852

Overige

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020, 2021, 2022 en 2023 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
8Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Wij Hebben Een Vraag Aan Jou!

HappyHealthy.nl is genomineerd voor Website van het Jaar! Je zou ons enorm blij maken door op ons te stemmen via onderstaande link. https://happyhealthy.nl/stem Vergeet je email niet te bevestigen na het stemmen. Heel erg bedankt!

HappyHealthy.nl is genomineerd voor Website van het Jaar!

Ik hoop dat je ondertussen een fan bent geworden van mijn website HappyHealthy.nl die bestaat uit ruim 600 artikelen en 100 video’s, allemaal gratis te bekijken. Mag ik je daarom om een gunst terugvragen van twee minuten van je tijd? Met de website HappyHealthy.nl zijn we dit jaar genomineerd voor Website van het Jaar in..
Array ( [0] => Male )