541

Is het Vitadis Slanker Leven Plan Echt de Moeite Waard? Ervaringen

Vitadis Slanker Leven Plan is een dieet methode om gewicht te verliezen op een relatief gezonde manier. In dit uitgebreide artikel zal ik alles vertellen rond Vitadis en de makers hiervan.

Met deze informatie kan je je beslissing maken om te starten met hun afslank methode.

Wat je in dit artikel gaat ontdekken:

 • Alles over het Vitadis Slanker Leven Plan
 • Wie het bedrijf achter het Vitadis Slanker Leven Plan is
 • Wat de mening van deskundigen over het Slanker Leven Plan is
 • De ervaringen van consumenten

Inhoud van dit artikel

Wat is het Vitadis Slanker Leven Plan dieet precies?

Bij een normaal dieet krijg je meestal enkele regels uitgelegd waar je je aan moet houden om af te slanken. Als je geluk hebt, krijg je ook nog kant-en-klare recepten en dag- en weekschema’s.

Vitadis gaat nóg een stap verder. Je krijgt namelijk ook alle ingrediënten om de recepten te maken. Je koopt dus letterlijk een kant-en-klare afslank methode waarbij je nergens meer over hoeft na te denken. Je hoeft alleen de simpel te maken recepten klaar te maken.

Dit is wat Vitadis uitlegt over het Slanker Leven Plan:

Vitadis heeft overigens nog meer recept pakketten, zoals het Biologische Superfood Plan. In dit artikel richten we ons met name op de Vitadis dieet pakketten. Daarbij zijn er 3 te onderscheiden:

Ik raad je aan om het startfase fase 1 pakket te beginnen. 

Vitadis is overigens niet alleen een online te vinden, maar ook offline. Zo hebben ze verkooppunten in Hengelo (hoofdkantoor), Enschede, Borne, Franeker, Kerkdriel, en Tilburg.

Je kunt ook begeleiding krijgen van een coach met wie je wekelijks afspreekt. Het is wel raadzaam om eerst eens Vitadis pakket te proberen. Je kunt het beste met startpakket fase 1 beginnen.

Wat krijg je precies bij het startpakket fase 1?

Na onze bestelling hadden we binnen 2 dagen het Vitadis pakket binnen. Het fysieke pakket bestaat uit het volgende:

 • Shakebeker
 • Meer dan 30 eiwitrijke producten zoals repen, shakes, desserts, snacks etc.
 • Uitgebreid e-coaching programma
 • Ketostick voor zelf check vetverbranding
 • Het Vitadis L-Carniture vettransporteur
 • Dieet meetlint om je progressie te meten (gaat via de Vitadis app)

Daarnaast krijg je ook digitale producten:

 • Ebook Slanker leven
 • Ebook met 202 recepten waarvan 35 voor het ontbijt, 72 voor de lunch en 95 voor het avondeten
 • Ebook genaamd ‘In 15 Minuten Fit deel 1’ en ‘In 25 Minuten Fit deel 2’
 • Een Vitadis online account, waarbij je (anoniem) kunt chatten met Vitadis coaches

Vitadis gehele pakket fase 1

Vitadis producten overzicht

Maximale Korting Vitadis Slanker Leven Plan

Vitadis op social media

Vitadis is aanwezig op Facebook en Twitter. Beiden worden geregeld bijgehouden door het plaatsen van nieuwe berichten. Er worden niet alleen links naar nieuwe artikelen geplaatst, maar ook berichten rond nieuwe diensten en producten.

Zie:

Het aantal likes op Facebook en volgers op Twitter valt ons wel wat tegen. Vele andere afslank methodes in Nederland hebben veel meer likes en volgers. Mogelijk focussen ze zich iets meer op het offline gedeelte dan het online gedeelte.

Wat is het bedrijf achter Vitadis?

We zien direct dat Vitadis zeer transparant is wat betreft bedrijfsgegevens. Onderaan hun site staat:

Vitadis Health Care
KVK 08194553

Het hoofdkantoor is op:

Jan Tinbergenstraat 132a
7559 SP Hengelo

De rechtsvorm van het bedrijf is een B.V. met de startdatum van 31-05-2011. De activiteiten van de onderneming zijn:

 • Organisatie-adviesbureaus
 • Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen
 • Een advies- en begeleidingsbureau binnen de gezondheidsbranche. Verkoop van gezondheid en voedingssupplementen. Biologische voeding, superfoods verkoop.

Het enige wat ons opvalt uit het bedrijfsprofiel van Vitadis is dat ze voor ieder product een handelsnaam hebben aangemaakt en dat ze ook het “Schlanker Leben Plan” hebben. Mogelijk zijn ze dus ook bezig om in Duitsland hun Slanke Leven Plan te gaan verkopen.

Is Vitadis een overgehypte marketingstunt?

Op internet zien we soms de meest merkwaardige diëten, waarbij je afvraagt of mensen echt zo onwetend zijn dat ze ook echt aan beginnen. Dit zijn vaak overgehypte diëten die voornamelijk bedoeld zijn om zoveel mogelijk winst te behalen.

De vraag is nu: behoort Vitadis hier ook tot?

Aangezien de marketing soms wat overdreven is, is er wel zeer veel aandacht besteed aan het product. Het Vitadis Slanker Leven Plan is de meest complete dieet methode die we het op internet tegen zijn gekomen.

Aan alles is werkelijk gedacht… van recepten, ingrediënten, chatten met coaches, een app, een shakebeker en zelfs een meetlint!

Daarnaast is wel degelijk een wetenschappelijke basis van deze afslank methode. Uit vele studies blijkt namelijk dat koolhydraten vaak tot gewichtstoename leidt. Het eten van veel koolhydraten leidt namelijk tot een insuline piek, welke vetopslag activeert.

Veel mensen denken dat vet eten leidt tot vetopslag. In werkelijkheid zijn suikers en koolhydraten die vaak via een insuline piek tot vetopslag leiden. Dit is zeer tegen intuïtief. Door het vervangen van koolhydraten met eiwitten zoals in het Vitadis dieet kan je spectaculaire afslank resultaten behalen.

Vitadis dus geen overgehypte marketingstunt aangezien er een basis is voor hun methode en dat er veel aandacht is besteed aan hun product. Bij een marketingstunt denken we toch eerder aan afslankpillen. Dat raden we ook altijd af.

Op welk soort dieet is Vitadis gebaseerd?

We weten dat er verschillende soorten diëten zijn zoals:

Het mag duidelijk zijn dat Vitadis een eiwitrijk/protiëne dieet is (en ook een koolhydraatarm). Dit soort diëten kunnen tot spectaculaire afslank resultaten leiden, daar is geen twijfel over mogelijk.

Het enige nadeel is dat veel eiwitrijk voedsel niet erg goed is voor de gezondheid. Met name de lever moet hard werken voor de verwerking van eiwitten. Om de druk voor de lever wat te verminderen zou je veel water moeten drinken.

Ook vinden wij dat het afslank pakket iets te veel suikerrijke producten bevat zoals wafels en cake. Ook zouden de snacks en nootjes minder zout kunnen of zelfs volledig zoutloos.

Over de rest van het pakket hebben we weinig tot geen opmerkingen.

“3-6 kilo per week afvallen met het Vitadis dieet, is dat echt mogelijk?”

Vitadis bannerZoals gezegd vinden we dat Vitadis iets te veel de nadruk legt op eiwitrijk voedsel. Een tweede kritiekpunt is dat het aantal kilo’s wat je zou kunnen afvallen naar ons idee iets te hoog ligt.

Ervaringsdeskundigen zijn het er over het algemeen over eens dat je op een gezonde manier maximaal 2 tot 2,5 kilo vet per week kunt verliezen. Als je een wat mindere gezonde afslank methode kiest, dan dat 3 tot 3,5 kilo zijn.

In een week meer dan 3,5 afvallen is dus redelijk onmogelijk. Het is onduidelijk hoe Vitadis op getallen van hoger dan 3,5 kilo komt. Wij vermoeden toch een beetje dat dit een marketing techniek is. Maargoed… we hebben onderhand gezien dat eigenlijk ieder dieet wat we tegenkomen op internet een grotere belofte maakt dan dat daadwerkelijk mogelijk is.

Toch doet dit kritiekpunt niet weg dat het Vitadis Slanker Leven Plan je wel degelijk spectaculaire afslank resultaten kan geven!

Wat zeggen bestaande klanten over Vitadis?

Het is vanzelfsprekend dat Vitadis alleen positieve verhalen neerzet op hun informatie pagina. Daarom zijn wij voor je op zoek gegaan naar ervaringen buiten de site van Vitadis. Het liefst baseren we ons dan op forum discussies of artikel reacties waarvan je weet dat de reacties oprecht zijn. De reacties zijn zeker voor 95% positief. Hier is een lijstje aan reacties die we gevonden hebben op verschillende sites:

Hi,.. Nu 5dagen bezig,.. Ben 2 kg kwijt( op dag 4 gewogen) 3cm van taille kwijt, en van heupen en buik beide 2c,. Benen ook ruim 1cm,.. Heb geen mega overgewicht, wil gewoon ca 5 kg kwijt
Vitadis is goed vol te houden, meeste producten goed te eten

Van Sascha op www.goedkoopsnelafvallen.nl

Na 9 dagen ben ik op weegschaal gaan staan en ik was al bijna 5 kilo kwijt. Dit had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Na het volledige pakket was ik in totaal 6,5 kilo kwijtgeraakt en ik had geen moment een hongergevoel gehad.

Van Annemieke op www.vetvrij.com (geplaatst vanuit haar Facebook account)

Alle producten zijn lekker!! En vullen goed. Het is verder heel goed vol te houden, juist ook omdat je ‘s avonds een “gewone” gezonde maaltijd mag.

Van Mirandaop www.kiyoh.nl (onafhankelijke review site)

ben in 3 maanden 15 kilo afgevallen zo ook mijn man. ik heb er nog 22 te gaan. assortiment is groot, helaas zijn er veel dingen voor mij afgevallen wat ik niet naar binnen kreeg. er zijn wel voldoende dingen over voor mij om de dagen mee door te komen.
erg positief!! mijn zus heeft gisteren ook het starterspakket besteld.

Van Jeanine op www.kiyoh.nl (onafhankelijke review site)

Maximale Korting Vitadis Slanker Leven Plan

Wat zeggen andere websites over Vitadis?

Ook is het interessant om te kijken wat andere sites zeggen. Hier is een rijtje:

Inmiddels heeft Jasper al meer dan 10.000 mensen geholpen aan een gezonder en slanker lichaam. Ik hoop dat ook jij gaat profiteren van al het moois waartoe het 7×7 Afslank Receptenboek kan leiden.

Bron: www.onderwijsachterstanden.nl

De exceptioneel lage vergoeding die Jasper vraagt voor al het werk en de kennis die hij in het 7×7 Afslank receptenboek heeft gestopt (minder dan € 30), vinden wij bijzonder schappelijk en is bijna vrijgevig te noemen als je kijkt naar wat je er voor terug krijgt.

Bron: toegangtotinzicht.nl

De 27,95 euro voor het boek was het dubbel de dwars waard. Met andere afslankprogramma’s ben je vaak veel duurder uit. En zijn de resultaten (zeker op de lange termijn) lang niet zo goed.

Bron: www.vetvrij.com

De coaching erbovenop en de mogelijkheid om één van de centra te bezoeken maakt dit dieet tot nu toe tot het beste dieet dat we op PayPro gezien hebben. Het mooiste is nog dat je daadwerkelijk vet verliest met een Ketologisch dieet, mits je je aan de opgestelde regels houdt

Bron: www.ppreviews.nl

Dit dieet is, in tegenstelling tot andere diëten, heel erg gevarieerd. Dankzij het veelzijdige aanbod van snacks, tussendoortjes en maaltijden houd je dit dieet heel gemakkelijk vol.

Bron: ervaringenloket.nl

Conclusie: is Vitadis de moeite waard om te kopen?

De Vitadis methode kan je spectaculaire afslank resultaten bezorgen en dat zonder je ontzeggen van smaakloos eten. De enige kritiekpunten die we konden geven is dat er iets te veel de focus ligt op eitwitrijk voedsel en dat meer dan 4 kilo afvallen per week redelijk onmogelijk is.

Toch is Vitadis een professioneel bedrijf met een product waar veel aandacht aan besteed is. Aan werkelijk alles is gedacht. Je krijgt een shakebeker, 30 voedsel producten, meerdere ebooks, een meetlint en ga zo maar door. De prijs voor dit pakket in dan ook echt laag te noemen.

Als je dus een kant-en-klare manier zoekt om goedkoop en snel veel kilo’s te verliezen zonder je te ontzeggen van smaakloos of saai eten, dan is dit het dieet wat je zoekt.

Wij van Happyhealthy wensen je veel succes met afvallen met Vitadis en hopelijk krijg je er snel je droomlichaam mee. Volgens de oprechte reacties die op internet vonden, moet dat zeker mogelijk zijn!

Vitadis Slanker Leven Plan
 • Gezond
 • Haalbaar
 • Kwaliteit
 • Onderbouwing
 • Prijs
4.4

Samenvatting

Wij van HappyHealthy.nl zijn redelijk positief over het Vitadis Slanker Leven Plan. Het is de meeste complete afslank methode die we op internet hebben kunnen vinden. Het enige nadeel van dit dieet is dat het vele eiwitrijke voedsel een tikkeltje ongezond kan zijn.

12 reacties op dit artikel

 • Ik ben 46 jaar en vecht al mijn hele leven tegen overgewicht. Ik was 7 jaar toen ik voor t eerst op dieet ben gezet en vanaf dat moment ben ik het voorbeeld van het jojoeffect. Ik ben al vaker flink wat kilos afgevallen. 20 jaar geleden viel ik 50 kilo af omdat ik heel graag een kindje wou en heb daar een prachtige dochter aan over gehouden die nu 19 jaar is. Maar met haar had ik ook mijn 50 kilo er weer bij op. Omdat ik heel graag een broertje of zusje voor haar wou en het lijnen niet meer lukte heb ik 16 jaar geleden een maagband gekregen. Weer had ik er een jaar later een prachtige dochter bij en mooier nog in de 5 jaar na mijn maagband kreeg ik 4 prachtige kinderen 2 jongens en 2 meisjes. Ik ben in die jaren meerdere keren rond de 130 kilo geweest en meerdere keren afgevallen tot onder de 100 kilo maar steeds zat t er sneller weer bij op dan t er af ging. De laatste keer heb ik een half jaar op camebridge shakes geleefd en ben toen 60 kilo afgevallen. Maar toen ik stopte zat dat er in 3 mnd weer bij op. Ik heb t een beetje opgegeven na die poging. Ik ben nu sinds een half jaar bezig met vitadis en tot nu toe bijna 30 kilo afgevallen. Het verschil is dat ik door Vitadis heb geleerd welke keuzes ik moet maken en ook nadat ik mijn streefgewicht heb bereikt heeft de online coach me tips gegeven die me helpen om mijn behaalde resultaat te behouden. Vitadis is een aanrader voor iedereen die het niet op eigen kracht kan of bang is voor het jojo-effect.

  Sandra

  Liefs Sandra

  Sandra
  • Beste Sandra,

   Wat jammerlijk om te horen dat jij zoveel heb moeten worstelen met je gewicht gedurende jouw leven. Maar wat fijn om te horen dat jij uiteindelijk toch nog je kinderwens hebt kunnen vervullen!

   Ik ben blij dat het Vitadis plan jou heeft geholpen bij het bereiken van jouw streefgewicht, en dat je nu zoveel beter in je vel zit. Dit wensen wij bij Happy Healthy uiteraard iedereen toe!

   Bedankt dat je jouw verhaal wilde delen en hopelijk zullen andere lezers iets van jou jou kunnen leren.

   Met vriendelijke groet,
   Chris

   Chris
  • wat ben jij een topper dat je toch hebt doorgezet en je doel hebt bereikt!!

   megan
 • Ik ben 12 januari gestart met het dieet. Ik ben 2kilo vermagerd op 1 week. Mijn vraag is: ik werk als thuisverpleegkundige en hierdoor ben ik veel onderweg. Ik start ‘s morgens om 6u30 en ben meestal klaar rond 13u met werken. Heeft u handige tips voor een gemakkelijk ontbijt, tussendoortje? Als ik om 5u30 opsta heb ik nog geen zin in eieren en etc.. met als resultaat dat ik meestal de hele voormiddag niets eet omdat ik er geen tijd voor heb. Zijn eventueel proteïne repen een oplossing?

  Kim
  • Proteïne repen zijn inderdaad een oplossing, maar niet als deze bomvol zitten met suiker. Je kan ook de avond van te voren maken waarvan je weet dat je er in de ochtend zin in hebt. Dat lijkt me het handigst.

   Chris
   • wat zou u nog anders aanraaden dan proteine repen?? Is er nog een andere snack met veel eiwitten zodat ik geen ei hoef te eten , maar ook geen suikervolle proteine repen? bvd. Gr, Estelle

    Estelle
 • ziet er heel veelbelovend uit! ik worstel al jaren tegen de zo’n 10 kilo teveel die ik meesleep (ben nu 39), zeker na mijn zwangerschappen, en vind het nu echt tijd om die kilo’s eens kwijt te raken. Heb al eerder diëten geprobeerd, maar niets paste echt bji mij. Maar ik denk dat dt wel echt iets voor mij zal zijn, eindelijk! Gr, Marianne

  Marianne Vogel
 • bedankt voor uw review ik wil al heel lang afvallen en denk dat dit echt iets voor mij is dus ik ga er maar zsm mee starten!!

  anoniem
 • ik ben allergisch voor eiwitten….

  Mich
 • Dit pakket ziet er uitgebreid en professioneel uit. Niet zoals die shady boeken die je soms op internet ziet. Wel vind ik de prijs erg hoog dus ik ga nog even verder kijken…

  Karin
 • Ligt het aan mij of gaan sommige van die recensies/reacties over het 7×7 afslankplan en niet over het vitadis slanker leven plan?

  Kim

Plaats een reactie

Doe de GRATIS afslank quiz en meet je ‘Afslank IQ’

Doe binnen 5 minuten mijn quiz en zie direct jouw afslank IQ score inclusief goede antwoorden.

Doe de quiz

Over HappyHealthy

Drs. Oscar Helm Afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut

Hoi, ik ben drs. Oscar Helm en in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!

Wil jij je kennis over afvallen testen? Doe dan deze test en ontdek direct je “Afslank IQ”.

Top artikelen

Keto Dieet: Uitleg, Voedingsschema, 9 Recepten en 4 Gevaren

Wat is het ketogeen dieet en waarom val je er zoveel van af? Is het keto dieet gevaarlijk? Lees hier...

Koolhydraatarm Dieet: Uitleg, Gratis Schema + Voedingstabel

Wat is het koolhydraatarm dieet precies en wat kan je wel en niet eten. Ontdek hier een voedingstabe...

12 Tips om Snel Buikvet te Verbranden + 5 Fatale Fouten

Hoe kun je snel afvallen rond de buik? Ontdek 12 gouden buikvet verbranden tips en ontwijk 5 FATALE ...

25 Gouden Tips voor Snel Afvallen (zonder onzin hypes)

Hoe kan je snel afvallen? Ontdek 25 gouden tips om snel gewicht te verliezen zonder een waardeloos d...

HappyHealthy op Facebook!