610

Lunch

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
10Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Waanzinnige Wraps met ham, Kaas en Pesto

Wraps zijn handig, lekker en eenvoudig te bereiden. Je kunt een hoop verschillende ingrediënten toevoegen om een wrap uniek te maken. Ham en kaas lijken dan nogal standaard toevoegingen, maar HappyHealthy zou HappyHealthy niet zijn als we hier niet iets speciaals mee deden. In dit gerecht maak je namelijk van 2 wraps een overheerlijke quesadilla,..

Green magic: Broccolisoep met Courgette en Ui

Soep is een eenvoudig tussendoortje, dat ook uitstekend geschikt is als lunchgerecht. Het is echter zo dat veel kant-en-klare soepen boordevol zout zitten. Wel makkelijk, maar niet erg gezond. Daarom helpt HappyHealthy je aan ideeën voor een zelfgemaakte soep. Makkelijk, snel en supergezond. Niet alleen gebruiken we enkel gezonde ingrediënten; we voegen geen onnodig zout..

Staaltje rood: Rode Koolsalade met Tahindressing

Glutenvrij, koolhydraatarm en vegetarisch. Ondanks die drie eigenschappen, is de ingrediëntenlijst van deze rode koolsalade met tahindressing redelijk lang. Dat betekent dat er veel verschillende voedingstoffen in zitten. Groenten, kruiden en quinoa worden in dit gerecht gecombineerd voor een smaaksensatie die je niet snel zult vergeten. Heerlijk voor tijdens de lunch, maar ook te combineren..

Krachtige koolsalade met rozijnen

Kool is een relatief onderschatte groente; niet veel mensen kennen de kracht van kool. Volledig ten onrechte, want kool is een goede bron voor kalium, calcium en vitamine C en K. Daarnaast bevat kool ook veel omega 3-vetten in het kleine beetje vet dat de groente heeft. Kool bevat weinig calorieën en toch veel vezels;..