Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

5 FEITEN DIE JE ABSOLUUT MOET BEGRIJPEN OM JOUW PERFECTE BUIK TE KRIJGEN

Wist je dat:

 • “Normale” buikspieroefeningen als Crunches en Situps “wel aardig” zijn … maar misschien wel de minst effectieve oefeningen voor buikspieren en een platte, strakke buik?
 • De dieetmarkt en voedingsindustrie tegen de consument liegt over wat je wel en niet moet eten om af te vallen … en dit doen omdat ze dan meer “gezonde” en “light” producten kunnen blijven verkopen?!
 • … Je je geld niet hoeft te verspillen aan dure en gevaarlijke afslankproducten en pillen … ?
 • … Dat saaie en eentonige “Cardio” zeker niet de beste en snelste manier is om vet te verbranden? … Er zijn namelijk tientallen makkelijkere, leukere en betere methodes en oefeningen om snel en effectief af te vallen …
 • … En dat producten zoals de “Ab Crunch,” “Sauna Riem” en dat soort troep er NIET voor hebben gezorgd dat de modellen in die reclames er zo goed uitzien!

Deze modellen hebben hun mooie lichaam verdiend aan slimme, effectieve en correcte manieren van eten en bewegen; iets wat ook jij gaat leren in mijn boek “Strakke Buik Bijbel”.

“STIL KEEK MIJN VRIENDIN NAAR HET GODDELIJKE STEL DAT UIT HET WATER KWAM, IK WIST NIET OF IK JALOERS MOEST ZIJN, OF MEDELIJDEN MOEST HEBBEN”

Keek mijn toenmalige vriendin watertandend naar de man, of adorerend naar de vrouw? Hoe ongemakkelijk ik van de situatie ook werd, ik kon niet wegkijken.

Het enige moment dat ik weg kon kijken was om een kleine vergelijking te maken met die platte buik op het strand…. en wat ik onder mijn borst had hangen.

Ik was zo, zo, zo jaloers….

Ik keek niet eens naar die sexy vrouw, maar naar de man, hij had alles dat ik niet had:

 • Zelfvertrouwen (duidelijk te zien aan zijn lichaamstaal)
 • Een strakke sexy buik
 • Een gezond en fit lichaam
 • Bijna geen buikvet
 • Vrouwen over het hele strand naar hem keken
 • Zelfs mannen keken naar hem
 • En het aller aller ergste…. Mijn partner keek naar hem

Als je je ook maar een beetje in de jaloezie, adoratie en onzekerheid van mij kan herkennen dan hoop ik dat je precies hetzelfde meemaakt als ik. Dit was namelijk de dag dat ik besloot dat het genoeg was, en dat er verandering zou komen. Ik besloot dat het komende jaar volledig gewijd zou worden aan het ontdekken van het geheim van een goddelijk licham.

Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn toenmalige vriendin. Ze keek namelijk niet alleen naar de man, maar ook naar de vrouw. Zij had hetzelfde probleem als ik, haar genen zaten niet mee en was daar stik jaloers over.

Als ik iets erger vind dan mijn eigen onzekerheid en verdriet, dan is het wel die van mijn vriendin.

GENOEG IS GENOEG, MIJN LEVENSVERANDERING BEGON

We hadden op dit moment al een hele hoop gedaan om af te slanken en een mooi lichaam te krijgen. We hebben zowat alle populaire boeken gelezen en alle standaard oefeningen geprobeerd.

Niets hielp, en dat was de reden dat ik die avond al onze boeken zonder pardon in de vuilnisbak gooide. “Wat doe jij nou in hemelsnaam?” zei mijn vriendin.

“Nou schat,” reageerde ik “weet je wat echt gestoord is? Hetzelfde keer op keer herhalen en toch een ander resultaat verwachten.” Mijn vriendin haalde haar schouders op en liep weg, ze kende mij en wist dat als ik iets echt wilde, ik ervoor zou gaan ook. Dus ben ik in de 2 jaar die er op volgde als een bezetene bezig geweest.

Deze keer heb ik niet alle populaire marketingtechnisch succesvolle boeken en producten erbij gepakt. Ik heb alle wetenschappelijke onderzoeken gelezen over het onderwerp. Alle boeken van mensen die vanuit passie voor het onderwerp schreven of producten maakten, en niet voor geld.

Deze keer heb ik gekeken naar mensen zonder agenda. Ik heb vele fitte mensen aangesproken. Mijn vraag aan hen was “Wat doe je wel en wat doe je niet?”

Het ging niet zonder slag of stoot, het lukte niet gelijk en er waren zelfs twee seminars waar ik uit irritatie (vanwege de algemeenheid van de informatie) halverwege ben weggelopen. Langzamerhand kwam ik er achter wat werkte. En zodra mijn vriendin de resultaten zag begon ze me na te doen. Beetje bij beetje transformeerde wij.

Wonderbaarlijk genoeg waren wij het sexy stel op het strand geworden en heb ik twee vrienden met hetzelfde probleem geholpen er vanaf te komen. En dat allemaal op deze leeftijd.

Na deze enorme boost in zelfvertrouwen en heel wat motivatie van mijn vriendin begon ik online coaching te geven, en hielp ik vele mensen die voorheen niet verder kwamen dan een jojo effect.

Maar om eerlijk te zijn ben ik vooral een gek die zich het liefst bezig houdt met theorie en ontwikkeling, en niet met bedrijfsvoering. Om deze reden heb ik besloten te stoppen met coaching en al mijn opgedane kennis in een boek te stoppen.

Het resultaat kan je hieronder bemachtigen in mijn “Strakke Buik Bijbel”. Ik had nooit van te voren gedacht dat ik een methode zou ontwikkelen die voor iedereen geschikt is ongeacht hun genen, leeftijd of startlichaam.

Het is zelfs geschikt voor de mensen die zich voorheen tegen hebben laten houden door de onderstaande punten…

WAAROM HET DE MEESTE MENSEN NIET LUKT OM BUIKVET TE VERLIEZEN

Behalve het niet kennen van de bovenstaande feiten, zijn er verder drie grote redenen dat het mensen niet lukt om hun strakke mooie buik te realiseren:
 1. HET IS TE MOEILIJK EN NIET LEUK – Via de “gebruikelijke” manieren om vet te verbranden en buikspieren te krijgen is het niet alleen saai, maar ook nog eens ontzettend moeilijk. Elke dag rennen op een loopband en het doen van honderden pijnlijke “situps” is geen pretje. Geen wonder dat mensen na een aantal dagen of weken afhaken.

  Gelukkig is Strakke Buik Bijbel NIET gebaseerd op deze langdradige en slopende “Cardio.

  In plaats daarvan staat de Strakke Buik Bijbel vol met leuke, uitdagende en veelzijdige oefeningen! Deze zijn nooit saai, wisselen altijd af, en zijn ultraeffectief in het creëren van je droombuik.

 2. MENSEN KRIJGEN NIET SNEL GENOEG RESULTAAT – Zelfs de mensen die het wel een tijd volhouden, merken dat het na een aantal weken of maanden nog steeds niet het resultaat geeft waar ze op gehoopt hadden. Zelfs de meest gemotiveerde mensen haken hier meestal door af…Gelukkig heb ik met de “Strakke Buik Bijbel” ervoor gezorgd dat je WEL snel resultaat krijgt. Sterker nog: ik heb een 100% “Niet goed geld terug” garantie! Mocht je niet binnen de kortste keren het resultaat krijgen dat jij wilt, krijg je gewoon meteen zonder poespas het volledige bedrag teruggestort op je rekening.

 3. MENSEN WETEN NIET PRECIES OF ZE ALLES GOED DOEN – Omdat zowel de voedingsindustrie als de dieetmarkt ervoor zorgen dat er tegenstrijdige, foute en misleidende informatie in de rondte gaat, weet bijna niemand wat ze doen. Ook weten mensen niet waarom ze iets doen. Daarom raken ze na een tijdje soms de weg kwijt in alle tegenstrijdige en foute informatie.
In de Strakke Buik Bijbel leg ik altijd uit WAAROM je iets wel of niet doet, daardoor weet jij altijd PRECIES wat je doet en WAAROM je iets doet. Zelfs in tijden van twijfel zal je altijd op je eigen kennis kunnen terugvallen.

DE STRAKKE BUIK BIJBEL

Mijn Recepten Boek/Ebook Heb Ik De “Strakke Buik Bijbel” Genoemd:
De Beste Tips voor een Strakke Buik Incl. 50 Overheerlijke Recepten

WAT GA JE ONTDEKKEN IN DE “STRAKKE BUIK BIJBEL”?

Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert In Mijn Informatieve Boek

12 fouten die mensen maken bij het krijgen van een strakke buik

Hoe je drastisch je vetpercentage verlaagt

Waarom alleen buikspieroefeningen verre van genoeg zijn voor een strakke buik

Hoe je drastisch je vetpercentage verlaagt

8 regels voor een platte en strakke buik

De beste en meest effectieve buikspieroefeningen op een rij

Hoe je met 3 keer 20 minuten per week een strakke buik krijgt

50 overheerlijke recepten speciaal samengesteld om een strakke buik te krijgen

Buikspieroefeningen voor alle niveau's, ook als je een zwakke rug hebt of zwanger bent (geweest)

Tips voor een opgeblazen buik

De beste koolhydraatbronnen, eiwitrijke bronnen en vetrijke bronnen op een rij

En veel en VEEL meer...

1450+ Tevreden klanten hebben al resultaten behaald

 • "Ik geloofde eerst niet dat ik zo snel zo veel resultaat zou halen. Toch is het mij gelukt en geniet ik nog iedere dag van mijn mooie buik!!"

  - Liesbeth (56 jaar)

 • "Ik wilde vooral geen gespierd wasbordje ..."

  Maar een plat sexy buikje heb ik altijd al gewild.
  MGelukkig heb ik de strakke buik bijbel gevonden en meteen gekocht
  Nu ben ik 5 weken verder en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien.
  Dank je wel Oscar! XX Marscha

  - Marscha (46 jaar)

 • "Goed werk neergezet Oscar. Ik werk al meer dan tien jaar in de fitness branche, en heb nog niet zo'n goed schema gezien."

  Craig (34 jaar)

 • "Na mijn derde kind dacht ik dat ik nooit meer fatsoenlijk over straat zou kunnen lopen met een kort topje."

  Gelukkig ben ik Strakke Buik Bijbel tegengekomen en dankzij Oscar ben ik nu helemaal klaar voor mijn vakantie!!

  X

  - Jasmijn (63 jaar), Nederland, Heerhugowaard

 • "Ik was meer dan 30 kilo te zwaar."

  Ook al heb ik misschien iets langer dan 6 weken gedaan over mijn transformatie weet ik zeker dat ik het niet zonder jou buikspieren oefeningen had kunnen doen....

  THANK YOU Oscar. Je bent echt een held.

  Bram (38 jaar)

 • "Niemand van mijn familie en vrienden dachten dat ik nog eens af zou vallen, maar het is gelukt!"

  Ze begonnen al te lachen toen ik vertelde over je boek.
  Ze dachten zeker dat ik weer een dieet zou gaan proberen nou mooi niet!
  HET IS ZO VEEL MEER!!!
  Ik raad het aan iedereen aan!! Waar wacht je op!?

  - Karin (52 jaar)

 • "Op school vond ik buikspier oefeningen altijd zo vervelend."

  Daarom heb ik eigenlijk alles vermeden wat te maken had met sport of beweging...
  Ik werd binnen een paar jaar zo dik dat ik eigenlijk niet meer naar school wilde.
  Dankzij de Strakke Buik Bijbel heb ik weer zin gekregen in sporten en ben ik op mijn eten gaan letten.
  Ik ben nu bijna 20 kilo afgevallen en kijk uit naar een heerlijke tijd tijdens mijn studie!
  Groetjes XX Leslie

  - Leslie (29 jaar)

 • "ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. "

  Hoi Oscar, Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo's bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel.

  Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! groetjes,

  - Esther (43 jaar)

 • "Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen!"

  Hey Oscar, leuk dat ik je nieuwe boek mocht inzien! Ik heb je boek op vakantie als een trein gelezen. Je heb me actief aan het denken gezet. Vooral de fouten die mensen maken met sporten en afvallen is zo herkenbaar wat je schrijft! Ik heb altijd graag wat meer spiermassa gewild (zonder te overdrijven) en een lager vetpercentage. Een van mijn knelpunten daarbij was dat ik het moeilijk vond om door te zetten. Ik gaf te snel op. Met je no nonsens tips heb je me aan oplossingen geholpen en blijf ik gemotiveert.

  Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen! Ook in mijn gezicht lijk ik nu veel jonger omdat ik veel vocht en vet ben verloren. Het heeft me wat behoorlijk wat doorzettingsvermogen gekost, maar het was het allemaal waard. Bedankt voor je boek, een absolute aanrader (ook namens mijn vriendin haha)

  Gr. Jesper

 • "Ik heb veel gewicht verloren, een smallere taille en mijn buikvet is grotendeels verdwenen!"

  Je boek de strakke buik bijbel had ik al en ben daar zeer tevreden over (9 kilo mee kwijtgeraakt). Ik was dus erg benieuwd in hoeverre dit boek nog iets kon toevoegen. Afvallen was mijn eerste stap maar ik wilde net iets meer. Ik heb me altijd gruwelijk geëerd aan de probleemgebieden' zoals mijn armen, buik en dijen. Ondanks dat ik veel gewicht heb verloren bleef ik maar zitten met een klein buikje, overgehouden van de bevalling van mijn zoon.

  Dankzij je duidelijke tips is het me gelukt om dat goed aan te pakken. Ik heb veel gewicht verloren, een smallere taille en mijn buikvet is grotendeels verdwenen! Mensen die ik al even niet meer had gezien schrokken gewoon van de verandering. Het boek vertelde me duidelijk wat ik moest doen om mijn droom te kunnen waarmaken. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik ben dan ook erg trots op mijn nieuwe look! Hopelijk kan je hier wat mee 🙂

  - Aishah (59 jaar) uit Amsterdam.

7 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen:

Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s

In dit bonus hoofdstuk krijg je 6 verschillende trainingsschema’s die zijn afgesteld per niveau:

– 2 beginners
– 2 intermediate
– 2 gevorderd

Alle schema’s zijn gericht op vetverbranding en het krijgen van een slanker en aantrekkelijker lichaam. Met deze geweldige oefeningen kun jij direct thuis aan de slag.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s

Wil je aan de slag maar heb je geen inspiratie of weet je niet wat wel en niet zorgt voor vetverbranding?

In deze bonus vind je verschillende weekmenu’s voor 4 weken om op de juiste manier mijn afslankmethode toe te passen. Ieder gezond weekmenu bestaat uit ontbijt, lunch en avondeten en helpt je met gezond eten en afvallen.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus hoofdstuk 3: Strakke billen

Strakke en mooie billen zijn favoriet bij vrouwen. Ze komen alleen niet vanzelf aanwaaien.

Met het trainingsschema in dit bonus hoofdstuk heb je binnen de kortste keren ronde en strakke billen.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus hoofdstuk 4: Strakke benen

Strakke bovenbenen zien er niet alleen aantrekkelijk uit, het voorkomt ook het risico op blessures. Je krijgt de meest efficiënte oefeningen voor het versterken van je beenspieren.

Als je slankere en strakkere benen wilt krijgen, dan mag je deze bonus zeker niet missen.

Normale prijs €20

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus hoofdstuk 5: Strakke huid (cellulite / sinaasappelhuid verminderen)

Iedere vrouw is op zoek naar het geheim van een strakke en jonge huid. Als je slechte leefgewoonten hebt dan zie je dit onvermijdelijk terug in je huid.

Wil jij een strakke huid krijgen en behouden? In dit bonus hoofdstuk geef ik je de beste tips voor een strakke en gezonde huid.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij (love handles)

Love handles zijn de beruchte vetrolletjes die net boven de spijkerbroek uitsteken. Dit is één van de eerste plekken waar lichaamsvet wordt opgeslagen.

Hoe krijg je die vervelende vetrandjes boven de heup weg? In deze bonus krijg je waardevolle oefeningen om eindelijk van je love handles af te komen.

Normale prijs €10

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

(Digitale) bonus 7: Het Ultieme Afslank Programma

In dit programma krijg je zeer waardevolle video’s met tips om nog sneller af te vallen, oefeningen en nog veel meer.

Als jij er alles voor overhebt om voorgoed dat fitte en strakke lichaam te krijgen, is dit een bonus die je zeker niet kunt missen.

Gezamenlijk met het boek of ebook kun je de eerste maand van Het Ultieme Afslank Programma 100% risicovrij en GRATIS uitproberen.

Als je het programma geweldig vindt, blijf dan gewoon aangemeld. Voor twaalf maanden krijg je dan nieuwe, waardevolle theorievideo’s die je helpen om permanent af te slanken voor slechts 19,97 euro per maand.

Als je niet OVERDONDERD bent door het programma, stuur mij dan een mailtje en je kunt je direct afmelden. Dat klopt, als je niet overdonderd bent, stuur mij dan een simpel mailtje en zonder irritante vragen te stellen kun je je direct afmelden.

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Samenvattend

Strakke Buik Bijbel

De beste tips voor een strakke buik incl 50 overheerlijke recepten.

Normale prijs €60


Tijdelijke Actieprijs:

Digitale editie 27,-

Fysieke + digitale editie 37,-

7 Tijdelijk Gratis Digitale Bonussen

 • Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema's
 • Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema's
 • Bonus hoofdstuk 3: Strakke billen
 • Bonus hoofdstuk 4: Strakke benen
 • Bonus hoofdstuk 5: Strakke huid (cellulite / sinaasappelhuid verminderen)
 • Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij (love handles)
 • (Digitale) bonus 7: Het Ultieme Afslank Programma (video)

Normale prijs €120


Tijdelijke Actieprijs: GRATIS

Totaal
Digitale editie: 27,- Fysieke + digitale editie: 37,-

Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!

- Sophie, regio Amsterdam

Ik ben erg onder de indruk van de diversheid van de recepten. Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed.

- Annelot

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec

Deze speciale korting van 50% verloopt in:

 • 00min
 • 00sec
kies nu hieronder je pakket om direct
te beginnen met de Strakke Buik Bijbel
 
Digitaal
27,-
 • Strakke Buik bijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s
 • Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s
 • Bonus hoofdstuk 3: Strakke Billen
 • Bonus hoofdstuk 4: Strakke Benen
 • Bonus hoofdstuk 5: Strakke Huid
 • Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij
 • Digitale bonus 7: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek


P.S. Onthoud dat het probleem niet vanzelf weggaat… je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om in actie te komen, zal je gewicht hetzelfde blijven… voor altijd!

Neem nu een moment om je voor te stellen hoe het voelt…

 • Als je afvalt terwijl je nog steeds zoetigheid en vetten kunt nuttigen

 • Als je de frustratie van al die waardeloze diëten achter je kunt laten

 • Als het je wél lukt om die laatste paar kilo’s er af te krijgen

 • Als je nooit meer hoeft te jojoën of honger hoeft te lijden zoals bij een dieet

 • Als binnenkort mensen versteld staan van jouw slanke lichaam

 • Als je een goed voorbeeld kan zijn voor je kinderen (die ook mee kunnen genieten van de recepten!)

En nog belangrijker… stel je voor dat je NOOIT meer ontevreden hoeft te zijn over je lichaam… gewoon omdat je wél dat fitte en strakke lichaam hebt!

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je je overtollige kilo’s kunt kwijtraken!

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap zet om de verandering in werking te zetten…

Garanties Strakke Buik Bijbel

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat je met dit receptenboek al je afslankdoelen gaat behalen. Het zal je lichaam transformeren in een vetverbrandingsmachine. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit boek of ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het boek of ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het boek of ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Ebook Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met die overtollige kilo's!

Ja Oscar, Ik Wil Gebruikmaken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot De Strakke Buik Bijbel En Alle Extra’s!

11 grote mythes rond buikspieren krijgen

Hoe je niet alleen je buik, maar ook je benen en billen je sterker kant maken

5 buikspieroefeningen die je absoluut moet vermijden

kies nu hieronder je pakket om direct
te beginnen met de Strakke Buik Bijbel

 
Digitaal
27,-
 • Strakke Buik bijbel
  (direct downloadbaar in PDF formaat)
 • Bonus hoofdstuk 1: Trainingsschema’s
 • Bonus hoofdstuk 2: Voedingsschema’s
 • Bonus hoofdstuk 3: Strakke Billen
 • Bonus hoofdstuk 4: Strakke Benen
 • Bonus hoofdstuk 5: Strakke Huid
 • Bonus hoofdstuk 6: Vetrol vrij
 • Digitale bonus 7: Het Ultieme Afslank Programma (video)
 • Geen fysiek boek