
Diëten met Havermoutkoekjes van Pindakaas en Chocolade
Je volgt een koolhydraatarm dieet. Je let goed op wat je binnenkrijgt, maar je wil ook wel eens wat lekkers tussendoor eten. Een kleine snack, zogezegd.
Voorwaarde: het moet koolhydraatarm zijn en voornamelijk natuurlijke ingrediënten bevatten. Wat doe je dan?
Precies, dan bak je havermoutkoekjes met pindakaas en pure chocolade. Logisch, toch?
Het koekje dat je laat stralen
Bakken is leuk om te doen. Van leuke dingen doen gaan we stralen. Oftewel: bakken kan er voor zorgen dat je weer gaat schijnen, ook op een druilerige dag. Dit geldt nog meer als de koekjes lekker zijn. Wat dat betreft werken pindakaas en (pure) chocolade altijd wel, toch?
Je hebt geluk, want deze twee ingrediënten zijn de belangrijkste smaakmakers van dit recept. De koekjes uit dit recept zijn niet alleen lekker, maar ook koolhydraatarm.
Ideaal om te nuttigen als tussendoortje, als je even snel je honger wil stillen. De koekjes hebben een crunchy bite. Ze hebben de smaak, de structuur en zelfs de looks: ze zien er namelijk letterlijk uit om op te eten.
Met maar 10 minuten bereidingstijd ben je bovendien niet veel tijd kwijt om de koekjes te maken. Veel plezier met bakken!
Wat heb je nodig:
Werkwijze:
Misschien vind je dit ook leuk:





