836

Strakke Buik Bijbel is LIVE

Het is zover! De “Strakke Buik Bijbel” is LIVE!

Zojuist heb ik mijn nieuwe boek uitgebracht.

De Strakke Buik Bijbel is vanaf NU verkrijgbaar met een flinke lanceringskorting.

Check het hier:

(je leest meteen wat voor extra’s je allemaal gaat krijgen)

Dit boek doet wat het belooft. Zo simpel is het.

Als je die perfecte buik wilt krijgen is dit boek een absolute must.

Let op, want de eerste druk zal er razendsnel uitvliegen.

Daarna gaat de verkoopprijs flink omhoog en verlies je de tijdelijke aanbieding.

Dus wees snel en klik op deze link.

Veel succes!

Groet,
Oscar Helm

P.S. Er zijn maar een beperkt aantal boeken beschikbaar, de vorige keer was de eerste druk al binnen enkele dagen uitverkocht.

P.P.S. Dit boek is een eenmalige aankoop en je zit nergens aan vast.

7 reacties op dit artikel

 • Beste Oscar,
  De Strakke Buik Bijbel klinkt als een interessant afslankboek. Nu twijfel ik om te kiezen voor de Afslank Receptenbijbel en de Strakke Buik Bijbel? Afvallen heeft mijn prioriteit, maar een strakker lichaam zou ook niet verkeerd zijn. Welk boek is voor mij geschikt? Alvast bedankt! Groetjes Eveline

  Eveline
  • Hey Eveline,

   Goede vraag die je stelt. Het voornaamste verschil tyussen de Afslank Receptenbijbel en Strakke Buik Bijbel is dat Afslank Receptenbijbel gewoon afvallen is, terwijl Strakke Buik Bijbel wat strenger is en écht gaat voor die strakke buik.
   De Strakke Buik Bijbel methode is uniek in alle opzichten. Je kunt er dus aan beginnen zonder dat je de Afslank Receptenbijbel hebt.

   Avatar for Drs. Oscar Helm
   Drs. Oscar Helm Auteur
 • Hoi Oscar!

  Ik heb de Strakke Buik Bijbel nu een tijdje en ben er hartstikke blij mee!!! Ik heb nooit echt gesport dus heb een tandje flink moeten bijzetten maar ben er super blij mee. Het leest lekker weg en met name de beginnersfouten die mensen maken om een strakke buik te krijgen heeft me enorm veel geholpen, anders had ik het helemaal fout gedaan denk ik haha. Ik begin nu ook een mooie vorm te krijgen. Mijn love handles zijn duidelijk minder geworden en ben nu 6 kg kwijtgeraakt!! TOP boek! :)

  Anne-Fleur
 • Hoi Oscar,

  Hoe kan ik de Strakke Buik Bijbel verkrijgen? Alvast bedankt!

  Groet,
  Rob

  Rob S.
  • Beste Rob,

   Klik op de onderstaande link voor de Strakke Buik Bijbel:

   https://strakkebuikbijbel.nl

   Op onze website heb je onderaan de pagina de optie om te kiezen welke versie je wilt: ‘Digitaal’ of ‘Fysiek + Digitaal’.

   We bieden zowel de Afslank Receptenbijbel als de Strakke Buik Bijbel aan als een fysiek boek.

   Avatar for Drs. Oscar Helm
   Drs. Oscar Helm Auteur
   • Hallo,
    Ik heb het boek in mei aangeschaft en betaald. Ik ben tevreden over het boek. Echter vanaf juni wordt iedere maand €19,95 van mijn rekening afgeschreven naar dezelfde rekening als dat ik voor het boek betaald heb. Ik heb verder niets gekocht dan het boek.
    Ik wil de maandelijkse gelden ad €19,95 teruggestort hebben.

    Jan Brandes
    telefeoonnr. 06-52390431

    Jan Brandes
 • Ik had al een tijdje je receptenboek en heb toen ook de strakke buik bijbel gekocht omdat ik mijn buikvet (overgehouden van de bevalling van mijn dochter) graag wilde kwijtraken. Veel heeft te maken met wat je in je mond stopt. Je kunt nog zoveel trainen maar als je niet op je voeding let dan heeft het geen zin. De meeste oefeningen kon ik gelukkig thuis doen. Wel zo fijn! Ik ben tevreden, bedankt.

  Met vriendelijke groet,
  Sheula

  Sheila Bos

Plaats een reactie

Over HappyHealthy

Oscar Helm, MSc Afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur

Hoi, ik ben Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Gratis Schema + Voedingstabel

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

Intermittent Fasting: Uitleg, 9 Voordelen en 10 Schema’s

Intermittent Fasting / vasten (onderbroken vasten) schrijft voor wanneer en hoe lang je wel en niet ...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 ernstig...

23 BewezenTips voor Snel Afvallen (zonder ongefundeerde hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 23 bewezen tips om snel gewicht te verliezen zonder ongefundeerde c...

HappyHealthy.nl wint prijs ‘Website van het Jaar’ 2020!

Doe de “Afslank IQ” test

HappyHealthy op Facebook!

HappyHealthy Facebook

Oscar’s sapjes