566

Poll: Een Goed Lichaam Hebben om Er in Bikini Goed uit te zien, of lingerie?

Lieve klanten en volgers,

Ik heb een paar poll vragen die mij over jullie interesseren.

Als jullie deze vragen beantwoorden zal ik super dankbaar zijn.

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Sorry, there are no polls available at the moment.

18 reacties op dit artikel

 • Ik ben wel een man he en een bikini of lingerie draag ik niet……!

  Jacques
  • Ken er nog één. Mannen horen niet tot de doelgroep?

   Theo
  • Al ben je een man en draag je geen badpak of bikini dan nog is het verstandig om goed op je lichaam te letten en gezond bezig te zijn.

   Nettie
  • Ik ben een vrouw hoor ik doe dit een beetje voor alles goed uitzien enzo verder .

   Ann
 • X

  Louise
 • Ik vind het belangrijk om er gezond en verzorgd uit te zien. In je afslankbijbel staan heerlijke recepten die mij daarbij helpen.

  Dikke knuffel

  Maureen
 • Ik wilde voor me zelf er goed uit zien in lingerie of bikini heb nu een bikini met een stuk over me buik heen en daar wil ik vanaf

  Désirée
 • Ik wil er voor mezelf gezond uitzien.
  Aantrekkelijk voor mijn partner zijn vind ik fijn.
  Omdat ik bepaalde zomerrokken niet meer pas wil ik d.m.v. buikoefeningen en gezond eten mijn buikomvang verminderen.
  Ik ben 3 kilo te zwaar.

  Elly van Gijzen
 • Wat een oppervlakkige en op uiterlijk gerichte vragen!

  Krystal
  • Als het niet bevalt antwoord je toch niet, simpel.

   miranda
 • Ik ben een vrouw van 57 en loop niet in een bikini of lingeriesets maar ik wil me goed en gezond voelen dus ik doe het uitsluitend voor mezelf.

  Louisa
  • Ben het helemaal eens met je??Louisa

   Ina
 • Voor mij staat ‘er goed uitzien in een bikini of lingerie’ niet centraal. Zelfvertrouwen, dat is voor mij belangrijk. Ik ben altijd vrij dik geweest en dat zorgt er voor dat ik mij in geen enkele soort kleding comfortabel of zelfverzekerd voel. Een goed lichaam ondersteund een gezonde geest en een gezond zelfbeeld.

  Belinda
 • Ik wil er in de eerste plaats gewoon slank uit zien in mijn gewone kleding. Ben altijd superslank geweest maar na ziekte en heel veel stress plus overgang ben ik enorm aangekomen. Weeg nu 73 kilo en dat vind ik veel te zwaar. Ik voel me er niet goed bij. Heb altijd rond de zestig gewogen en zou nu blij zijn met 65 kg. Volg je dieet nu al vijf weken en voel me al fitter en slanker. Ik wil ook een voorbeeld zijn voor mijn zoons en schoondochter. Mijn ene zoon is slank en sport veel en mijn andere zoon en schoondochter zijn veel te zwaar. Ik vind het belangrijk voor mijn hele gezin dat ze gezond eten en goed in hun vel zitten. Dus dat!!?

  Chantal
 • Wanneer ik in de spiegel kijk en eruit zou zien zoals ik dat voor ogen heb ben ik tevreden en dankzij de afslankbijbel waar (h)eerlijke recepten in staan, gaat het bij mij al aardig de goede kant op.

  Ina
 • mijn gezond voelen is voor mij het belangrijkste ,dat je daardoor beter uit gaat zien is mee genomen!

  wilma
 • Gaat goed aan deze kant inmiddels 16 kilo kwijt en recepten uit slankheidsbijbel zijn uitstekend doe voor me zelf en om gezonder te zijn
  Groet Frank

  Frank Plat
  • Super om te horen!

   Avatar for Drs. Oscar Helm
   Drs. Oscar Helm Auteur

Plaats een reactie