491

Review “Moeiteloos Slank Receptenboek” van Rene Lukkien

Lang niet iedereen is tevreden met zijn/haar eigen gewicht. Verscheidene mensen kijken dagelijks betreurd in de spiegel, wanneer ze het overtollige vet op hun lichaam zien zitten. Echter kunnen zij over het algemeen de verleiding van (slechte) voeding – in combinatie met weinig sporten – vaak niet weerstaan, waardoor het probleem niet zal verdwijnen.

Een aantal van deze mensen zijn daarentegen wel continu op zoek naar manieren om wat extra kilo’s kwijt te raken, zodat ze lekkerder in hun vel gaan zitten. Op hun beurt zijn daar vervolgens de vele trainers, diëtisten, farmaceuten, schrijvers, enzovoorts, die voluit kunnen verdienen aan en profiteren van de wens van mensen om af te vallen.

  • Wie de auteur van het boek is
  • Of het boek iets voor jou is
  • Wat anderen over het boek te zeggen hebben

Inhoud van dit artikel

Volop Gezond receptenboek coverWat de mensen die graag wat kilo’s willen afvallen niet altijd doorhebben, is dat niet alle maatregelen ook per definitie werken. Vele dieetpillen hebben bijvoorbeeld lang niet altijd effect, en ‘minder eten’ moet doorgaans vervangen worden door ‘gezonder eten’. In hun haast om af te vallen, worden deze mensen als het ware blind voor het werkelijke effect van hun methode.

Ook Rene Lukkien is aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een aanpak om overtollig vet kwijt te raken. Hij heeft een boek geschreven, genaamd ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’, waarin hij – naar eigen zeggen – ‘de snelste en makkelijkste recepten om razendsnel en blijvend gewicht te verliezen’ geeft. Maar in hoeverre is deze bewering waar?

Over Rene Lukkien

Een aantal jaren geleden worstelde auteur Rene Lukkien zelf met gezondheidsproblemen, en is toen op zoek gegaan naar een oplossing hiervoor. Echter weigerde Rene de farmaceutische route te volgen en zijn lichaam vol te gooien met medicijnen. In plaats daarvan is hij zich gaan bezighouden met de beste manier om gezonder te leven: veranderen wat je elke dag in je lichaam stopt.

Toen hij eenmaal besloten had om zijn problemen op te lossen met voeding, is hij in contact gekomen met experts en specialisten binnen dit vakgebied. Door middel van hun hulp heeft hij zijn eetpatroon omgegooid. Dit heeft er bij hem toe geleid dat zijn gezondheid er met sprongen op vooruit is gegaan, en tevens dat hij ontzettend veel gewicht verloren heeft.

Hij heeft vervolgens besloten om zijn kennis te delen met andere mensen die gezondheidsproblemen ondervinden. Hiervoor heeft hij een website genaamd ‘Volop Gezond’ opgezet, waarop hij in blogs een volgens hem eerlijke en juiste voorlichting geeft over de beste voeding voor een ‘supergezond lichaam’.

Als iemand die zelf ‘alle zware beproevingen’ (lees: uitsluiting van bepaalde voeding) al heeft ondergaan, weet Rene nu precies wat wel en niet werkt als je gezonder wilt worden – en hoe je zodoende gewicht kunt verliezen. Zijn verfijnde kennis van gewichtsverlies heeft hij vervolgens opgenomen in zijn ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’, waarmee hij inmiddels al honderden mensen geholpen heeft naar een slank lichaam.

Het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’ in een notendop

Middels dit boek beweert Rene Lukkien je te helpen om zonder moeite en zonder hongergevoel razendsnel gewicht te verliezen. Hij geeft je alle handvaten die je nodig hebt om gezond af te willen. Het boek leert je exact welke producten je vanaf nu moet vermijden en welke gezonde producten je zullen om je gewichtsverlies te versnellen.

Daarnaast leer je niet alleen wat je wel en niet moet eten, maar ook hoe jij een gezond gewicht blijft aanhouden. Hiervoor leert Rene Lukkien je dat je permanente wijzingen in je eetgewoonte moet introduceren. Je zult namelijk geen dieet volgen, maar juist een volledig nieuwe levensstijl te integreren, waar jij de rest van je van zal profiteren.

Voor wie is het boek bedoeld?

Uiteraard richt het boek zich in eerste instantie op mensen die hun gezondheidsproblemen willen verbeteren door af te vallen. Echter is het nog specifieker gericht op mensen die eigenlijk door de bomen het bos niet meer zien, vanwege de grote hoeveelheid informatie op internet en in boeken over afvallen. Rene Lukkien heeft daarom in dit boek de informatie voor de lezer gefilterd.

Het boek is bedoeld voor mensen die al (vele malen) eerder hebben geprobeerd om af te vallen, maar hun dieet vervolgens niet vol konden houden. Rene Lukkien maakt jou als lezer duidelijk dat het niet aan jouw doorzettingsvermogen ligt, maar aan externe factoren als te strenge regels van het dieet, of juist de vele taken die het dagelijkse leven met zich meebrengt.

Wat wordt jou als lezer van het boek beloofd?

Rene Lukkien verzekert jou als lezer ervan dat je razendsnel gewicht zult verliezen, door middel van ‘de perfect gebalanceerde recepten die jouw stofwisseling in de hoogste versnelling zetten’. Ook zal jij met dit boek leren hoe je vervolgens moeiteloos een slank lichaam behoudt met ‘extreem simpel te bereiden recepten, die geschikt zijn voor singles, stelletjes en families’.

Daarnaast belooft hij je dat je nooit meer zult hoeven stressen over je volgende maaltijd, door ‘een waterdicht menuplan en heldere boodschappenlijstjes die al het denkwerk van je overnemen’. Tenslotte zal je middels het boek leren hoe je geniet van eten zonder schuldgevoel, met ‘overheerlijke en vet verbrandende recepten’.

Deze beloftes vertalen zich volgens Rene in meer concrete resultaten, namelijk ‘6-9 kilo vetverlies, aanzienlijk minder cellulitis, meer energie, een verbeterde cholesterol, betere darmflora, 5-10 cm van je buikomtrek eraf, lagere bloeddruk, snellere stofwisseling, gezonder(e) haar en huid, en een heleboel andere gezondheidsvoordelen’.

De opbouw van het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’

Aan het begin van boek introduceert Rene Lukkien zichzelf, waarna hij uitlegt wat het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’ voor jou betekent. Vervolgens vertelt hij over de afslankrichtlijnen ‘in 3 simpele stappen’.

Hierna geeft hij achtereenvolgens een keukenbenodigdheden checklist, de weekmenu’s en boodschappenlijstjes, de (ontbijt-, lunch-en diner-) recepten, en sluit hij af met drie bonussen (tips, tussendoortjes en tapas en hapjes).

Door eerst uit te leggen wat het boek voor jou betekent, wat afvallen precies inhoudt, en wat je ervoor nodig hebt (qua keukengerei en boodschappen), krijg jij als lezer een goed beeld van waar je aan begint. Je kennis over afvallen en gezonder worden zal als het ware vergroten, en door dit inzicht zal jij mogelijk gemotiveerder raken om je doel (gezonder worden) te bereiken.

De opbouw van de presentatie van de verschillende recepten, zal je eveneens een duidelijk overzicht hebben van de (in totaal 63) recepten voor tijdens het ontbijt, de lunch en het diner, die jou zullen helpen je vetverbranding te stimuleren. De recepten zelf zijn helder en simpel (en soms ondersteund door handige foto’s), waardoor ze als lezer gemakkelijk te volgen zullen zijn.

Aan het einde van het boek leert Rene Lukkien je tenslotte nog wat handige tips zijn om je nieuwe leefgewoonte nóg makkelijker te maken. Hierdoor zal het aanhouden van je nieuwe levensstijl (veranderingen in eetpatroon) je mogelijk eenvoudiger afgaan, waardoor je uiteindelijk betere resultaten zal zien.

Ervaringen van andere lezers

Op het internet zijn vrijwel geen reviews over het boek te vinden, ook niet op de Facebookpagina’s van zowel Rene Lukkien, als op die van Volop Gezond. De enige twee reviews die er te vinden zijn, zijn geplaatst door Rene Lukkien zelf, op de pagina over zijn boek.

Marleen zegt het volgende over het ‘Moeiteloos Slank Recept’ van Rene Lukkien:

Rene, je kent mij niet maar mijn naam is Marleen. Ik heb jouw Moeiteloos Slank Receptenboek een maand geleden gekocht. Ik wil graag mijn verhaal met jou delen.Sinds ik mijn eerste kind heb gehad ben ik meer dan 12 kilo aangekomen. Ik heb veel diëten geprobeerd maar niets werkte. Jouw dieet heeft me alles laten zien wat ik verkeerd deed en mijn tijd aan verspilde. Het Moeiteloos Slank Receptenboek was heel simpel te volgen. Ik heb jouw richtlijnen gevolgd en recepten gekookt en in de eerste drie weken meer dan 8 kilo verloren. Ik volg het drie weken plan nu voor de tweede keer om mijn laatste 5 kilo te verliezen. Je hebt mijn leven veranderd en ik ben je eeuwig dankbaar :-)

Ook Sandra is erg positief over het boek, en zegt het volgende:

Ik heb jouw Moeiteloos Slank Receptenboek voor de kerst gekocht en ben op 21 januari gestart. De richtlijnen zijn erg simpel en de recepten zijn heel makkelijk te bereiden. Ik ben in 12 dagen 5 kilo afgevallen en maak me er soms zelfs zorgen over dat ik te snel te veel gewicht verlies. Ik moet toegeven dat ik de richtlijnen niet exact heb gevolgd. Ik hou me niet strikt aan de aanbevolen voedingsmiddelen en menuplannen (hoewel voor het grootste gedeelte wel) en ik beweeg amper, maar het gewicht blijft er af vliegen. Het dieet werkt zeker en als ik het strikt zou volgen zou ik me waarschijnlijk rot schrikken van de hoeveelheid gewichtsverlies. Dus, nogmaals bedankt voor de informatie. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoiets als dit gekocht omdat het meestal rommel is, maar het Moeiteloos Slank Receptenboek is echt een goed product.

Is het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’ het kopen waard?

Het is erg jammer dat er niet meer reviews te vinden zijn over het boek van Rene Lukkien, aangezien het hierdoor erg moeilijk wordt om vanuit werkelijke ervaringen van anderen een conclusie te trekken over de werking van de recepten.

Rene zelf beweert en belooft dat je razendsnel gewicht zal verliezen ‘met verbluffende eenvoud’. Echter wordt het erg lastig om op basis van de twee enkele reviews (geselecteerd door hemzelf) te bepalen of deze reviews een representatief beeld geven van het echte effect.

Desondanks lijkt het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’ de moeite waard. In het boek wordt je als lezer ten eerste duidelijk verteld waarom het veranderen van je voeding zo essentieel is om gezonder te worden – en af te vallen. Ook geeft het duidelijke richtlijnen over het afvallen in het algemeen, die je vervolgens gemakkelijk kunt toepassen in jouw eigen leven.

Daarnaast zijn de recepten overzichtelijk weergegeven, en gemakkelijk te volgen. Ook geeft de indeling in ontbijt-, lunch- en dinerrecepten je een groot keuzeaanbod, wat zal voorkomen dat je te weinig van de gezonde maaltijden eet (bijvoorbeeld enkel je diner aanpassen).

Tevens zal door het duidelijke beeld van de benodigdheden (in de keuken, van het soort en aantal boodschappen) het bereiden van de gerechten nog veel sneller en gemakkelijk verlopen.

Oftewel, als jij graag een overzichtelijke aanpak wilt om gezonder te worden en (zodoende) af te vallen, is het ‘Moeiteloos Slank Receptenboek’ wel degelijk een aanrader! Doordat het bij gebrek aan een echt dieet lichtelijk afwijkt van andere afvalboeken, is het eigenlijk een boek dat je eerst zelf moet lezen/proberen, voordat je er een mening over vormt.

Waar kan je het boek kopen?

Aangezien het boek (nog) niet erg bekend is, is het tot nog toe alleen verkrijgbaar via de site van Volop Gezond op www.volopgezond.nl.

De kosten van het boek bedragen €27,-. Rene Lukkien geeft je daarbij tevens een ’60 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie’. Mocht jij dus om welke reden dan ook niet tevreden zijn over het receptenboek, dan krijg je geld gewoon teruggestort, en is het boek voor jou gratis.

  • Overall Rating
4.5

2 reacties op dit artikel

  • Ik had graag het moeiteloos slank recepten boek gekocht maar niet de e-book…is een gewoon handboek ook beschikbaar en zo ja..waar kan ik dat kopen?

    Roseline Lecluyse
  • Ja ik wil graag recepten boekje hebben vriendelijk groetjes van priscilla

    Priscilla

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Drs. Oscar Helm Afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Keto Dieet: Uitleg, Voedingsschema, 9 Recepten en 4 Gevaren

Wat is het ketogeen dieet en waarom val je er zoveel van af? Is het keto dieet gevaarlijk? Lees hier...

Koolhydraatarm Dieet: 5 Gezondheidsvoordelen en Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet en werkt het écht zo goed? Ontdek in dit artikel alle voor- en nade...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE ...

25 Gouden Tips voor Snel Afvallen (zonder onzin hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 25 gouden tips om snel gewicht te verliezen zonder een waardeloos d...

HappyHealthy op Facebook!