smoothie met druiven

Wie van fruitsmoothies houdt, raden we zeker aan om deze ananas-komkommer-smoothie met druiven te maken. Een smakelijke combinatie van groente en fruit. Heerlijk bij de lunch, maar ook als ontbijt. Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe. Ananas: geel en gezond Columbus..

Bleekselderij smoothie met banaan en appel

Tegenwoordig kijken we niet raar op van de verschillende soorten ingrediënten die in een smoothie worden gedaan. Als je een juiste combinatie maakt van groenten en fruit, heb je een overheerlijk drankje te pakken. Dat blijkt maar weer bij deze bleekselderij smoothie. Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en..

Peer-spinazie smoothie met gember

Het klinkt niet als een gebruikelijke combinatie: peer met spinazie en gember. Toch is dit smoothie-recept zeker de moeite waard om te proberen. Vooral de gember geeft het drankje een uitgesproken smaak. Het Aziatische knolletje wordt regelmatig gebruikt in smoothies en dat is niet voor niets: het blijkt namelijk echt een wondermiddel te zijn. Wil..