shopify site analytics

Is Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas Waardevol? Review

Jasper Alblas heeft een boek geschreven waarin de smoothie een prominente rol speelt. De titel van het boek luidt: Het Smoothie Afslank Plan. Is het boek een aanrader voor als je van je overgewicht af wilt?

Jasper Albas is geen dieetgoeroe, zijn boeken zijn volledig gericht op gezond eten. Dit resulteert in gewichtsverlies, maar je hoeft geen calorieën te tellen of je spijsvertering te manipuleren om lichaamsvet te kunnen verbranden. Met gezonde producten kun jij jou strijd tegen overtollige kilo’s ook winnen. Wij zullen het afslank plan van Jasper Alblas nader bespreken.

Wat je in dit artikel te weten gaat komen:

 • Alles over het Het Smoothie Afslank Plan
 • Hoeveel je kunt afvallen
 • De meningen van deskundigen over Het Smoothie Afslank Plan
 • De reviews van andere consumenten die het plan volgde

Wil je de maximale korting op dit product? Klik dan op de onderstaande oranje knop:

Wat is een smoothie?

Een smoothie is een drankje van gepureerde etenswaren. De basis wordt gevormd door groente en fruit. Het kunnen zelfs drinkbare maaltijden zijn. Smoothies worden gedronken om zoveel mogelijk van de dagelijks aanbevolen voedingsmiddelen in één keer binnen te krijgen. Het voordeel van een smoothie is de hoge concentratie aan voedingsstoffen en weinig tot geen gifstoffen. Gifstoffen zitten vaak in etenswaren toegevoegd die je in de supermarkt kunt kopen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan kleurstoffen en smaakstoffen.

Kun je met het drinken van smoothies afvallen?

Een gezonde smoothie helpt bij het afvallen op meerdere manieren. Door gezonder te eten zul je op lange termijn af gaan vallen. Mensen met overgewicht hebben dit hoofdzakelijk gekregen door ongezond eten. Een smoothie geeft een verzadigd gevoel waardoor je geen ongezonde vetmakers gaat eten. Door het drankje zul je meer energie hebben om actief te sporten en je zult je fitter voelen. Ook verbeter je de spijsvertering, dit is ook weer een positief punt om overtollige kilo’s weg te krijgen.

Toch is het drinken van smoothies geen volledig dieet, maar het kan wel goed aan een dieet worden toegevoegd.

Wat zit er in een gezonde smoothie?

De basis wordt gevormd door groente en fruit. Er zijn meer ingrediënten waarmee je de smoothie kun verrijken. Door het toevoegen van zaden, noten, kruiden en specerijen kun je niet alleen de smaak sterk beïnvloeden, je kunt de smoothie ook gezonder maken. Een aantal ingrediënten geven een extra boost aan voedingswaarden. Wij zullen een aantal voor jou uitlichten:

 • Aardbeien – zoete smaak met veel vitamines en antioxidanten
 • Avocado – vol met gezonde vetten
 • Banaan – helpt de bloedsuikerspiegel te reguleren
 • Broccoli – de groente zit vol vezels, vitamine A, B, C, K, en fosfor
 • Pompoenpitten – zijn rijk aan vezels en proteïnen
 • Sesamzaad – rijk aan vezels, eiwitten en gezonde vetten
 • Walnoten – bevatten veel goede omega-3-vetten, magnesium, vitamine E en antioxidanten

Kun je smoothies ook inzetten als maaltijdvervangers?

Afhankelijk van wat je aan ingrediënten toevoegt aan de smoothie kan het een maaltijdvervanger zijn. Toch is het niet zo dat je alle maaltijden kunt vervangen door smoothies. Je moet wel kiezen voor de juiste smoothies. In de recepten van Jasper Alblas worden smoothies ingezet ter vervanging van bepaalde maaltijden. Twee keer per dag een smoothie aangevuld met een maaltijd. Hoe smoothies in  de recepten van Jasper Alblas worden ingezet verschilt per programma waar je in zit. Hierover later meer.

Effectief de smoothie inzetten om af te vallen volgens Het Smoothie Afslank Plan

Als opener in het boek geeft Jaspas Alblas 3 nuttige tips die wij alvast kort willen toelichten. Dit zijn ook gelijk de redenen om smoothies in te zetten om de gewenste resultaten op de weegschaal te krijgen.

Tip # 1: Eet met het juiste doel

De drie maaltijden moeten zo lekker mogelijk zijn. Daar ligt voor de meeste mensen de nadruk op. Wij moeten juist meer gaan letten op wat we eten. Door zo gezond mogelijk te eten, kunnen wij de kwaliteit van ons leven verbeteren. Met toegevoegde smaak- en geurstoffen proberen fabrikanten ons te verleiden met bepaalde voedingsmiddelen. Je kunt ook lekker eten met kwalitatief goed eten.

Tip # 2: Pak je overgewicht aan bij de oorzaak

Door je een paar weken strikt aan een dieet te houden kun je vele kilo’s aan overgewicht kwijt raken. Het probleem is dat de kilo’s er binnen een paar weken weer aan zitten. Kies niet voor de snelle, maar voor de duurzame oplossing. Door gezond en verantwoord te eten bereik je meer dan door een paar weken streng te diëten.

Tip # 3: Sta open voor nieuwe smaken

Je moet wel open staan voor smoothies. In het boek Het Smoothie Afslank Plan zul je veel heerlijke smoothies aantreffen, maar je moet het wel willen proberen. Je zult ze niet allemaal lekker vinden, maar dat zul je eerst moeten ondervinden. Door bepaalde fruitsoorten extra toe te voegen of juist weg te laten, kun je de smaak sterk beïnvloeden.

Het Smoothie Afslank Plan 2

Hoeveel kilo per week kun je afvallen met Het Smoothie Afslank Plan

Door het programma nauwkeurig op te volgen, kun je in de eerste 10 dagen wel tot 4 kilo verliezen. In de daarop volgende periode zul je geleidelijk 1 tot 2 kilo per week verliezen. We hebben het hierbij dan over lichaamsvet. In het boek wordt je ook geholpen om de kilo’s eraf te houden. Sneller afvallen is mogelijk, maar door het geleidelijk te doen verklein je het jojo-effect.

De 3 hoofdprogramma’s in het afslank plan

Het Smoothie Afslank Plan bestaat uit 3 programma’s. In ieder programma wordt duidelijk aangegeven wat je wel en wat je niet moet eten. Het eerste programma is erop gericht om 4 kilo te verliezen in de eerste 10 dagen. In de daarop volgende weken verlies je op een verantwoorde manier tot 2 kilo per week.

Programma # 1: Het kickstart-programma

Het is belangrijk om gelijk goed van start te gaan. In het kickstart-programma wordt jouw vetverbranding goed aangeslingerd. Na dit deel ben je niet alleen veel gewicht kwijt, het is ook gelijk een goede motivatie om door te gaan. Het is een streng programma waarin jij je strikt moet houden aan de voorgeschreven schema’s.

Programma # 2: Het “breek-door-je-plateau”-programma

In het breek-door-je-plateau”-programma wordt het hardnekkige lichaamsvet aangevallen. Dit is een lastig proces, want de vetverbranding lijkt tot stilstand te komen. Indien het programma te zwaar is, kun je tijdelijk overstappen naar programma 3. Je kunt er namelijk last van krijgen dat je lichaam moet wennen aan de vele smoothies. Dit programma moet je op wilskracht doorstaan.

Programma # 3: Het onderhoudsprogramma

Dit is een ontspannen programma in vergelijking met de twee voorgaande. Het onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat je niet met je gewicht gaat jojo-en. Programma 3 is eigenlijk je nieuwe eetpatroon, of in ieder geval de basis van je nieuwe eetpatroon. Heb je nog overgewicht? Geleidelijk zal jouw lichaam overtollig lichaamsvet gaan verbranden. In Het Smoothie Afslank Plan worden nog wel duidelijke instructies gegeven waar jij je aan moet houden om niet weer aan te komen.

Wat zeggen bestaande klanten van Het Smoothie Afslank Plan?

Wat zijn de meningen van mensen die het boek al gekocht hebben? Hoe reageren zij via websites? Wij hebben een aantal reacties voor jou verzameld.

Het voordeel van dit dieet vind ik dat je heeeeeel veel mag eten, ook geloof ik volledig in de natuurlijke voeding waarbij je dus ook nog een detox krijgt en dat zie ik terug in mijn huid, een enorme aanrader!

Van Bernadet op Vetvrij.com

Onze kinderen zijn geen makkelijk eters maar ze zijn gek op de kindersmoothies. Blij met de recepten.

Van Janneke op Gezondafvallenvooriedereen.nl

Na de eerste 4 dagen zag ik mijn buik platter worden. Een geweldig smoothie-plan.

Van Rianne op Jasperalblas.nl

Wat zeggen andere websites over Het Smoothie Afslank Plan?

Het Smoothie Afslank Plan is een populair boek. Dit blijkt ook uit de vele reacties op de diverse websites. Wij hebben een aantal voor jou verzameld.

Het Smoothie Afslank  Plan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op basis van lekkere smoothie recepten. Het is tevens geschikt om te volgen voor iedereen die zijn of haar streefgewicht heeft bereikt, of wil behouden.

Bron: Vetvrij.com

Met een paar aanpassingen en het drinken van lekkere smoothies kun je snel jouw gewenste resultaat bereiken. Het Smoothie Afslank Plan is eigenlijk voor iedereen die geeft om een gezond en slank lichaam.

Bron: Gezondafvallenvooriedereen.nl

Het Smoothie Afslank  Plan is een uitstekende handleiding voor verantwoord gewichtsverlies op basis van lekkere smoothie recepten.

Bron: http: Hart.cvdl.nl

Conclusie – is het kopen van het boek een aanrader?

Het Smoothie Afslank  Plan is zeker een aanrader. Je kunt op een gezonde manier geleidelijk afvallen met 100% natuurlijke producten. Er worden eenvoudige recepten in het boek besproken en zodra je aan het eetschema gewend bent, zal het relatief weinig moeite kosten om je aan de recepten te houden. De nadruk ligt op gezondheid en het gewichtsverlies dwing je daarmee af.

Waar kan ik het boek Het Smoothie Afslank Plan kopen?

Door op onderstaande button te clicken kun je het boek bestellen. De betaling kan via PayPal, Ideal, Mister Cash of via een eenmalige machtiging. Na ontvangst van de betaling krijg je gelijk een pdf bestand toegestuurd met het ebook. Je kunt direct beginnen met het gezond en verantwoord afvallen.

Bestel hier het boek met de hoogste korting:

13 Reacties op "Is Het Smoothie Afslank Plan van Jasper Alblas Waardevol? Review"

 1. Sanne Wevers says:

  Heel erg bedankt voor deze uitgebreide review! Ik ben al een tijdje aan het kijken naar een goede manier om af te vallen en uiteindelijk kwam ik het smoothie afslank plan tegen. Maar ik wist niet of deze wel echt zou doen wat het belooft. Jullie hebben me overtuigd om deze methode eens te proberen!

 2. Hanneke Koedood says:

  staat er ook in wat je nog extra moet eten naast smoothies?? Of staan er echt alleen maar smoothierecepten in? Graag hoor ik uw antwoord, mijn man en ik willen zeer binnenkort een paar kilo kwijt. Gr, Hanneke

 3. Simone says:

  super review! Ga het boek zeker aanschaffen!

 4. jacco says:

  ben een beetje in de war…. als ik het goed begrijp is het een soort dieet met smoothies maar je drinkt niet alleen maar smoothies? wat moet ik er dan naast eten ,want straks eet ik weer teveel andere dinge en hebben de smoothies helemaal geeneens effekt…

 5. Lisa Koenders says:

  ik ben allergisch voor noten, dus walnoten zijn voor mij geen optie… Kunt u een andere manier geven hoe ik aan de extra omega-3-vetten, magnesium, vitamine E en antioxidanten kom?? Alvast bedankt, gr. Lisa

  • Juul says:

   Omega 3 > vette vis

   Magnesium > (blad)groente en vlees

   Vitamine E > groente, fruit, zaden

   Antioxidanten > pure chocolade

 6. Wil Schaapmans says:

  kun je het ebook ook als ‘echt ‘ boek krijgen, dus met een harde kaft zeg maar? Vind ik toch altijd net iets prettiger in gebruik en beter voor mn ogen enzo. bVd, Wil

 7. Nel says:

  Zitten fruit smoothies niet vol met suikers die slecht voor je zijn. Want in fruit zit veel suiker heb ik mij laten vertellen.

  • Frits says:

   De meeste smoothies zijn dan ook groente smoothies die zijn inderdaad veel gezonder als fruit smoothies bron: ik heb zelf het smootie afslankplan.

 8. Nadine says:

  Hoi allemaal,

  Ik moet zeggen dat ik echt enthousiast ben over dit ebook! Ik hou ontzettend veel van fruit smoothies dus ik was echt blij toen ik ontdekte dat je er ook mee kon afvallen! De smoothies in dit Smoothie Afslankplan zijn allemaal lekker en ook gevarieerd dus je komt elke keer weer nieuwe recepten tegen in plaats van dat je altijd dezelfde smoothies drinkt. Dat vond ik echt heel chill aan dit dieet, het was heel gevarieerd en lekker.

  En een ander voordeel is dat de smoothies niet de maaltijd vervangen dus je kunt ook nog normale dingen eten! Sommige diëten testen je echt en zorgen dat je geen normale dingen meer kunt eten maar dat is bij dit dieet niet zo, dat vond ik echt superfijn! Ik zou jullie dus allemaal dit ebook aanraden (en nee ik ben niet gesponsord door Jasper Alblas hahaha)

  Liefs Nadine

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *