De Beste Koolhydraatarme Lunch Recepten op een Rij

Popeye power: Spinaziesalade met Witlof en Gerookte Kip

Een heerlijk frisse salade met spinazie, witlof en biologisch gerookte kip is de ideale lunch. Veelzijdig, lekker en makkelijk; HappyHealthy helpt je gezond op weg!
Doorgaan naar artikel »

Creatief lunchen: Salade met komkommer, Kaas en Noten

Een heerlijke salade als lunchgerecht, boordevol voedzame ingrediënten als kaas, noten en groenten. Dit en meer vind je uiteraard bij HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Waanzinnige Wraps met ham, Kaas en Pesto

Lunchtijd: tijd voor een gezonde ham-kaas wrap met pesto en olijven. Deze waanzinnige wraps van HappyHealthy zijn de ideale oplossing voor jouw lunch!
Doorgaan naar artikel »

Green magic: Broccolisoep met Courgette en Ui

Tijdens de lunch is het heerlijk om snel een soepje te kunnen bereiden, dat ook nog eens gezond is. Probeer de broccoli-courgettesoep van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Zalige Zalmsalade met Ei en Hüttenkäse

Met deze zalige zalmsalade vormt jouw lunch het absolute hoogtepunt van je dag. Lees op HappyHealthy hoe je deze salade met ei en hüttenkäse maakt!
Doorgaan naar artikel »

Wrap around: Omelet Wrap met Gegrilde Groenten

Kiezen tussen lunch: ga voor een heerlijk omelet of beleg je eigen wrap. Combineer beide lekkernijen en geniet van een omelet wrap met verse groenten!
Doorgaan naar artikel »

Staaltje rood: Rode Koolsalade met Tahindressing

Deze overheerlijke rode koolsalade zit boordevol groenten en bevat quinoa. Een supersalade van HappyHealthy voor een gezonde en lekkere lunch!
Doorgaan naar artikel »

A Piece of Avocado: Avocado met Ei uit de Oven

De avocado is verrassend multifunctioneel. Mensen doen het in salades, smeren het op brood of eten ‘m zo als tussendoortje. Door het vruchtvlees er gedeeltelijk uit te scheppen ontstaat een handig kommetje, dat zich leent voor leuke en originele recepten. Een eitje bakken in een pan wordt ook zo saai...
Doorgaan naar artikel »

Krachtige koolsalade met rozijnen

Kool is een relatief onderschatte groente; niet veel mensen kennen de kracht van kool. Ten onrechte, want kool is een goede bron voor kalium, calcium en vitamine C en K. Daarnaast bevat kool ook veel omega 3-vetten in het kleine beetje vet dat de groente heeft. Kool bevat weinig calorieën en veel vezels
Doorgaan naar artikel »

Tunalicious: Tonijnsalade met Paprika en Avocado

De lunch zit letterlijk tussen het ontbijt en het avondeten in. Het moet niet te licht zijn, want je moet de hele middag nog overbruggen tot aan het avondeten, maar tegelijkertijd mag de lunch niet te zwaar zijn. De meeste calorieën zul je immers binnenkrijgen bij het diner. Daarom zijn salades ideaal
Doorgaan naar artikel »