shopify site analytics

Review: Strakke Buik Bijbel van Glenn Goossens

De meeste mensen zouden wel een paar kilo af willen vallen, maar het ultieme streven voor velen is een strakke buik. Een zogenaamde sixpack is alleen weggelegd voor mannen en vrouwen die in topconditie zijn.

Wij waren benieuwd welke mogelijkheden er zijn om slechts in een paar weken een strakke buik te krijgen. Wij hebben voor jou de Strakke Buik Bijbel onder de loep genomen.

Wil jij de Strakke Buik Bijbel tegen een scherpe prijs kopen? Klik dan op de onderstaande oranje knop:

Wat mag je verwachten van de Strakke Buik Bijbel?

Op het internet kun je tips vinden om je buik strakker te krijgen. In de praktijk werkt het niet zo. Het is een proces waarbij niet alleen de nadruk moet liggen op de buikspieren. Je moet beschikken over het juiste vetpercentage en goed getrainde spieren.

Vrouwen kunnen binnen 4 weken een strakke buik krijgen en mannen in 8 weken. In de Strakke Buik Bijbel wordt je stap voor stap meegenomen in het proces om het juiste vetpercentage te krijgen en wat je ervoor moet doen en laten.

Eerst wordt jou uitgelegd hoe je jezelf moet voorbereiden op het trainschema. De volgende stap is het verbranden van vet en het kweken van spieren. Voor mannen en vrouwen worden aparte schema’s besproken om het doel te bereiken. Op een duidelijke manier wordt uitgelegd wat je wanneer moet doen.

Op het internet staan toch voldoende tips om een strakke buik te krijgen?

Door even te zoeken op het internet kun je veel informatie vinden over het realiseren van een strakke buik. Sommige websites beweren zelfs dat ze op één pagina het volledige proces kunnen beschrijven hoe je binnen een paar weken een sixpack kunt krijgen. In de praktijk blijkt dat het anders is. Het is eenvoudig om een paar kilo af te vallen, maar een strakke buik binnen een paar weken is niet eenvoudig haalbaar. Je moet niet alleen een goed plan hebben om lichaamsvet te verbranden,  je moet ook de buikspieren op de juiste manier trainen.

De juiste voeding is belangrijk volgens de Strakke Buik Bijbel

Je kunt je buikspieren gaan trainen, maar ze zullen eerst zichtbaar moeten worden onder een vetlaag vandaan. De Strakke Buik Bijbel legt de nadruk op de juiste voeding. Je moet voldoende energie binnen krijgen om de oefeningen vol te kunnen houden. Je moet dus goed eten en vooral de juiste voedingsmiddelen. Je zult jouw voedingspatroon moeten aanpassen om je doel te bereiken.

Laat fastfood, energiedrankjes en frisdrank weg uit je dagelijkse eetpatroon. In de Strakke Buik Bijbel wordt toegelicht wat je wel en niet moet eten en drinken. Voor één week wordt een voorbeeld eetschema opgegeven.

buikspieren bijbel 2

Mag je nooit meer zondigen?

Het zal de levensvreugde niet ten goede komen om je altijd aan een strak eetpatroon te moeten houden. Uiteraard kun je best een keer zondigen, maar je eetpatroon moet wel gezond blijven. Je moet je trainschema hierop wel aanpassen. Eén dag ongezond eten betekent de volgende dag extra trainen.

Kun je echt binnen 4 weken een strakke buik krijgen?

De Strakke Buik Bijbel beschrijft hoe vrouwen in 4 weken een strakke buik kunnen krijgen. Mannen moeten er meer tijd voor incalculeren. Door zich strikt aan de Strakke Buik Bijbel te houden moet het mannen lukken om in 8 weken een strakke buik te krijgen. Het wordt wel hard werken, maar met de gedetailleerde beschrijving van het proces in het boek, moet het lukken.

Buikspieroefeningen programma

In de Strakke Buik Bijbel worden verschillende trainschema’s aangehouden voor drie verschillende doelgroepen. Kort zullen wij deze nader toelichten.

Buikspieroefeningen voor beginners

Per soort oefening krijg je een korte toelichting over de oefening en een beschrijving waar de oefening voor bedoeld is. De Strakke Buik Bijbel beschrijft meer dan tien verschillende oefeningen die jou kunnen helpen om een sixpack te krijgen. Het zal in het begin veel tijd kosten om de diverse oefeningen onder de knie te krijgen.

Buikspieroefeningen voor gevorderden

De oefeningen voor gevorderden liften deels mee op de eerder doorgenomen oefeningen voor beginners. Daarnaast worden er nog een aantal zwaardere oefeningen doorgenomen om je inmiddels getrainde buikspieren nog indrukwekkender te maken.

Buikspieroefeningen voor vrouwen

Er wordt apart ingegaan op de oefeningen voor vrouwen, omdat deze minder zwaar zijn. Dit is niet omdat vrouwen het zwaardere programma niet aankunnen. Dit komt omdat bij vrouwen meer de nadruk ligt op een platte buik en minder op het vormen van een sixpack. Voor vrouwen is het natuurlijk ook mogelijk om het programma voor beginners en gevorderden te volgen.

Wat zijn de valkuilen volgens de Strakke Buik Bijbel?

Een aantal valkuilen zullen wij jou alvast vertellen. Deze valkuilen hebben hoofdzakelijk betrekking op te gemakkelijk denken over het moeilijke traject om een sixpack te krijgen. De volgende tips kunnen wij jou alvast prijs geven om de valkuilen te vermijden:

Tip # 1 – Ga er 100% procent voor! Anders gaat het niet lukken

De aanwijzingen in de Strakke Buik Bijbel moet je zo zorgvuldig mogelijk opvolgen. Het programma is te zwaar om het zijdelings te volgen. Je moet volledig gemotiveerd zijn om het overtollige vet te verbranden en de juiste spieren te trainen. Ook zodra jij je doel hebt bereikt, moet je nog steeds bereid zijn om een gezond eetschema aan te houden en je oefeningen te doen. Heb je deze bereidheid niet? Begin er dan niet aan.

Tip # 2: Met beleid resultaten behalen

Je moet realistisch blijven. Probeer het proces niet te versnellen door het schema aan te passen of door meer te trainen. Resultaat krijg je door zo goed mogelijk de instructies op te volgen.

Tip # 3: Alleen door hard te trainen je doel proberen te bereiken

Door alleen fanatiek je buikspieren te trainen ga je geen strakke buik krijgen. Indien je jouw eetpatroon niet gaat aanpassen gaat het niet lukken. Je zult wel goed ontwikkelde buikspieren krijgen, maar ze blijven verstopt onder een laag vet. Het moet een combinatie zijn van goed eten en hard trainen.

Wat zeggen andere websites over de Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel is een handboek voor iedereen die ernaar streeft om gezond te leven en een strakke buik te hebben. Wij zijn enthousiast  over het boek. Wij hebben op het internet gezocht naar beoordelingen uit andere reviews. Wij hebben onderstaande voor jou verzameld.

“Wil je die strakke en platte buik krijgen met snel én blijvend resultaat? Dan raad ik je aan om het ebook van Glenn te bekijken.”

Bron: Buikspieren-oefeningen.nl

“Het boek is een goed handboek om een strakke buik te trainen. We hebben dit boek zelf gelezen en zijn onder de indruk van de nuttige informatie en trainingen. Dankzij onze goede ervaring hebben we dit boek al vaker op onze website getoond.”

Bron: Buikspierentraining.nl

“Aan informatie zal het je niet ontbreken, je vindt er oneindig veel informatie over hoe je strakkere buikspieren kan krijgen.”

Bron: Naturelz.be

Conclusie – is het kopen van de Strakke Buik Bijbel een aanrader?

De Strakke Buik Bijbel is zeker een aanrader voor mannen en vrouwen die super gemotiveerd zijn om een strakke buik te krijgen. Het is een zwaar programma met een gewenst resultaat, mits je strak de instructies aan gaat houden. In tegenstelling tot veel instructies die je op het internet kunt vinden, geeft de Strakke Buik Bijbel een volledige beschrijving weer hoe jij je doel moet halen. Het is namelijk een samenhangend geheel van zwaar trainen en streng op het eten en drinken letten.

Kortom, het is zeker een aanrader!

Waar kan ik de Strakke Buik Bijbel kopen?

Het ebook is te koop via de website strakkebuikbijbel.nl.

Je kunt betalen via iDeal, Mister Cash, PayPal of via een machtiging. Het is een pdf bestand die te openen is met Acrobat Reader.

Direct na het betalen kun je het boek al downloaden en gelijk beginnen met het lezen en het toepassen van de eetschema’s en het uitvoeren van de oefeningen.

Gelijk beginnen en binnen 4 tot 8 weken een strakke buik

Wij van happyhealthy.nl raden het ebook en de manieren om een platte buik te realiseren aan. Het is een compleet overzicht van do’s en don’ts om een sixpack te krijgen waar je trots op kunt zijn. Het boek helpt je niet alleen om je doel te bereiken, je kunt het ook als handboek gebruiken om de strakke buik ook in stand te houden.

4 Reacties op "Review: Strakke Buik Bijbel van Glenn Goossens"

 1. griet van lint says:

  ik probeer te betalen met bancontact vanuit België; jouw systeem neemt het niet aan.
  Quid?

  • Juul says:

   Beste Groet,

   Ik ben niet de eigenaar van het product. Dit is slechts een review.

   Ik denk dat je het nog eens moet proberen, betaalsystemen kunnen er soms even uitleggen. Je zou ook eens een andere browser kunnen gebruiken zoals Google Chrome, Firefox of Internet Explorer.

 2. Herma says:

  Ik wil heel graag het boek platte buik bijbel bestellen maar gewoon het boek en niet digitaal,,kan dat ook??

  Mvg Herma

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *