1063

Werkt Afvallen met Protislank? Review en Ervaringen

Ben je klaar om afscheid te nemen van die extra kilo’s?

Protislank is een methode die claimt te helpen met afvallen.

Maar wat is Protislank eigenlijk en hoe werkt het precies?

In dit artikel gaan we op onderzoek uit en kijken we of Protislank nuttig kan zijn voor duurzaam gewichtsverlies.

We zullen ook naar de ervaringen en reviews van anderen kijken om te zien of zij succes hebben gehad met dit dieet.

Inhoud van dit artikel

Wat is Protislank?

Protislank is een bedrijf dat een koolhydraatarm dieet aanbiedt en producten die daarbij passen. Hun doel is om afvallen leuk en toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen.

Hiervoor bieden ze op hun platform een breed scala aan producten voor elke maaltijd en elk tussendoortje. Daarnaast geven ze handige informatie, recepten en starterspakketten voor mensen die willen afvallen met een koolhydraatarm dieet.

Doe deze test en krijg jouw unieke op maat gemaakte keto schema, recepten en menu

 

Ontdek hoe je met jouw lichaam en behoeften je streefgewicht bereikt.

 

Vul een aantal simpele vragen in en laat ons voor jou een uniek plan maken waardoor jij in korte tijd voorgoed afrekent met overbodig vet.

 

Dit is geen jojo dieet, maar een manier waarop jij vol plezier resultaten behaalt en tegelijkertijd lekker eet.

 

Start keto test

 

Protislank gebaseerd op koolhydraatarm eten

Een koolhydraatarm dieet is een voedingspatroon waarbij je een beperkte hoeveelheid koolhydraten eet en in plaats daarvan meer eiwitten en vetten. Het doel is om gewicht te verliezen door het gebruik van lichaamsvet als energiebron te verhogen.

Door de inname van koolhydraten te beperken, kan het helpen om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden (bronbronbron). Dit kan vooral gunstig zijn voor mensen met diabetes type 2 of mensen die risico lopen op diabetes.

Hoe werkt afvallen met Protislank?

Het Protislank dieet bestaat uit vier fases. Protislank biedt richtlijnen en hulpmiddelen om het dieet op te bouwen en vol te houden.

Protislank fase 1 (de strikte fase)

In de eerste fase van het Protislank consumeer je 4-6 producten van Protislank, aangevuld met 400 gram groenten.

Dit deel van het dieet duurt 2 weken tot een maximum van 2 maanden. Volgens Protislank zou je tijdens deze fase meer dan de helft van het gewicht kwijtraken dat je wilt verliezen.

Het eten van koolhydraten moet zoveel mogelijk worden vermeden – buiten de voorgeschreven maaltijden – om de stofwisseling in ketose te houden.

Een dag bestaat uit Protislank producten, groenten uit de toegestane voedingslijst en vitamine pillen.

Het is aanbevolen om regelmatig te eten en elke dag 1 el olijfolie te consumeren om de stofwisseling op gang te houden. Het is ook belangrijk om voldoende water te drinken en te bewegen.

Word een metabolisme machine en reken voorgoed af met buikvet via de nieuwste en verbeterde keto methode

 

Welke hoeveelheid calorieën, koolhydraten en andere nutriënten zijn perfect voor jouw lichaam om jouw metabolisme maximaal aan te zetten?

 

Doe onze test en laat het ons exact voor jouw lichaam berekenen. Ieder lichaam is anders en door je te focussen op wat werkt voor jouw lichaam

 

Een op maat gemaakte dieet voor jou werkt tot driemaal effectiever om je streefgewicht te bereiken dan een regulier dieet.

 

Klik hier om het dieet te ontdekken dat perfect is geoptimaliseerd voor jouw lichaam.

Protislank fase 2 (de gematigde fase)

In de tweede fase van het Protislank dieet is het bedoeling dat je nog meer afvalt, hetzij minder en in een lager tempo. Gedurende fase 2 is het eten van koolhydraten nog steeds beperkt tot de voorgeschreven Protislank maaltijden.

Wat verandert is dat je tijdens het diner weer mager vlees of vis mag eten.

Het is ook belangrijk om voldoende water te drinken en te blijven bewegen om extra calorieën te verbranden. Tijdens deze fase is het de bedoeling dat je 3 tot 5 Protislank producten gaat eten en voeg je extra groenten, vleesvervangers en vis toe aan je dieet.

Protislank fase 3 (de overgangsfase)

In fase 3 worden 3 tot 5 Protislank producten gegeten en wordt de hoeveelheid gezonde koolhydraten die je mag eten geleidelijk aan hoger.

De overgangsfase kan 3 weken tot maximaal 12 weken duren. Tijdens deze fase zou je de laatste kilo’s gewicht moeten verliezen. In deze fase worden koolhydraten langzaam toegevoegd aan het dieet om het lichaam langzaam uit ketose te brengen.

Volgens Protislank gelden de adviezen van de voorgaande fasen ook tijdens deze fase, zoals het regelmatig nemen van 1 el olijfolie per dag en het drinken van voldoende water en lichaamsbeweging.

Daarnaast mag je ook weer normaal ontbijten en na 7 dagen ook normaal lunchen. Wanneer je eenmaal je streefgewicht bereikt hebt, ga je door naar de vierde en laatste fase.

Protislank fase 4 (de onderhoudsfase)

Fase 4 is de laatste fase van het Protislank dieet. Hierbij worden slechts 2 Protislank producten gebruikt om een nieuwe, gezonde levensstijl te ondersteunen. Vanaf dit moment is het doel om een gezonde levensstijl te behouden in plaats van gewicht te verliezen.

Koolhydraten worden geleidelijk weer toegevoegd (zoals, rijst, aardappelen en pasta) aan het dieet om het lichaam uit ketose te brengen. De duur van deze fase is in principe onbeperkt en vooral gericht op het onderhouden van een gezonde levensstijl.

Het Protislank dieet biedt de mogelijkheid om de verschillende fases te volgen of om alleen gebruik te maken van de Protislank producten om je eigen koolhydraatarme dieet op te bouwen.

Zo kun je op een flexibele manier werken aan het bereiken van je doelen op het gebied van gewichtsverlies en gezondheid.

Producten van Protislank

Protislank is een merk dat producten en supplementen aanbiedt die kunnen worden gebruikt bij het volgen van een koolhydraatarm dieet.

Het assortiment van Protislank omvat onder andere:

  1. Maaltijdvervangers: dit zijn producten die kunnen worden gebruikt als vervanging van een maaltijd, zoals shakes en repen. Deze producten bevatten een laag aantal koolhydraten en zijn rijk aan eiwitten en andere voedingsstoffen.
  2. Snacks: Protislank biedt ook een ruim aanbod aan koolhydraatarme snacks, zoals nootjes, koekjes en chips. Deze producten zijn een gezonde en gemakkelijke manier om tussendoor te snoepen zonder te veel koolhydraten te eten.
  3. Supplementen: Protislank biedt ook verschillende supplementen aan die kunnen worden gebruikt om het koolhydraatarme dieet te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld een proteïnepoeder zijn of een supplement met omega-3 vetzuren.

Het is belangrijk om te onthouden dat het gebruik van producten en supplementen alleen effectief kan zijn als ze worden gecombineerd met een gezonde levensstijl, met voldoende beweging en een evenwichtige voeding.

Wat zijn de Protislank ervaringen van klanten?

Als je op zoek bent naar meer ervaringen over de producten van Protislank en hoe ze werken voor andere mensen, ben je hier aan het juiste adres.

We hebben verschillende reviews verzameld van klanten die Protislank hebben gevolgd. Dit geeft je een goed beeld van wat je kunt verwachten.

Lees verder om meer te weten te komen over de effectiviteit van Protislank en de smaak van de Protislank producten.

Klantervaring #1 met Protislank:

Ik ben met behulp van Protislank een paar kilo afgevallen, maar het was moeilijk om vol te houden vanwege het constante hongergevoel. Het werkte wel een beetje voor mij, maar het bleef lastig om op de lange termijn vol te houden. Dat vond ik het grootste nadeel aan Protislank.

Klantervaring #2 met Protislank:

Ik heb de Proteïne koekjes Chocolade tussendoor gegeten in plaats van gewone koekjes en dat hielp om andere dingen te eten. Het was een soort test en het bleek dat ik, ondanks dat ik gewoon eet, toch heel langzaam afval. Ik denk dat het te maken heeft met het eten van te veel suiker. Kleine aanpassingen kunnen al een verschil maken. Onbewust eet je elke dag net iets te veel. En als je elke dag een paar (normale) koekjes eet, komt dat neer op heel veel koekjes in 365 dagen. Dus voor mij zijn deze Proteïne koekjes een aanrader. Ze zijn wel duurder dan gewone koekjes, maar ik denk dat het de moeite waard is.

Klantervaring #3 met Protislank:

Ik moet zeggen dat het best moeilijk was om te beginnen met Protislank, want je moet echt even volhouden. Maar toen besloot een van mijn beste vriendinnen om mee te doen, omdat ze ook een paar kilo kwijt wilde. Het bleek dat het samen veel gemakkelijker was, we konden elkaar aanmoedigen en samen eten. Dus mijn tip is echt om het samen te doen. Ik ben al ruim 4 kilo afgevallen en mijn vriendin heeft al 2 kilo verloren (zij hoefde minder af te vallen). We zijn nog niet klaar, maar we maken goede progressie.

Klantervaring #4 met Protislank:

Op aandringen van een vriendin toch maar eens Protislank geprobeerd. Hoewel ik in het verleden veel verschillende manieren heb geprobeerd om af te vallen, had ik nooit echt succes. Ik kon het gewoon niet volhouden, ondanks mijn goede voornemens. Toen een vriend me adviseerde om een proteïnedieet te proberen bij Protislank, besloot ik het een kans te geven.

En ik ben blij dat ik dat heb gedaan! Na een paar maanden ben ik al een aantal kilo’s kwijt en het is ook nog eens gemakkelijk om vol te houden. Ik heb niet alleen snel gewicht verloren, maar kan ook nog lekker blijven eten dankzij de ruime keuze aan producten van Protislank, zoals speciale proteïnekoekjes. Hoewel het dieet wel wat duurder kan zijn dan andere diëten op de lange termijn, weet ik dat het kan helpen met afvallen.

Klantervaring #5 met Protislank

Ik ben tevreden over Protislank. De producten zijn lekker en het aanbod is ruim. Bovendien worden ze snel geleverd, wat erg fijn is. Het enige nadeel is de prijs, want als je een proteïnedieet goed wilt volgen, moet je veel producten kopen en deze zijn niet goedkoop bij Protislank.

Voordelen van afvallen met Protislank

We gaan nu de voordelen en nadelen van afvallen met Protislank bespreken.

Hieronder heb ik de voordelen van Protislank voor je op een rijtje gezet:

  • Protislank kan helpen bij het afvallen: door de koolhydraatarme aanpak kan het dieet helpen om gewicht te verliezen.
  • Het dieet is gemakkelijk te volgen: het assortiment aan producten is breed, waardoor het gemakkelijk is om het dieet te volgen zonder te hoeven koken of te calorieën te tellen.
  • Er zijn verschillende startpakketten beschikbaar: je kunt kiezen uit een pakket voor 7, 10, 14 of 28 dagen, wat het gemakkelijk maakt om te starten met het dieet.
  • Er is geen begeleiding nodig: je kunt het dieet volgen zonder begeleiding, wat betekent dat je niet hoeft te wachten op afspraken of te reizen naar een afslankcentrum. Er is advies beschikbaar: als je vragen hebt, kun je advies vragen via de servicelijn.
  • Het dieet is geschikt voor mensen met een drukke levensstijl: het is gemakkelijk om producten mee te nemen naar het werk of onderweg, wat betekent dat je niet hoeft te wachten tot je thuis bent om te eten of te koken.

Nadelen van Protislank

Nadeel #1: geen wetenschappelijke onderbouwing

Een nadeel van Protislank is dat er op de website geen wetenschappelijk onderbouwde informatie te vinden is. Hoewel Protislank zich wel baseert op een aantal onderzoeken, is het niet duidelijk of deze onderzoeken voldoende stevig zijn om de afslank claims van Protislank te ondersteunen.

Bovendien is het onduidelijk of de resultaten van deze onderzoeken op de lange termijn relevant zijn voor de gebruikers van Protislank. Het is daarom belangrijk om de effectiviteit van het dieet te evalueren op basis van meer dan alleen de resultaten van deze kortdurende onderzoeken.

Nadeel #2: keto griep symptomen mogelijk

Protislank is gebaseerd op een (strikt) koolhydraatarm dieet, wat betekent dat het doel is om de inname van koolhydraten te beperken. Dit kan leiden tot het ketoseproces, waarbij het lichaam vet gebruikt als energiebron in plaats van koolhydraten.

Hoewel dit effectief kan zijn voor gewichtsverlies, kan het ook leiden tot de ‘keto griep’. Deze zogeheten griep wordt gebruikt om de symptomen te omschrijven die sommige gebruikers ervaren wanneer ze beginnen met een dieet dat laag is in koolhydraten, zoals het keto dieet.

Deze symptomen kunnen optreden omdat het lichaam moet aanpassen aan de verandering in de voeding en de manier waarop het lichaam energie verbruikt. Deze symptomen zijn meestal tijdelijk en verdwijnen na enkele dagen tot een week.

Nadeel #3: protislank producten zijn niet goedkoop

Een ander nadeel van Protislank is de prijs van de producten. Ze zijn relatief duur, wat kan leiden tot hogere kosten dan wanneer je een normaal eetpatroon volgt.

Bovendien is een protislank starterspakket voor één persoon bedoeld. Dat betekent dat de overige gezinsleden apart moeten eten en dat voor hun extra voedingsmiddelen moeten worden gekocht.

De voedingsproducten van Protislank zijn relatief duur, wat kan leiden tot hogere kosten dan een normaal eetpatroon.

Nadeel #4: aanvullende vitaminetabletten nodig?

Protislank beweert dat hun maaltijdvervangers voldoende voedingsstoffen bevatten, maar beveelt toch extra vitaminetabletten aan. Dit suggereert dat het dieet mogelijk niet voldoende voedingsstoffen biedt voor de gebruiker.

Nadeel #5: herkomst ingrediënten onduidelijk

Een laatste nadeel aan Protislank is dat het onduidelijk is wat de precieze ingrediënten in de producten van Protislank zijn en waar deze vandaan komen.

Dit kan belangrijk zijn voor mensen die zich houden aan veganisme, vegetarisme, halal of koosjer levenswijzen, of mensen met een koemelkallergie, soja-allergie, glutenallergie of lactose-intolerantie.

Protislank verstrekt hier geen informatie op hun website. Vanwege de onduidelijkheid over de precieze ingrediënten en hun herkomst, is het aan te raden om zelf een afweging te maken van het eventuele risico.

Tot slot

Protislank is duur en hoewel het misschien gemakkelijk is om te volgen, is het niet duidelijk of de kennis en begeleiding die je krijgt tijdens het dieet de hoge prijs waard zijn.

Voor mensen die niet te veel willen nadenken over wat ze eten kunnen Protislank producten een uitkomst zijn.

Hoewel sommige mensen succes hebben gehad met het afvallen met Protislank, is het maar de vraag of de resultaten op de lange termijn behouden kunnen worden.

Bovendien is het onzeker of mensen met voedselallergieën en religieuze geloofsovertuigingen gebruik kunnen maken van de Protislank producten.

In dat geval kan het beter zijn om zelf een gezond koolhydraatarm dieet op te stellen met een verscheidenheid aan voedzame koolhydraatarme producten.

Deze zijn lekker, betaalbaar en alles wat je nodig hebt om voor jou en je gezin gezonde maaltijden op tafel te zetten.

Hoe nuttig was dit artikel voor jou?

Klik op een ster voor een beoordeling!

Omdat je dit artikel nuttig vond...

Volg ons op social media!

Jammer dat je dit artikel niet (zo) nuttig vindt.

Graag horen we hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Wat je mag eten bij een koolhydraatarm dieet + De Voordelen & een Schema

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 Bewezen Tips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

Oscar’s sapjes

Array ( [0] => Male )