670

10+ Groene Smoothie Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

avatar blog author
  Houd je ook zo van groene smoothies? Ontdek hier de lekkerste recepten voor een gezonde smoothie vol met vezels, vitamines en mineralen. Ook ontdek je hoe smoothies je kunnen afvallen als ze je op de juiste manier maakt.
9Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Ananas-komkommer smoothie met druiven

Wie van fruitsmoothies houdt, raden we zeker aan om deze ananas-komkommer-smoothie met druiven te maken. Een smakelijke combinatie van groente en fruit. Heerlijk bij de lunch, maar ook als ontbijt. Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en ik stuur ze direct gratis naar je toe. Ananas: geel en gezond..

Bleekselderij smoothie met banaan en appel

Tegenwoordig kijken we niet raar op van de verschillende soorten ingrediënten die in een smoothie worden gedaan. Als je een juiste combinatie maakt van groenten en fruit, heb je een overheerlijk drankje te pakken. Dat blijkt maar weer bij deze bleekselderij smoothie. Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en..

Peer-spinazie smoothie met gember

Het klinkt niet als een gebruikelijke combinatie: peer met spinazie en gember. Toch is dit smoothie-recept zeker de moeite waard om te proberen. Vooral de gember geeft het drankje een uitgesproken smaak. Het Aziatische knolletje wordt regelmatig gebruikt in smoothies en dat is niet voor niets: het blijkt namelijk echt een wondermiddel te zijn. Wil..