De beste afslankmethode van de eeuw?!

Wanneer ik mensen vertel dat ik mensen help om af te slanken, stellen ze vaak de volgende vraag: “Wat is volgens jou de allerbeste afslankmethode?”

Mijn antwoord is dan ongeveer als volgt:

“Kijk de beste methode is een lastige vraag omdat het per persoon kan verschillen. Maar… als ik dan toch één antwoord moet geven is het overduidelijk intermittent fasting!”

Waarom?

Omdat het voor 97% van de mensen haalbaar is en de afslankresultaten verbluffend zijn.

Sterker nog, als je intermittent fasting op de juiste manier toepast, komt geen enkel ander dieet ook maar in de buurt van de afslankresultaten. 

Maar wat is de beste manier van om intermittent fasting toe te passen? Dat leer je precies op deze pagina dus lees deze aandachtig door.

Ik ben zelfs zo enthousiast over intermittent fasting – indien je het toepast volgens mijn instructies – dat er een grote kans is dat het je leven op z’n kop zal zetten en dat je al je familie, vrienden en kennissen erover wilt vertellen. 

Intermittent fasting klok salade

Hoe je start met intermittent fasting

Jaren geleden begon ik met intermittent fasting. Ik was toen waarschijnlijk net zo enthousiast als jij nu bent,  omdat de eerste ervaringen van mensen op fora zeer positief waren.

Toch weet ik over de jaren dat mensen veel fouten maken met intermittent fasting die ervoor zorgen waardoor ze verreweg niet het maximale halen uit de methode.

Ik heb over de jaren heen bijna alle literatuur rondom dit onderwerp gelezen. Ik zeg ‘bijna’ omdat er tegenwoordig een paar honderd studies per jaar uitkomen over dit onderwerp, wat moeilijk bij te houden is…

Met al mijn kennis kan ik je precies vertellen hoe je het beste start. Hiermee heb je niet een vliegende start maar zul je ook allerlei manieren ontdekken om het makkelijk vol te houden.

Overigens is dat al de eerste tip: in de eerste week lijkt intermittent fasting lastig maar je lichaam went snel aan nieuwe omstandigheden waardoor het daarna niet meer moeilijk zal zijn.

Lees verder over welke verbluffende je kunt behalen.

Welke verbluffende resultaten je kunt bereiken?

Er is een waslijst aan gezondheidsvoordelen wanneer je begint met intermittent fasting. Om eerlijk te zijn, zijn het er teveel om op te noemen. Daarom vat ik hier de belangrijkste samen:

 • Afvallen en buikvet verliezen: de ene na de andere studie laat verbluffende afslankresultaten zien. Niet alleen kun je in een paar weken een flink percentage van je gewicht verliezen maar ook je taille omtrek flink verminderen.
 • Levensverlengend: wanneer je vast gaat je lichaam cellen herstellen door het verwijderen van afvalmateriaal. Dat noemen we autofagie. Er is beginnend bewijs dat dit op lange termijn levensverlengend is. 
 • Minder ontstekingen: aan de basis van veel welvaartsziekten (overgewicht, diabetes type 2 etc.) liggen ontstekingen die te maken hebben met oxidatieve stress. Intermittent fasting vermindert dit.
 • Vermindert de kans op diabetes type 2: door minder gevoelig te worden voor insuline is de kant op diabetes type 2 kleiner. Als je het al hebt, is het mogelijk om suikerziekte om te keren.
 • Vermindert de kans op hart- en vaatziekten: intermittent fasting verlaagt de bloeddruk, verlaagt LDL cholesterol (het ‘slechte’ cholesterol) en verlaagt triglyceriden. Allen zijn gunstig voor een kleinere kans op hart- en vaatziekten. 
 • Verbetert de hersenfunctie en concentratie: intermittent fasting is goed voor de aanmaak van BDNF, wat belangrijk is voor het aanmaken van nieuwe hersencellen. Ook ervaren mensen meer concentratie wanneer ze vasten.

Word een ware vetverbrandingsmachine

De meeste mensen verbranden gedurende de dag voornamelijk suiker, en zijn dus ‘suikerverbranders’. Hoe kan dat?

Nou, dat komt omdat wanneer je gedurende de dag continu eet je lichaam de energie uit je voeding haalt. De meeste mensen eten nog altijd 3 hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) plus nog 3 momenten met tussendoortjes.

Dat betekent 6 eetmomenten (straks lees je waarom dat veel te veel is). Nu kan je lichaam altijd in de ‘luie modus’ blijven en suikers uit de voeding halen. 

Het zal nooit en tenimmer energie hoeven te halen uit je vetreserves want dat is niet nodig. Daarbij is suiker verbranden voor het lichaam veel makkelijker, dus zal het die weg ook kiezen.

Ga je wel intermittent fasting toepassen… dan dwing je je lichaam om energie uit je vetten te gaan halen. Dat kan een weekje wennen zijn voor je lichaam maar je komt zo wel in de ‘vetverbrandingsmodus’! 

Vervolgens zal je verbluffende afslankresultaten gaan ervaren, namelijk: 

 • Minder vet op je buik, billen en benen
 • De kilo’s vliegen er vanaf, week na week
 • Je taille omtrek daalt snel waardoor je je figuur transformeert

Maar hoe doe je dit precies en en hoe krijg je optimale resultaten? Ik zal je uitleggen hoe!

 

Moet je niet 6 eetmomenten per dag hebben?

In het vorige stuk vertelde ik je dat de meeste mensen 3 hoofdmaaltijden per dag eten (ontbijt, lunch en avondeten) en daarnaast nog 3 momenten van tussendoortjes.

Dat zijn maar liefst 6 eetmomenten! En nog steeds zijn er mensen die aanraden om zoveel momenten op een dag te eten. Onbegrijpelijk!

Persoonlijk snap ik wel waar dit oorspronkelijk idee vandaan is gekomen. Het is namelijk als voedingsindustrie helemaal niet gunstig om mensen te vertellen minder eetmomenten te hebben voor hun gezondheid… want dan verkopen ze minder voeding!

Toch zien we keer op keer dat wanneer het aantal eetmomenten minder wordt en er delen van de dag (of zelfs een gehele dag) wordt gevast dit een waslijst aan gezondheidsvoordelen heeft.

De oermens is ook helemaal niet gemaakt om continu te eten. We hadden tijden van overvloed en tijden van schaarste. De tijden van overvloed zorgde voor een extra vetlaagje zodat we de winter konden doorkomen, terwijl de tijden van schaarste ons slank maakte. 

Nu zitten mensen continu in de overvloed fase omdat er altijd en overal voedsel aanwezig is en er geen principes worden toegepast om eens een keer te vasten. 

Is intermittent fasting niet gevaarlijk?

Wanneer ik met mensen praat, krijg ik geregeld de opmerking of intermittent fasting niet erg ongezond is of zelfs potentieel gevaarlijk. Hieronder voor alle zorgen – die mensen hebben over intermittent fasting – weerleggen dat het niet klopt.

 Is het niet ongezond om een maaltijd over te slaan

Dit is direct de meest merkwaardige opmerking over intermittent fasting want er is geen enkel bewijs dat een maaltijd overslaan slecht is. Dit is allemaal gebaseerd op het achterhaalde idee dat je alleen energie kunt hebben als je wat gegeten hebt… alsof er geen ‘verbrandingsmodus’ bestaat.

Val je dan niet flauw?

Hetzelfde idee als hierboven. Het idee zou zijn dat je altijd iets moet eten, omdat anders je bloedsuikerspiegel laag wordt en je dan flauwvalt. 

Nu kan dit zo zijn voor diabetes type 2 patiënten (bespreek met je huisarts hoe te starten met vasten) maar dit is nu precies de reden waarom vrijwel iedereen in de ‘suikerverbrandingsmodus’ zit en niet de ‘vetverbrandingsmodus’. 

Krijg je dan niet heel erg honger?

In de eerste week kun je wat last hebben van een hongergevoel maar je lichaam zal snel wennen. Je lichaam moet namelijk schakelen van de standaard suikerverbranding naar de vetverbranding. 

Het is dus al snel zo dat je amper een hongergevoel ervaart. Als je het enkele weken doet, ervaren de meeste mensen helemaal niet meer het hongergevoel. Sterker nog, je wilt eigenlijk helemaal geen 6 eetmomenten per dag meer. 

Kan je dan wel sporten of bewegen?

Om deze methode te volgen en veel af te vallen hoef je niet te sporten, maar sommige mensen sporten graag en blijven dat graag ook doen.

Sporten kan je makkelijk blijven doen. Voor ideale prestatie doen velen dit graag wel buiten de vastperiodes om, of vlak voor een vastperiode eindigt, zodat direct daarna gegeten kan worden en de voeding kan helpen bij spierherstel.

Je kan sporten in een vastperiode (vooral cardio), maar voor kracht en competitieve sporten daarvoor zou ik je aanraden je intermittent fasting schema aan te passen op je sport, zodat je het meeste uit je leven kan halen.

Zo kan je ideaal blijven sporten en toch de voordelen van intermittent fasting behalen. Vanwege de gezondheidsvoordelen van intermittent fasting en vetverlies presteer je waarschijnlijk beter met je favoriete sport.

In mijn ebook vertel ik meer over het combineren van sport met intermittent fasting.

Ik introduceer de “Intermittent Fasting Revolutie”!

Zoals je hoort ben ik enthousiast en denk ik dat het een ware revolutie gaat worden.

Zodra ik over deze methode leerde en zelf de enorme effectiviteit ervan bij mezelf en mijn naasten zag, ben ik als een bezetenen me gaan verdiepen in deze materie.

Dit is mijn hoofdactiviteit van de laatste jaren omdat er simpelweg nog niet eerder zo’n effectieve methode is langsgekomen.

Veel mensen kennen mij van andere bestseller afslankboeken en mijn ervaring als dieetpsycholoog maar ik kan je vertellen dat deze methode de meest enthousiast makende methode is waar ik ooit over heb mogen vertellen!

Ik vind het ontzettend belangrijk dat mijn theorieën wetenschappelijk onderbouwd zijn en gebruik daarom ook artsen en diëtisten als factcheckers.

Daarom hou ik het in dit ebook bij de wetenschappelijk onderbouwde feiten en ben ik ontzettend enthousiast om mijn bevindingen te delen.

En maak je niet ongerust…. Als je mijn stappen volgt is methode makkelijk om te volgen en is het voor iedereen te doen. Ik heb er volledig de vertrouwen in dat je mij binnenkort een mail kunt sturen met een resultaat waar je tevreden mee bent.

Ik geef je in mijn ebook de exacte stappen om intermittent fasting juist toe te passen.

Intermittent Fasting Revolutie (ebook)

Intermittent Fasting Revolutie cover

Wat je kunt verwachten

Een aantal punten die je zult vinden in mijn ebook

Alle afslank- en gezondheidsvoordelen gedetailleerd uitgelegd en hoe je deze kunt optimaliseren

De verschillende vastenschema’s met de voor- en nadelen van ieder schema

Mijn voorkeursschema’s voor het vasten die je met de minste moeite het meeste resultaat geven

Cruciale tips om gezond te blijven tijdens het vasten

Intermittent fasting en slaap - de relatie tussen de twee en hoe je alles nog beter kunt optimaliseren

Verschillen tussen mannen en vrouwen bij intermittent fasting

De verwachte resultaten per type vastenschema

Wanneer en hoeveel je eet buiten intermittent fasting om - dit kan je resultaten nog verder opschroeven

Hoe je dient te eten als je niet vast

Een tussenweg die intermittent fasting nog makkelijker maakt

Hoe je start met intermittent fasting - of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt

De te doorlopen stappen per vastenschema

Tips om het vasten vol te houden - een aantal zijn zo ontzettend simpel maar erg effectief

Hoe je intermittent fasting met sport kan combineren als je dat wilt

En nog veel en veel meer...

Platte strakke buik

Ervaringen met de Intermittent Fasting Revolutie

"Volgens mijn weegschaal heb ik in 3 maanden tijd 16 kilo verloren en zit ik volledig op het gewicht dat ik jarenlang al probeerde te krijgen, maar door tegenvallende methodes niet wist te behalen. Mijn overgewicht is verdwenen als sneeuw voor de zon."

Helena

"Omdat ik vorig jaar 60 ben geworden was ik bang dat intermittent fasting een slecht effect zou hebben op mijn energieniveau. Gelukkig bleek dat geen probleem te zijn. Het tegenovergestelde bleek waar. Mijn energieniveau is juist een beetje toegenomen en mijn humeur is helemaal in orde."

Annemarie

"Ik dacht dat dit alleen maar iets is dat voor een paar weken vol te houden is. Maar mijn ervaring bewijst het tegenovergestelde. Na 4 maanden is het nog steeds met gemak vol te houden en wordt mijn lichaam nog steeds mooier en fitter."

Rida

"Oscar je had gelijk, ik heb in een korte periode mijn streefgewicht bereikt en voel me fitter en denk meer helderder dan ooit tevoren. Dankjewel."

Charlotte

"Waar mijn buikvet zat, zit nu een strakke huid en zelfs mijn buikspieren zijn zichtbaar. Deze buikspieren had ik zolang niet gezien dat ik me afvroeg of ze nog bestonden."

Thomas

"Mijn spiegel glimlacht weer naar mij, net als die leuke collega op mijn werk. Je methode heeft ervoor gezorgd dat ik de kleding kan dragen die ik wil en heeft kortgezegd mijn zelfbeeld volledig omgegooid."

Sophie

"Zelf probeerde ik dit uit voor mijn gezondheid. Dit is de enige echte methode waarbij je lever en spijsvertering echt tot rust komen. We zijn niet bedoeld om elk moment van de dag voedsel in ons lichaam te hebben en deze methode haalt hierdoor het beste uit ons lichaam. Deze methode heeft een storend gezondheidsprobleem voor mij opgelost. Het is een zegen."

Markus

"Om eerlijk te zijn was ik voorheen bang dat ik honger zou lijden en chagrijnig zou zijn. En dat was ik ook. Maar na je tips te hebben gevolgd was dit na enkele dagen volledig weg en ben ik van het gewicht van 79 kilo naar 58 kilo gegaan in een korte tijd. Deze methode is ook erg simpel vol te houden omdat het nu helemaal geïntegreerd in mijn levensstijl zit en het is wat mijn lichaam verwacht. Het is echt levensveranderend."

Maria

"Dat zal wel nog een onzinhype zijn dacht ik, maar het was deze keer anders. Voor ik het doorhad woog ik 7 kg minder zonder dat ik tijdens mijn avondmaaltijd de party pooper moest zijn, minder moest eten dan andere op feestjes of al mijn deserts moest overslaan. Het was even wennen, maar het was het volledig waard."

Tessa

"De methode is top Oscar. Het is makkelijk om vol te houden en het duurde 14 dagen om om mijn doel te bereiken van 6 kilo af te vallen. Top."

Lea

"Mijn grootste angst voor ik hiermee begon was dat dit dieet extreem is. Maar gelukkig waren er ook schema’s en tips die het allemaal juist erg makkelijk maakte. Het voelt alsof ik op de automatische piloot mijn 9 kilo heb verloren."

Iris

"Mijn gewicht dropped met een paar kilo per week en het is goed te combineren met mijn sport. Super!"

Tim

"Dankjewel Oscar, dankjewel dat je in dit boek mij niet verteld hebt dat mijn hoofdmaaltijden allemaal veel kleiner of anders moesten. Dat heb ik eerder meegemaakt met andere methoden en daar maakte ik mijn partner totaal niet blij mee. Met jouw boek kon ik gelukkig mijn partner blij blijven maken met lekkere maaltijden en hoefde ik hem niet op te zadelen met mijn dieet terwijl ik afviel."

Kristina

"Er zijn zoveel verschillende schema’s maar voor mij was het 16/8 schema het beste. Oscar's uitleg en stappen waren cruciaal voor mij om dit schema op de juiste en gezonde manier te doen. Ik ben blij dat ik zijn methode heb geprobeerd, want ik heb eerder intermittent fasting op de foute (ongezonde) manier geprobeerd en voelde me daardoor soms zwakjes en kon het moeilijk volhouden, maar met de Intermittent Fasting Revolutie ervaarde ik dat anders. Ik weeg nu 8 kilo minder dan toen ik begon."

Yorien

"Ik dacht dat het moeilijk zou zijn, maar het was erg makkelijk. Ik ben strakker dan ooit tevoren en het sporten gaat ook gewoon prima. Dankjewel Oscar."

Annemiek

"Oscar, ik had al wat gehoord over intermittent fasting maar ik was erg bang dat ik het verkeerd zou doen. Je boek had eenvoudige stappen die zelfs een dodo zoals ik kon volgen."

Sandra

"Persoonlijk merkte ik altijd op dat eten een negatieve invloed op mijn concentratie had waardoor ik lui werd en snel afgeleid was tijdens het werk. Intermittent fasting heeft me de mogelijkheid gegeven zelf te bepalen wanneer ik deze ‘after dinner dipjes” voel waardoor ik de power heb gekregen om te bepalen wanneer ik focus en wanneer ik geen focus heb. Deze nieuwe methode heeft een grote invloed gehad op mijn prestaties."

Sara

"Hi Oscar, ik dacht dat ik wist hoe intermittent fasting werkte maar wist door je boek dat het complexer is dan af en toe niet eten. Ik vind het vrij belangrijk om gezond te blijven tijdens het afslanken. Daar hielp je boek enorm mee. Die gezonde recepten bonus daar kon ik mijn vriend ook enorm blij mee maken ;)"

Olivia

"Mensen vertelden mij dat ik last zou gaan krijgen van suikerdipjes. Maar vreemd genoeg voel ik die totaal niet, en had ik deze vroeger meer toen ik aan calorierestrictie dieet deed. Het is alsof mijn lichaam weet hoe het met periodes van vasten om moet gaan, en niet zo goed met halve of onbevredigende maaltijden terwijl ik heel goed weet dat er nog meer voedsel is."

Tamara

"De methode is top Oscar. Het is makkelijk om vol te houden en het duurde 14 dagen om om mijn doel te bereiken van 6 kilo af te vallen. Top."

Lea

5 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen

Bonus 1: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam

De meeste diëten zijn ronduit waardeloos. Ze geven je tijdelijke resultaten. Dit komt doordat een dieet per definitie tijdelijk is en dat geeft dus ook tijdelijke resultaten.

Consequentie is dat je nooit je streefgewicht zal bereiken. Met deze 13 richtlijnen creëer je een slank en gezond lichaam en met blijvend resultaat. Je kunt dus ook eindelijk afrekenen met het jojo-effect.

Normale prijs: €10

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Bonus 2: 10 Gezonde Toetjes

In deze bonus geef ik je een aantal gezonde, maar toch zeer lekkere desserts.

Per recept zie je ook het aantal calorieën, de voedingswaarde en enkele menusuggesties voor variatie.

Normale prijs: €10

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Bonus 3: 20 Ultra Simpele Smoothies

In deze bonus maken we het zo makkelijk mogelijk, met de meest simpele gezonde smoothies om te maken.

Normale prijs: €10

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Bonus 4: 5 Minuten Receptenboek

In deze bonus staan 10 heerlijke recepten met ingrediënten die je vetverbranding stimuleren en je slank maken. Een ander voordeel is dat ze allemaal binnen 5 minuten klaar zijn! Ideaal voor als je extra weinig tijd hebt om te koken en toch gezond wilt eten.

Normale prijs: €10

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.

Als jij er alles voor overhebt om voorgoed dat fitte en strakke lichaam te krijgen, is dit een bonus die je zeker niet kunt missen.

Gezamenlijk met het ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen.

Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand.

Als je niet OVERDONDERD bent door het programma, kun je je direct afmelden via het zeer eenvoudige afmeldformulier (of stuur mij een mailtje).

Normale prijs: €19,97

Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Samenvattend

Intermittent Fasting Revolutie (ebook)

De nieuwe en bewezen aanpak om snel gewicht te verliezen.

Normale prijs €50


Tijdelijke Actieprijs: 275 Tijdelijk Gratis Bonussen

 • Bonus 1: 13 Richtlijnen voor een Slank en Gezond Lichaam
 • Bonus 2: 10 Gezonde Toetjes
 • Bonus 3: 20 Ultra Simpele Smoothies
 • Bonus 4: 5 Minuten Receptenboek
 • Bonus 5: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Normale prijs €60


Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Totaal
Tijdelijke Actieprijs: 27

Oscar je had gelijk, ik heb in een korte periode mijn streefgewicht bereikt en voel me fitter en denk meer helderder dan ooit tevoren. Dankjewel.

- Charlotte

Volgens mijn weegschaal heb ik in 3 maanden tijd 16 kilo verloren en zit ik volledig op het gewicht dat ik jarenlang al probeerde te krijgen, maar door tegenvallende methodes niet wist te behalen.

- Annelot

Garanties Intermittent Fasting Revolutie

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. Het zal je lichaam transformeren in een vetverbrandingsmachine. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek of ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek of ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het boek of ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Ebook Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met die overtollige kilo's!

P.S. Onthoud dat je niet vanzelf afslankt… je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om in actie te komen, zal je gewicht hetzelfde blijven… voor altijd!

Neem nu een moment om je voor te stellen hoe het voelt…

 • Als je afvalt terwijl je nog steeds zoetigheid en vetten kunt nuttigen

 • Als je de frustratie van al die waardeloze diëten achter je kunt laten

 • Als het je wél lukt om die laatste paar kilo’s er af te krijgen

 • Als je nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet

 • Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam

 • Als je een goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

En nog belangrijker… stel je voor dat je NOOIT meer ontevreden hoeft te zijn over je lichaam… gewoon omdat je wél dat fitte en strakke lichaam hebt!

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je je overtollige kilo’s kunt kwijtraken!

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap zet om de verandering in werking te zetten…

JA OSCAR, IK WIL GEBRUIKMAKEN VAN HET AANBOD EN KRIJG DIRECT TOEGANG TOT DE
Intermittent Fasting Revolutie EN ALLE EXTRA’S!

Alle afslank- en gezondheidsvoordelen voordelen gedetailleerd uitgelegd en hoe je deze kunt optimaliseren

De verschillende schema’s met de voor- en nadelen van ieder schema

Hoe je start met intermittent fasting - of je nu beginner bent of al wat ervaring hebt

Normaal €50 – Tijdelijk €27