10+ Groene Smoothie Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Soja Smoothie met courgette, Banaan en Ananas

Veel smoothies zijn op basis van water of koemelk. HappyHealthy zoekt de variatie op en zet een soja smoothie met courgette, banaan en ananas op tafel.
Doorgaan naar artikel »

Ananas-komkommer smoothie met druiven

Ananas werkt bloeddrukverlagend en bevordert de vruchtbaarheid. Samen met komkommer, witte druiven en veldsla zet je een overheerlijke smoothie op tafel. Samen met de witte druiven krijgt deze smoothie een zoete smaak. Deze kleine vitaminebommetjes zorgen voor de nodige vezels in deze smoothie.
Doorgaan naar artikel »

Bleekselderij smoothie met banaan en appel

Bleekselderij is goed voor je. Deze stengels bevatten namelijk veel bètacaroteen en daar zijn je botten, tanden en huid blij mee. Net als asperges bevat ook bleekselderij veel kalium. Dit mineraal is goed voor de hersenen, zenuwen, spieren en bloeddruk. Kortom: een prima ingrediënt voor een smoothie!
Doorgaan naar artikel »

Kiwi-komkommer Smoothie met veldsla: een Gezonde Dorstlesser

Deze lichtgroene smoothie is een aanrader voor als je op een warme zomerdag in je tuin zit. Verfrissend, gezond en boordevol vezels. Hij ligt niet zwaar op de maag, dus ook ideaal voor mensen die niet zo zwaar ontbijten. Tip: gebruik een rijpe kiwi. Daar krijgt je smoothie een heerlijk zoet karakter van.
Doorgaan naar artikel »

Spinazie-mango smoothie met een vleugje kokos

Wij houden van groene smoothies, omdat je met de meest ongebruikelijke combinaties overheerlijke smoothies kunt maken. Zo komt het waarschijnlijk niet in je op om spinazie en kokos te combineren in de keuken. Toch kun je hier samen met mango, munt en sinaasappel een originele smoothie van maken!
Doorgaan naar artikel »

Alcoholvrije Groene Mojito Smoothie

Bijna iedereen kan de smaak van een mojito waarderen. De zoete combinatie van munt, rum en limoen doet altijd goed op een feestje. Helaas kan het niet elke dag feest zijn. Dat is maar goed ook, want in een mojito zit redelijk wat suiker. Het verschil met een echte mojito is dat je geen hoofdpijn krijgt.
Doorgaan naar artikel »

Peer-spinazie smoothie met gember

Het klinkt niet als een gebruikelijke combinatie: peer met spinazie en gember. Toch is dit zeker de moeite waard om te proberen. Vooral de gember geeft het drankje een uitgesproken smaak. Gember wordt vaak gebruikt in smoothies en dat is niet voor niets: het blijkt namelijk echt een wondermiddel te zijn.
Doorgaan naar artikel »

Tropische groene smoothie: exotisch lekker

Veel mensen trekken een vies gezicht bij een groene smoothie. Onterecht, want met de juiste ingrediënten giet je een lekker én gezond drankje in. In deze groene smoothie zit spinazie, bleekselderij, mango en banaan. We kunnen je verklappen: de combinatie van groente en fruit pakt verdraaid goed uit.
Doorgaan naar artikel »

Babyboerenkool smoothie: een verdraaid lekkere vezelbom

Vezels zijn essentieel voor je lichaam. Gezondheidsorganisaties adviseren om dagelijks zo’n 30 tot 40 gram vezels te eten. Groenten bevatten verreweg de meeste vezels en het beste type vezels. Met deze babyboerenkool smoothie kom je al een heel eind: deze zit namelijk boordevol met gezonde voedingsvezels.
Doorgaan naar artikel »