657

Kettlebell Workout DVD’s Kopen of Niet? Review Onthult

Wie informatie zoekt over kettlebell oefeningen, komt online vaak terecht bij de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde. Het is het populairste thuis fitness programma met de kettlebell. Wij hebben de Kettlebell Workout besteld en geven onze bevindingen weer in deze review.

Bij het bestellen van de Kettlebell Workout krijg je een pakket thuisgestuurd waarmee je gelijk met de trainingen kunt beginnen. Het is wel belangrijk om goed gemotiveerd te zijn, want alleen door er serieus mee bezig te zijn en door frequent te trainen zul jij jouw doel bereiken.

Wat je in dit artikel gaat leren:

  • Waaruit het Kettlebell Workout programma bestaat
  • Waarom je het gehele programma moet doorlopen
  • Wat deskundigen en gebruikers over het programma te zeggen te hebben

Wil je de maximale korting op zijn product? Klik dan op de onderstaande oranje knop:

Maximale Korting Maximale Korting

Inhoud van dit artikel

Wie is Jesse van der Velde?

Jesse heeft als personal trainer al veel mensen persoonlijk begeleid om een betere conditie te krijgen, om meer spiermassa te kweken en om lichaamsvet te verbranden. Tegenwoordig richt hij zich meer op trainingsprogramma’s via instructie video’s en online advisering. Naast de Kettlebell Workout heeft hij bijvoorbeeld ook programma’s gemaakt gericht op voeding. Online is hij ook zeer actief. Hij stuurt aan zijn 10.000 leden nieuwsbrieven met tips op het gebied van een gezonde levensstijl.

Waar bestaat de Kettlebell Workout uit?

Binnen een paar dagen na de bestelling kregen wij het pakket opgestuurd waarmee wij gelijk konden beginnen. In het pakket zitten 5 instructievideo’s waarmee je de oefeningen kunt leren en ook gelijk kunt uitvoeren. In het standaardpakket zit een kettlebell van 4 kilo om mee te starten. Er zit ook nog een beschrijving in van het pakket en een korte introductie van Jesse van der Velde. Ook nog een aardigheidje in de vorm van een cadeaukaart van Superfood.nl ter waarde van 15 euro.

Het eerste wat opvalt bij het openen van de doos is een waarschuwing. Het is een sticker waarop staat “Voordat je deze doos opent, bel: ….” Dit verwijst naar een voicemailbericht van Jesse. Waarin hij nog een aantal tips geeft en jou veel succes wenst met het bereiken van jouw doel.

Kettelebell Workout

Foto gemaakt met mijn eigen camera

Enkele aanwijzingen van Jesse van der Velde + 2 tips

In het pakket zit nog een brief van Jesse met nog een aantal aanwijzingen. Een zeer nuttige tip om een stok achter de deur te hebben is het inplannen van 2 of 3 trainingen in de week in jouw agenda. Maak de oefeningen gewoon een deel van je weekschema. Een andere belangrijke tip is dat bij een gezonde levensstijl ook gezonde voeding hoort. De Kettlebell workout kan jou helpen om je streefgewicht te behalen, maar je haalt het niet met alleen de oefeningen. In de brief krijg je nog 2 belangrijke tips die wij jou niet willen onthouden.

  • Tip # 1: Begin bij het begin – Spring geen onderdelen van de DVD’s over. Het is belangrijk om de tips en aanwijzingen goed op te volgen
  • Tip # 2: Blijf volhouden – Het begin is vaak gemakkelijk, maar je haalt je doelen alleen maar door stug vol te houden. Ook als je geen zin hebt om te oefenen, moet je wel oefenen

Wat kun je verwachten van de 5 DVD’s?

Iedere DVD heeft een eigen speerpunt. Dat wil echter niet zeggen dat  je de andere DVD’s links kunt laten liggen. Om de kettlebell oefeningen goed onder de knie te kunnen krijgen, moet je het gehele programma doorlopen. Zodra je goed ingewerkt bent in de juiste manier om met de kettlebell om te gaan, kun je de training kiezen die het beste bij jou en jouw doelstelling past.

Maximale Korting Maximale Korting

DVD # 1: Vet verbranding programma

In de eerste DVD wordt er een toelichting gegeven op het totale programma. Hierin wordt uitgelegd dat de DVD’s niet alleen dienen om de oefeningen uit te leggen. Na de uitleg krijg je de mogelijkheid om de oefeningen te doen terwijl ze voor worden gedaan op je tv scherm. Per DVD kun je ongeveer een half uur meetrainen.

Deze DVD is vooral bedoeld om je de basisbeginselen van de oefeningen bij te brengen.

DVD # 2: Buikspieren programma

In de oefeningen op deze 2e DVD wordt er voor een deel vanuit gegaan dat je de basisprincipes van de eerste DVD al kent. Enkele oefeningen komen terug en worden ook weer in dit schema toegepast, maar wel iets intensiever. Daarnaast worden er ook nieuwe oefeningen geïntroduceerd.

De focus ligt op oefeningen waarbij je buikspieren getraind worden.

DVD # 3: Benen programma

Deze DVD kent maar één nieuwe oefening die niet eerder aan bod is geweest. In vergelijking met de 1e en de 2e DVD zijn de oefeningen wel intensiever. Er wordt al van enige ervaring en uithoudingsvermogen uitgegaan. Door de combinatie van oefeningen is dit programma hoofdzakelijk gericht op de benen, maar het is iets overdreven om dit het “benen programma” te noemen.

DVD # 4: Conditie & Total Body programma

Dit programma is gericht op het verkrijgen en bijhouden van een goede conditie, spierkracht en lenigheid. Dit houdt dus ook in dat het ook goed is om lichaamsvet mee te verbranden. Het is een totale workout voor je gehele lichaam. Alle spiergroepen worden getraind en je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen. Om het programma bij te kunnen benen moet je op je tanden bijten.

Als de training te zwaar is, moet je toch nog eerst meer aan je conditie werken door de lichtere programma´s te volgen.

DVD # 5: Kettlebel Vet-Killer

Deze DVD is er volledig op gericht om jou te leren om in slechts 20 minuten een zwaar en compleet programma af te werken. Het is een korte en zeer effectieve training met korte pauzes tussen de oefeningen in. Een pauze van 1 minuut is eigenlijk al te lang. Er worden maar 4 oefeningen gedaan, maar wel met een hoge intensiteit.

jesse van der Velde

Maximale Korting Maximale Korting

Hoe vaak per week moet je trainen?

Het advies is om 2 of 3 trainingen in de week te doen. Zodra je een goede conditie hebt opgebouwd, moet het lukken om in 20 minuten tijd een zware programma af te werken. Een training van 20 minuten met de kettlebell staat gelijk aan 1,5 uur hardlopen.

Vergeet het belang van goede voeding niet

De meeste mensen die actief sporten streven een gezonde levensstijl na. Alleen door actief sporten krijg je nog geen gezond lichaam. Overgewicht ga je niet kwijtraken met sporten alleen. Je zult ook kritisch moeten kijken naar je eetschema. Wil jij een sixpack krijgen door je met de kettlebell volledig te richten op de buikspieren? Buikvet raak je niet kwijt met oefeningen alleen. Je zult ook kritisch moeten kijken naar je eetpatroon.

De kettlebell oefeningen zijn ook niet te combineren met diëten waarin je dagelijks te weinig voedingsmiddelen binnen krijgt. Je lichaam moet de intensiteit van het programma wel aan kunnen.

Gevaar van onjuist uitgevoerde oefeningen

Ongeveer weten hoe de kettlebell oefeningen uitgevoerd moeten worden is geen goede basis om je doelstellingen te halen. Niet voor niets wordt er in de DVD’s van Jesse van der Velde sterk de nadruk gelegd op het juist uitvoeren van de oefeningen. Je moet eerst alles goed onder de knie hebben voordat je zelfstandig en zonder hulp kunt trainen. Een verkeerde houding of verkeerde bewegingen  kunnen lichaamsklachten veroorzaken. Zelfs blijvende rugklachten en een nekhernia zijn niet uit te sluiten.

Wat zeggen bestaande klanten over de Kettlebell Workout?

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde? Wij hebben een aantal reacties voor jou verzameld.

Ik heb de dvd’s van Jesse ook, ik heb gister nog getraind. Ik vind het prima uit te houden, je hoort van alle kanten dat het een snelle en effectieve training is.

Bron: buikspiertraining.com

De kettlebells zijn van goede kwaliteit. Ik ben nu op zo’n 1/3e van het programma en tot nu toe vind ik het erg leuk. Er is dan ook al een aantal kilo’s  afgegaan. Bedankt!

Bron: Leukafvallen.nl

Die DVD’s laten ook goed zien hoe je alle oefeningen  goed moet uitvoeren, dus wel hard trainen maar geen blessures.

Bron: Buikspiertraining.com

Wat zeggen andere websites over de Kettlebell Workout?

Ook hebben wij uitgezocht wat andere websites zeggen over de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde. Een aantal zinnen uit reviews hebben wij voor jou verzameld.

De reden dat ik de producten van Jesse kan aanraden is omdat wij dezelfde visie delen. Als je wilt afvallen doe je dat door een bewuste keuze te maken. Jij bepaalt dat je vanaf vandaag gezond gaat leven en bent bereid doorzettingsvermogen te tonen.

Bron: Fitnessfora.nl

Tijdens een kettlebell workout combineer je krachttraining en cardiotraining. Zo worden je spieren verstevigd, verbetert je conditie en verbrandt je lichaam vet. Juist de combinatie van kracht- en cardiotraining maakt dat de vetverbranding flink gestimuleerd wordt!

Bron: Gezonder-afvallen.nl

De kettlebell workout zorg je ervoor dat je lichaam telkens opnieuw trainingsprikkels krijgt, en daarmee zorg jij dat je jouw vetverbranding optimaal stimuleert zodat je sneller afvalt of makkelijker op een gezond gewicht kunt blijven.

Bron: Vetvrij.com

Conclusie – is het kopen van de Kettlebell Workout een aanrader?

Bij het kopen van de Kettlebell Workout krijg je niet alleen de instructie video’s, maar ook een kettlebell en een tegoedbon van 15 euro. Gezien de gedetailleerde opbouw van de oefeningen op de DVD’s en de goede ondersteuning hierin, is de Kettlebell Workout zeker een aanrader. Jammer dat er geen verdere instructies bijzitten over een goed en gezond eetpatroon, maar gericht op de oefeningen raden wij het pakket zeker aan.

Waar kan ik de Kettlebell Workout kopen?

Je kunt de Kettlebell Workout van Jesse van der Velde bestellen door op onderstaande knop te klikken. Nadat je hebt afgerekend wordt het pakket binnen een paar dagen naar jou toegestuurd. Bevalt de Kettlebell Workout jou niet? Je kunt binnen 30 dagen het pakketje terugsturen. Het betaalde bedrag wordt vervolgens binnen 21 dagen teruggestort op je rekening.

Bestel hier het boek met de hoogste korting:

Maximale Korting Maximale Korting

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Drs. Oscar Helm Afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

HappyHealthy.nl is Website van het Jaar 2020!

Top artikelen

Keto Dieet: Uitleg, Voedingsschema, 9 Recepten en 4 Gevaren

Wat is het ketogeen dieet en waarom val je er zoveel van af? Is het keto dieet gevaarlijk? Lees hier...

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Gratis Schema + Voedingstabel

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE ...

25 Gouden Tips voor Snel Afvallen (zonder onzin hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 25 gouden tips om snel gewicht te verliezen zonder een waardeloos d...

HappyHealthy op Facebook!

HappyHealthy Facebook