864

Affiliate Programma Afslank Receptenbijbel

Profiteer als affiliate mee van het verkoopsucces van de Afslank Receptenbijbel.

Inhoud van dit artikel

Samenvatting affiliate programma

 • Boek is gebaseerd op een koolhydraatbeperkte leefstijl
 • Verkoopprijs digitale boek + bonussen: €27,-
 • Verkoopprijs fysieke + digitale boek + bonussen: €37,-
 • Verdien als affiliate 15 euro per verkoop
 • Cookietijd 30 dagen (na de klik krijg je je commissie als iemand binnen 30 dagen koopt)
 • Volop promotiemateriaal en ondersteuning voor affiliates
 • Professionele verkooppagina met hoge conversieratio
 • Beveiligde bestelpagina met iDEAL, Bancontact/Mister Cash, PayPal en machtiging

Over de Afslank Receptenbijbel

Als een voedingsexpert en een professionele kok de handen in één slaan dan ontstaat er iets bijzonders: de Afslank Receptenbijbel.

Veel mensen hebben moeite met afvallen. Diëten zijn moeilijk vol te houden, werken niet goed of mensen vinden de gerechten niet lekker. Voedingsdeskundige en orthomoleculair therapeut Oscar Helm ontwikkelde samen met een professionele kok afslankrecepten die gezond zijn en die mensen wel lekker vinden.

De afslankrecepten zijn voorzien van uniek hoge resolutie fotomateriaal, gemaakt door een professionele fotograaf.

De lekkere recepten bevorderen niet alleen gewichtsverlies maar tegelijkertijd ook de gezondheid. De insteek van het boek is een koolhydraatbeperkte en gezonde leefstijl. Waar koolhydraten in gerechten zitten dan zijn dit voedingsmiddelen die de gezonde langzame koolhydraten bevatten, denk daarbij aan zoete aardappel, zilvervliesrijst en haver.

In het boek staan recepten voor het ontbijt, de lunch, het avondeten, salades & dressings, tussendoortjes en dranken.

Het boek bevat vlees, vis en vegetarische gerechten. Voor mensen met voedsel allergieën en vegetariërs bevat het boek alternatieven zodat het boek voor een breed publiek geschikt is.

Behalve recepten bevat de Afslank Receptenbijbel informatie over gezonde voeding. Hierbij wordt de lezer de principes achter de Afslank Receptenbijbel uitgelegd en wordt kennis overgedragen over wat gezonde voeding is. Oscar Helm heeft voor de totstandkoming van de Afslank Receptenbijbel 193 wetenschappelijke bronnen gebruikt waarvan de lezer hier afslankreceptenbijbel.nl/literatuurlijst/ een overzicht kan terug vinden.

In het boek zijn handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes opgenomen. Door deze te volgen kan men afvallen zonder ergens over na te hoeven denken. Met de Afslank Receptenbijbel is afvallen niet alleen lekker maar ook makkelijker dan ooit geworden.

Stappen om je aan te melden als affiliate

Aanmelden voor ons affiliate programma kan via PayPro. PayPro is het affiliate platform waarmee wij samenwerken. Ben je nog niet aangesloten bij PayPro? Volg dan de volgende stappen:

 1. Ga naar https://www.paypro.nl/registreren-affiliate en meld je aan (kan ook als particulier zonder kvk)
 2. Ga na de aanmelding naar https://www.paypro.nl/affiliatecampagnes
 3. Zoek de Afslank Receptenbijbel op de pagina of zoek er op en kopieer daar je affiliate link

Na goedkeuring van je account kan je starten met de promotie van de Afslank Receptenbijbel.

Bij iedere verkoop krijg je een mailtje van PayPro met de melding van een verkoop. Op ieder moment kun je het geld overmaken naar je bankrekening.

Promotie manieren Afslank Receptenbijbel + banners

4 manieren van affiliate promotie

Zet op de 9999 je unieke paypro ID voor een werkende affiliate link:

Promotie met tekstlinks (meest effectief!)

Uit ervaring weten we dat het afslankboek het beste gepromoot kan worden door middel van promotionele teksten. Deze promotionele teksten kan je het beste onderaan je relevante artikelen plaatsen. Op de volgende URL vindt je een voorbeeld van een dergelijke tekst. Deze tekst kan je afsluiten met een tekstlink (met je affiliate ID) naar de verkooppagina van de Afslank Receptenbijbel.

Je kan daarbij vermelden dat men de Afslank Receptenbijbel risicoloos kan uitproberen; wij bieden een 60 dagen niet goed geld terug garantie (zonder vragen te stellen). Dit verhoogt de conversie aanzienlijk.

Uiteraard kan je naast promotionele teksten óók banners plaatsen op je site. Dit verhoogt het aantal verkopen vanaf je site nog meer. Wij doen zelf ook beide op onze site.

Je bent natuurlijk vrij om banners of ander promotiemateriaal in je eigen huisstijl te ontwikkelen voor het promoten van de Afslank Receptenbijbel. Zolang je maar je affiliate ID in de links opneemt zodat de verkopen aan je worden toegekend.

Hieronder banners per promotie manier.

Promotie met banners

Quiz banners

Afslank weekmenu banner

Webinar banners

Hoge kwaliteit ebook afbeeldingen

Vind hieronder de Afslank Receptenbijbel en Afslank weekmenu in hoge kwaliteit. Je mag de foto’s bewerken door er bijvoorbeeld bepaalde teksten op te zetten.

Afslank Receptenbijbel (PNG high quality)

Afslank weekmenu (PNG high quality)

Recept afbeeldingen Afslank Receptenbijbel

Lekkere recepten plaatjes om mee te adverteren? Hier zijn 4 goede plaatjes:

Promoten met subtiele Facebook berichten (of Instagram)

Op Facebook wil je meestal niet te ‘hard’ reclame maken voor een boek, omdat mensen dat soms niet waarderen.

Daarom hebben we hieronder een aantal voorbeeld posts voor je om te gebruiken (of aan te passen naar wens). Deze zijn als voorbeeld even vanuit de derde persoon geschreven, omdat jij dat waarschijnlijk ook zal doen.

Aan te raden is om je affiliate links te verkorten met een programma als bitly. Ga naar https://bitly.com/, plak je affiliate link en klik op ‘Shorten’. Nu geeft bitly je een verkorte link, bijvoorbeeld https://bit.ly/2UTN03r.

Voorbeeld #1

Voorbeeld #2

Voorbeeld #3

Voorbeeld #4

Je kunt ook de afbeeldingen gebruiken uit het afslank weekmenu (zoals ik bij voorbeeld 2 heb gebruikt).

Hieronder staan de mooiste afbeeldingen van het gratis afslank weekmenu:

Promoten met de quiz op Facebook (of Instagram)

Voor de weekmenu promotie geldt de volgende affiliate link: https://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/9999/quiz/quiz-af/

Zet op de 9999 je unieke paypro ID voor een werkende affiliate link. Deze link kun je dan weer zetten in bitly. Ga naar https://bitly.com/, plak deze affiliate link en klik op ‘Shorten’. Nu geeft bitly je een verkorte link, bijvoorbeeld https://bit.ly/2Pr8EXx.

Voorbeeld

Hieronder vind je andere plaatjes om de quiz te promoten:

Promoten met het weekmenu op Facebook (of Instagram)

Voor de weekmenu promotie geldt de volgende affiliate link: https://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/9999/weekmenu/weekmenu-af/

Zet op de 9999 je unieke paypro ID voor een werkende affiliate link. Deze link kun je dan weer zetten in bitly. Ga naar https://bitly.com/, plak deze affiliate link en klik op ‘Shorten’. Nu geeft bitly je een verkorte link, bijvoorbeeld https://bit.ly/2UuUSZT.

Voorbeeld

Stappen om je aan te melden als affiliate

Aanmelden voor ons affiliate programma kan via PayPro. PayPro is het affiliate platform waarmee wij samenwerken. Ben je nog niet aangesloten bij PayPro? Volg dan de volgende stappen:

 1. Ga naar https://www.paypro.nl/registreren-affiliate en meld je aan (kan ook als particulier zonder kvk)
 2. Ga na de aanmelding naar https://www.paypro.nl/affiliatecampagnes
 3. Zoek de Afslank Receptenbijbel op de pagina of zoek er op en kopieer daar je affiliate link

Na goedkeuring van je account kan je starten met de promotie van de Afslank Receptenbijbel.

Bij iedere verkoop krijg je een mailtje van PayPro met de melding van een verkoop. Op ieder moment kun je het geld overmaken naar je bankrekening.