10+ Groene Smoothie Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Ananas-komkommer smoothie met druiven

Ananas werkt bloeddrukverlagend en bevordert de vruchtbaarheid. Samen met komkommer, witte druiven en veldsla zet je een overheerlijke smoothie op tafel.
Doorgaan naar artikel »

Bleekselderij smoothie met banaan en appel

Start de dag goed met een frisse smoothie van bleekselderij, banaan, komkommer, appel en een vleugje citroensap. De perfecte balans tussen groente en fruit!
Doorgaan naar artikel »

Kiwi-komkommer Smoothie met veldsla: een Gezonde Dorstlesser

Veel smoothies hebben een dikke structuur. In tegenstelling tot deze kiwi-komkommer-smoothie met veldsla. Een gezonde en lichte dorstlesser in de zomer!
Doorgaan naar artikel »

Spinazie-mango smoothie met een vleugje kokos

Mango geeft smoothies een zoete smaak. Een ideale toevoeging in een groene smoothie met spinazie. Een vleugje kokos maakt het geheel helemaal af!
Doorgaan naar artikel »

Alcoholvrije Groene Mojito Smoothie

De smaak van mojito is lekker, maar het kan niet elke dag feest zijn. Met deze groene smoothie heb je een gezond alternatief. Proost, op je gezondheid!
Doorgaan naar artikel »

Peer-spinazie smoothie met gember

Gember helpt tegen misselijkheid en bevordert de spijsvertering. Samen met peer en spinazie zet je een smaakvolle en gezonde smoothie op tafel!
Doorgaan naar artikel »

Tropische groene smoothie: exotisch lekker

Een smoothie met spinazie, bleekselderij, mango en banaan: het klinkt als een gekke combinatie, maar deze smoothie pakt verdraaid goed uit. Lekker zoet!
Doorgaan naar artikel »

Babyboerenkool smoothie: een verdraaid lekkere vezelbom

Boerenkool kennen we van de oer-Hollandse stamppot. Tip: gebruik de groente eens in een babyboerenkool smoothie. Een lekker vezelbommetje in de ochtend!
Doorgaan naar artikel »