shopify site analytics

Tropical Tandem: smoothie met mango en passievrucht

Waan jezelf in tropische sferen met deze Tropical Tandem. Met een vrolijk gekleurde smoothie in de tuin, genietend van het heerlijke weer: dat is natuurlijk het ideale plaatje.

Toch zul je ‘m in Nederland meer dan eens binnen moeten drinken omdat het regent. Sluit dan je ogen en neem een slok. Proef de smaak van een tropisch eiland en ervaar het echte vakantiegevoel. Gewoon thuis.

Het zonnetje in huis

Veel mensen eten niet graag fruit of denken er simpelweg niet aan het iedere dag te eten.

Ben jij iemand die weinig fruit eet? Geen man overboord, want smoothies zijn het ideale redmiddel. Ze zijn lekker, eenvoudig te maken en zitten vol met fruit en vitaminen.

De Tropical Tandem wordt gevormd door een dynamisch duo: mango en passievrucht. Dit zijn twee tropische fruitsoorten die bomvol vitaminen zitten. Deze smoothie is niet alledaags, want mango en passievrucht eet je niet elke dag.

Geniet van een verfrissend momentje met onderstaand smoothierecept. Krijg je dagelijks dosis fruit binnen op een lekkere manier en maak een ritje op de Tropical Tandem!

Wat heb je nodig:

  • 1 mango (eventueel bevroren blokjes)
  • 400 ml kokosmelk
  • 3 passievruchten

Werkwijze:

  • Snijd indien nodig de mango in blokjes en doe deze in de blender.
  • Snijd de de passievruchten doormidden en lepel het vruchtvlees eruit. Doe dit in de blender.
  • Voeg ten slotte de kokosmelk toe aan de blender en mix alles kort door elkaar, tot er een mooie dikke smoothie ontstaat.
  • Verdeel de smoothie over twee glazen en hef de glazen op de gezondheid.

Samenvatting
recipe image
Recept naam
Tropical Tandem: smoothie met mango en passievrucht
Voorbereidingstijd
Bereidingstijd
Totale Tijd
Gemiddelde rating
2.51star1star1stargraygray Based on 7 Review(s)

Drs. Oscar Helm

MSc Oscar Helm is afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestseller-auteur. Met HappyHealthy.nl heeft hij het doel om mensen te informeren en te inspireren om de meest optimale en gezonde leefstijl keuzes te maken op basis van wetenschappelijk onderbouwde adviezen.