397

Strakke Buik Bijbel is LIVE

Inhoud van dit artikel

Het is zover! De “Strakke Buik Bijbel” is LIVE!

Zojuist heb ik mijn nieuwe boek uitgebracht.

De Strakke Buik Bijbel is vanaf NU verkrijgbaar met een flinke lanceringskorting.

Check het hier:

(je leest meteen wat voor extra’s je allemaal gaat krijgen)

Dit boek doet wat het belooft. Zo simpel is het.

Als je die perfecte buik wilt krijgen is dit boek een absolute must.

Let op, want de eerste druk zal er razendsnel uitvliegen.

Daarna gaat de verkoopprijs flink omhoog en verlies je de tijdelijke aanbieding.

Dus wees snel en klik op deze link.

Veel succes!

Groet,
Oscar Helm

P.S. Er zijn maar een beperkt aantal boeken beschikbaar, de vorige keer was de eerste druk al binnen enkele dagen uitverkocht.

P.P.S. Dit boek is een eenmalige aankoop en je zit nergens aan vast.

Doe mijn gratis dieet test en ontdek welke dieet voor jou het meeste resultaat oplevert

Wil je succes maar wil je je tijd niet verspillen aan diëten die niet passen bij jouw situatie?

Met al mijn kennis en ervaring heb ik een korte test ontwikkeld. De uitslag geeft je een dieet dat het beste past bij jouw situatie, jouw persoonlijkheid en jouw behoeften.

Hiermee vergroot je je kansen op een succesvol dieetproces, zonder jojo-effect of andere vervelende bijeffecten.

Het duurt slechts enkele minuten.

Ga naar de test en ontdek welke dieet het beste bij jou past  »»

7 reacties op dit artikel

 • Beste Oscar,
  De Strakke Buik Bijbel klinkt als een interessant afslankboek. Nu twijfel ik om te kiezen voor de Afslank Receptenbijbel en de Strakke Buik Bijbel? Afvallen heeft mijn prioriteit, maar een strakker lichaam zou ook niet verkeerd zijn. Welk boek is voor mij geschikt? Alvast bedankt! Groetjes Eveline

  Eveline
  • Hey Eveline,

   Goede vraag die je stelt. Het voornaamste verschil tyussen de Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel is dat Afslank Receptenbijbel gewoon afvallen is, terwijl Strakke Buik Bijbel wat strenger is en écht gaat voor die strakke buik.
   De Strakke Buik Bijbel methode is uniek in alle opzichten. Je kunt er dus aan beginnen zonder dat je de Afslank Receptenbijbel hebt.

   Avatar for Drs. Oscar Helm
   Drs. Oscar Helm Auteur
 • Hoi Oscar!

  Ik heb de Strakke Buik Bijbel nu een tijdje en ben er hartstikke blij mee!!! Ik heb nooit echt gesport dus heb een tandje flink moeten bijzetten maar ben er super blij mee. Het leest lekker weg en met name de beginnersfouten die mensen maken om een strakke buik te krijgen heeft me enorm veel geholpen, anders had ik het helemaal fout gedaan denk ik haha. Ik begin nu ook een mooie vorm te krijgen. Mijn love handles zijn duidelijk minder geworden en ben nu 6 kg kwijtgeraakt!! TOP boek! :)

  Anne-Fleur
 • Hoi Oscar,

  Hoe kan ik de Strakke Buik Bijbel verkrijgen? Alvast bedankt!

  Groet,
  Rob

  Rob S.
  • Beste Rob,

   Klik op de onderstaande link voor de Strakke Buik Bijbel:

   https://strakkebuikbijbel.nl

   Op onze website heb je onderaan de pagina de optie om te kiezen welke versie je wilt: ‘Digitaal’ of ‘Fysiek + Digitaal’.

   We bieden zowel de Afslank Receptenbijbel als de Strakke Buik Bijbel aan als een fysiek boek.

   Avatar for Drs. Oscar Helm
   Drs. Oscar Helm Auteur
   • 2 oktober 2018

    Hallo,
    Ik heb het boek in mei aangeschaft en betaald. Ik ben tevreden over het boek. Echter vanaf juni wordt iedere maand €19,95 van mijn rekening afgeschreven naar dezelfde rekening als dat ik voor het boek betaald heb. Ik heb verder niets gekocht dan het boek.
    Ik wil de maandelijkse gelden ad €19,95 teruggestort hebben.

    Jan Brandes
    telefeoonnr. 06-52390431

    Jan Brandes
 • Ik had al een tijdje je receptenboek en heb toen ook de strakke buik bijbel gekocht omdat ik mijn buikvet (overgehouden van de bevalling van mijn dochter) graag wilde kwijtraken. Veel heeft te maken met wat je in je mond stopt. Je kunt nog zoveel trainen maar als je niet op je voeding let dan heeft het geen zin. De meeste oefeningen kon ik gelukkig thuis doen. Wel zo fijn! Ik ben tevreden, bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Sheula

  Sheila Bos

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz