943

Hoe deze vrouwelijke klant haar zelfvertrouwen weer terug kreeg (ondanks haar fouten)


Zoals je inmiddels weet lanceer ik aanstaande zondag 3 september om 20.00 mijn nieuwste boek Strakke Buik Bijbel.

Met behulp van dit boek ben je in staat om in korte tijd het lichaam van je dromen te krijgen. 

Enkele klanten heb ik de afgelopen periode alvast mijn nieuwste boek laten lezen en ik heb ze gevraagd naar hun mening en behaalde resultaten.

Dit zijn enkele reacties tot nu toe:


Hoi Oscar,

Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel. Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. 
Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! 

groetjes, Esther (43 jaar)

************************************************

Hey Oscar, leuk dat ik je nieuwe boek mocht inzien! Ik heb je boek op vakantie als een trein gelezen. Je heb me actief aan het denken gezet. Vooral de fouten die mensen maken met sporten en afvallen is zo herkenbaar wat je schrijft! Ik heb altijd graag wat meer spiermassa gewild (zonder te overdrijven) en een lager vetpercentage. 
Een van mijn knelpunten daarbij was dat ik het moeilijk vond om door te zetten. Ik gaf te snel op. Met je no nonsens tips heb je me aan oplossingen geholpen en blijf ik gemotiveert. Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen!  Ook in mijn gezicht lijk ik nu veel jonger omdat ik veel vocht en vet ben verloren. Het heeft me wat behoorlijk wat doorzettingsvermogen gekost, maar het was het allemaal waard. Bedankt voor je boek, een absolute aanrader (ook namens mijn vriendin haha) 

Gr. Jesper


************************************************

Je boek de Afslank Receptenbijbel had ik al en ben daar zeer tevreden over (9 kilo mee kwijtgeraakt). Ik was dus erg benieuwd in hoeverre dit  boek nog iets kon toevoegen. Afvallen was mijn eerste stap maar ik wilde net iets meer. Ik heb me altijd gruwelijk geëerd aan de ‘probleemgebieden’ zoals mijn armen, buik en dijen. Ondanks dat ik veel gewicht heb verloren bleef ik maar zitten met een klein buikje, overgehouden van de bevalling van mijn zoon. Dankzij je duidelijke tips is het me gelukt om dat goed aan te pakken. Ik heb veel gewicht verloren, een smallere taille en mijn buikvet is grotendeels verdwenen! Mensen die ik al even niet meer had gezien schrokken gewoon van de verandering. Het boek vertelde me duidelijk wat ik moest doen om mijn droom te kunnen waarmaken. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen.  
Ik ben dan ook erg trots op mijn nieuwe look! Hopelijk kan je hier wat mee ? Aishah, 31 uit Amsterdam.  

Als je nog meer reviews en ervaringen wilt lezen, neem dan hier eens een kijkje:

https://happyhealthy.nl/reviews/

Wat moet je ervoor doen om hetzelfde succes te bereiken?

De Strakke Buik Bijbel tot op de letter nauwkeurig volgen! 

Dat is het enige wat ik van je vraag, niets meer en niets minder.

Dat is toch niet te veel gevraagd? 

Het zal je verbazen hoe snel je verandering gaat zien. En het is zo eenvoudig dat iedereen het kan.

Ben jij klaar voor het krijgen van die perfecte buik? 

Als dat is wat je wilt, dan weet je waar je aanstaande zondag moet zijn. 

Groet, 
Oscar Helm

P.S. Kan jij genieten van lekker eten?
Doe jezelf dan een plezier en klik op deze link:

https://nl.surveymonkey.com/r/5CHYFYF

Als we een idee hebben over welke gerechten mensen lekker of leuk vinden, dan kan ons dat enorm helpen.

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

1 reactie op dit artikel

 • Hoi Oscar,
  Ben van de week begonnen met de maaltijden uit de afslankbijbel.
  Tot mijn verbazing staan hier recepten in met ingrediënten waar ik nrmalite niet van hou, maar in combinatie met de recepten die jij gemaakt zijn heerlijk zijn om te eren (geweldig)
  T zijn zeer smaakvolle recenten en makkelijk te maken.
  Dank je wel.i

  Petra

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )