860

Is de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren de Moeite Waard?

Het keto dieet is de nieuwste hype in dieetland en iedereen probeert een graantje mee te pikken.

Met de Keto Revolutie brengt Mitchel van Duuren – met meerdere bestsellers op zijn naam geen onbekende in de dieetwereld – een nieuw programma op de markt.

De Keto Revolutie is ontwikkeld voor iedereen die graag snel gewicht wilt verliezen en daarnaast van vetrijk voedsel houdt.

Maar in hoeverre is zo’n keto dieet effectief? En wat kan de Keto Revolutie voor jou betekenen?

Lees snel mijn review van de Keto Revolutie en ontdek of dit nieuwe afslankprogramma voor jou geschikt is!

Dit sta je op het punt te ontdekken:

 • Wat het keto dieet precies inhoudt
 • De ervaringen van anderen met de Keto Revolutie
 • De voordelen en nadelen van het Keto Revolutie afslankprogramma
 • Wat je allemaal krijgt als je het product koopt
 • Voor wie de Keto Revolutie geschikt is

Klik op deze kortingslink om het volledige pakket voor de laagst mogelijke prijs te bemachtigen.

Inhoud van dit artikel

Review: wat is de Keto Revolutie precies?

De Keto Revolutie is een all-in-one pakket voor snel gewichtsverlies, méér energie en een manier om niet meer afhankelijk te zijn koolhydraatrijk voedsel.

Het digitale programma is een handleiding die jou stap voor stap uitlegt hoe je met het keto dieet de strijd tegen vetzucht en ongezonde suikers kunt overwinnen.

Maak jij onnodige fouten die het afvallen vertragen?

Doe deze gratis test en ontdek je “Afslank IQ”.

Gebaseerd op het keto dieet

Om te begrijpen wat de Keto Revolutie voor jou kan betekenen is het om te beginnen handig om te weten wat het keto dieet precies inhoudt.

Het keto of ketogeen dieet is een extreem koolhydraatarm dieet dat zich vooral richt op vetrijke voeding. Op een ketogeen dieet worden alle koolhydraatbronnen strikt beperkt, met als doel om onder de 50 gram koolhydraten per dag te blijven.

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron voor ons lichaam. Als we onvoldoende koolhydraten binnen krijgen dan breekt ons lichaam vet af in ketonen.

Het keto dieet dwingt op die manier het menselijk lichaam om ketonen als primaire energiebron te gebruiken. Het duurt meestal een paar dagen om de staat van ketose te bereiken. Te veel eiwitten of koolhydraten eten kan ervoor zorgen dat je weer uit ketose komt.

Voor de meeste mensen vereist het keto dieet flinke aanpassingen in hun eetpatroon. Het voordeel is wel dat je razendsnel vet verbrandt als je het keto dieet weet vol te houden.

Omdat het keto dieet veel vetten vereist, moeten gebruikers vetrijke voeding eten bij iedere maaltijd. De exacte macronutriënten verhouding kan per persoon verschillen, maar ervan uitgegaan moet worden dat minstens 70-80% van de calorieën die je eet uit vetten bestaat.

Met name verzadigde vetten (ghee, kokosolie, vette vis, eieren) en enkelvoudig onverzadigde vetten (avocado’s, extra vierge olijfolie) wordt aangemoedigd om te eten.

Wie is Mitchel van Duuren?

Screenshot van de salespage van Keto Revolutie

Mitchel van Duuren is geen onbekende in de wereld van voeding en gezondheid. Hij heeft in het verleden meerdere receptenboeken geschreven en het Paleo dieet in Nederland op de kaart gezet.

Ook het gezondheidsplatform ‘Elke hap telt’ staat onder zijn beheer, waar onder andere de websites paleo.nl en keto.nl onder hangen. Met zijn platform wilt hij mensen leren hoe ze ‘voedsel onafhankelijk’ kunnen leven.

Naast online ondernemen maakt Mitchel van Duuren tijd vrij voor zijn gezin. Hij is vader van drie jonge kinderen.

Wat biedt het Keto Revolutie pakket?

Het Keto Revolutie pakket is een digitaal programma dat zich heeft toegelegd om je lichaam binnen 21 dagen te transformeren. Het is een gemakkelijk te volgen stap-voor-stap programma met als doel om gewicht te verliezen en hardnekkig buikvet kwijt te raken. De Keto video cursus is bedoeld om in 3 weken (3 onderdelen) te bekijken.

Na het volgen van de Keto Revolutie weet je alles over het keto dieet.

Zodra je de Keto Revolutie hebt aangeschaft krijg je toegang tot het exclusieve ledengedeelte, waar je informatie, recepten, e-books, boodschappenlijstjes en video’s kunt bekijken.

Een opsomming van wat je allemaal krijgt bij aanschaf van het programma:

 • Het boek De Keto Revolutie
 • Het Intermittent Fasting handboek
 • Het Keto Revolutie Receptenboek
 • 21 Dagen Maaltijdplanners + boodschappenlijstjes
 • Keto Videocursus (ongeveer 20 video’s die je online kunt bekijken)

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje?

Klik hier en ik stuur ze direct gratis naar je toe.

Voedingslijst

Met name de voedingslijst en de boodschappenlijstjes zijn een goede toevoeging aan het programma. Als keto beginner kan het behoorlijk verwarrend zijn van wat je allemaal mag eten en wat niet. Met de voedingslijst kun je razendsnel zien of een voedingsproduct binnen het keto dieet past.

Keto recepten

Zocht je naar nieuwe en makkelijke keto recepten? Bij de Keto Revolutie kom je niets te kort. Het Keto Revolutie receptenboek bevat maar liefst 62 verschillende keto recepten om uit te proberen.

Inhoud en vormgeving

De inhoud en vormgeving van de ledenwebsite is van goede kwaliteit. Je ziet er dat flink wat aandacht aan besteed. De online video’s waarin Mitchel van Buuren alles haarfijn uitlegt, zijn een goed alternatief voor iedereen die niet van e-books lezen houdt. Persoonlijk vind ik de filmpjes ietwat aan de korte kant maar dat mag de pret niet drukken. Zo houd je de aandacht van de kijker wel vast.

Intermittant fasting

Het leuke aan de Keto Revolutie is dat Mitchel van Duuren het keto dieet combineert met intermittent fasting. Zelf ben ik erg enthousiast over intermittent fasting vanwege de vele gezondheidsvoordelen.

Het keto dieet kan goed worden gecombineerd met intermittent fasting omdat beide methodes de vetverbranding stimuleren (feitelijk overlapt het een het ander). Als je gewicht wilt verliezen of van je buikje wilt afkomen dan is deze combinatie een win-win situatie voor vetverlies en gezondheid.

Geen fysiek boek

De Keto Revolutie is enkel digitaal te volgen. Mensen die de Keto Revolutie in boekvorm willen aanschaffen zullen teleurgesteld zijn.

De prijs van de Keto Revolutie

De introductieprijs van het Keto Revolutie pakket is € 37. De normale prijs voor de Keto Revolutie bedraagt € 97. De introductieprijs is een relatief lage prijs voor alle informatie die je tot je beschikking krijgt. Onderaan dit artikel vind je de kortingslink met de introductieprijs.

Bovendien staat er op de website dat je als klant verzekerd bent door de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit houdt in dat je je geld terug kunt claimen indien je onverhoopt toch niet tevreden bent met het digitale programma of niet de resultaten krijgt waar je op had gehoopt.

De ervaring van anderen

Hieronder tref je de ervaringen aan die ik op het internet tegenkwam:

Ik ben 42. Jaren geleden het Atkins dieet gedaan en toen heel slank geweest en heel veel energie maar dat verslapte helaas toch. Nu dit keto dieet aan het proberen, drie weken bezig en 3,8 kilo eraf.

Nu twee weken in ketose. Laatste dagen trok in de middag het vage mistige gevoel al weg. En kreeg ik in de middag weer energie terug. Zware gevoel in benen nam af. Maar vanmorgen voelde ik direct, dit gaat lekker. Geen zwaar gevoel en meer energie. Hopelijk vanaf nu veel fitter. Heb zin om weer te sporten. Als ik me morgenochtend weer zo voel, ga ik de sportschool weer eens bezoeken.

Hallo allemaal fijn dat ik bij de groep mag. Ben afgelopen vrijdag begonnen met intermitterend vasten en keto. Het gaat goed al 3 kg kwijt, weet dat er een moment komt dat het stil blijft staan, maar gewoon doorgaan.

Het keto dieet volgen is zwaarder dan ik dacht. Met name de eerste dagen veel last van de keto griep gehad. Mijn lichaam snakt naar koolhydraten, dus laten we hopen dat dit verdwijnt. Ik zie nu in dat mijn relatie met eten drastisch moet veranderen. Heb te lange tijd ongezond gegeten. Wat betreft de recepten van de Keto Revolutie, die zijn prima te eten, maar niet heel bijzonder. Hoeft voor mij ook niet. Want mijn voornaamste doel is afvallen.

Voordelen en nadelen van de Keto Revolutie

Hieronder heb ik de belangrijkste voordelen en nadelen van de Keto Revolutie voor je op een rijtje gezet:

Voordelen:

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie
 • Gevarieerde en makkelijke keto recepten
 • Voldoende materiaal en informatie keto dieet
 • Te combineren met intermittent fasting
 • Effectieve manier om lichaamsvet te verbranden

Nadelen:

 • Het dieet is extreem en niet voor iedereen geschikt
 • Keto-griepverschijnselen eerste weken (buikpijn, misselijkheid en duizeligheid door afbouwen koolhydraten)
 • Digitaal pakket (geen fysiek boek verkrijgbaar)

Waar kan je de Keto Revolutie kopen?

Dat het keto dieet – en de Keto Revolutie in het bijzonder – werkt is geen twijfel over mogelijk. Een waslijst aan studies laat zien dat het keto dieet helpt om vet te verbranden en gewicht te verliezen (bron). Dus als jij de Keto Revolutie wilt volgen om je gewicht te verliezen, dan kun je dat zeker doen.

Wel is het zo dat het keto dieet met name voor sporters moeilijk is om vol te houden. Denk dan aan vermoeidheid en verlies in spierkracht.

Het is dus niet het meest ideale dieet om te volgen als je een actieve levensstijl leidt. Het valt moeilijk te combineren met intensieve sporten als krachttraining en fitness. Sporten zonder koolhydraten is immers een stuk zwaarder.

Onderzoekers zijn het er in ieder geval over eens dat het volgen van een (extreem) koolhydraatarm dieet beter werkt om af te vallen dan een vetarm dieet (bron).

Als je dus het maximale uit je afvalproces wilt halen, kun je het beste een koolhydraatarm dieet volgen. Maar dit hoeft niet per se het keto dieet te zijn. Elk dieet met relatief weinig koolhydraten voldoet.

De Keto Revolutie kopen?

Klik op deze kortingslink om het volledige pakket voor de laagst mogelijke prijs te bemachtigen.

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Gratis Schema + Voedingstabel

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 BewezenTips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

HappyHealthy.nl wint prijs ‘Website van het Jaar’ 2020!

HappyHealthy op Facebook!

HappyHealthy Facebook

Oscar’s sapjes

Array ( [A1 - Dopamine] => 91 [A2 - Acetylcholine] => 92 [A3 - GABA] => 93 [A4 - Serotonine] => 94 [B1 - Dopamine] => 96 [B2 - Acetylcholine] => 97 [B3 - GABA] => 98 [B4 - Serotonine] => 99 [Deel A] => 90 [Deel B] => 95 [Fysiek] => 101 [Geheugen en aandacht] => 100 [Karakter] => 103 [Persoonlijkheid] => 102 )