De ochtend zit erop: tijd om weer op te laden tijdens de lunch. Ben je het ook zo beu om elke dag droge boterhammen te eten en ben je toe aan iets anders? We begrijpen je.
Probeer deze briljante havermoutwraps met zalm eens. Dit gerecht is hartstikke gezond, makkelijk klaar te maken en je hoeft er niet veel voor in huis te halen. En bovendien is het ook nog eens goedkoop.
Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode
Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?
Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam
Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.
Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.
Halleluja havermout
Veel mensen kopen kant-en-klare wraps en daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Maar wist je dat je ze ook zelf kan maken met bijvoorbeeld havermout? Dit kost niet veel moeite en het is ook nog eens gezonder. Havermout is niet voor niets populair: het verlaagt je cholesterolgehalte, het vult goed en het bevat langzame (complexe) koolhydraten.
Ook zalm is goed voor je: het verlaagt de kans op een hartstilstand, het is goed voor je bloedvaten en het verkleint de kans op ontstekingen in je gewrichten. Samen met de hüttenkäse is dit gerecht helemaal af. Een originele mix van havermout, zalm en hüttenkäse is de vorm van wraps. Na deze gezonde lunch kun je weer een paar uur vooruit!
Wat heb je nodig:
Voor 2 wraps:
- 50 g havermout
- 100 ml amandelmelk
- 1 ei
Voor de inhoud van de wrap:
- 100 g gerookte zalmpakken
- 4 el hüttenkäse
- 2 tl citroensap
- Veldsla
- Snufje peper
Werkwijze:
- Maal de havermout tot meel in een keukenmachine.
- Meng het meel in een beslagkom met de amandelmelk en het ei. Blijf doormengen tot het een glad papje wordt.
- Doe wat olie in de pan en laat deze op temperatuur komen. Giet daarna het beslag in de pan. Zet het vuur niet te hard en vergeet niet om af en toe de wrap om te draaien.
- Haal de wrap uit de pan en leg daar de plakken zalm overheen.
- Smeer de hüttenkäse erop en gooi er wat veldsla overheen.
- Maak het af met een beetje citroensap en rol de wrap op.
Welk van de 5 buiktype heb jij? Doe de test en ontdek het direct (en hoe jij met jouw type een platte buik krijgt)
Wil je weten welke buiktype je hebt? En hoe je met jouw type een platte en strakke buik krijgt en effectief buikvet weet te verbranden?
Doe dan mijn test en ontdek het in slechts 2 minuten.
Je zal het volgende te weten komen:
- Welk type buik jij hebt
- Potentiële fouten die je maakt die jouw buikvet veroorzaken
- Wat jij kan veranderen om een mooie platte of strakke buik te krijgen