846

Betalingen

Veilig betalen op HappyHealthy

Op en via de website happyhealthy.nl kan je boeken en producten bestellen.

Onze boeken kan je bestellen via aparte websites die we speciaal voor dit doel hebben ingericht. Al deze websites vallen onder de paraplu van S&H Uitgeverij B.V. – het bedrijf waar ook happyhealthy.nl onder valt. De volgende boeken kan je via happyhealthy.nl bestellen:

Op happyhealthy.nl kan je tevens een tweetal producten bestellen. Dat zijn:

Of je nu een boek besteld of een product; je betaling moet natuurlijk altijd 100% veilig en 100% betrouwbaar zijn. Om deze reden werken wij samen met betaaldienstverlener PayPro. Je kunt je bestelling veilig doen in je eigen vertrouwde bankomgeving met iDEAL, PayPal, Bancontact/Mister Cash of een SEPA machtiging.

PayPro heeft de veiligheid van jouw geld en gegevens centraal staan en heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank en Currence waardoor het iDEAL-betalingsverkeer kan en mag aanbieden. Voor jou betekent dat veilige en snelle iDEAL-betalingen. Bij PayPro zal je veiligheid nooit ter discussie staan en om deze reden hebben beveiliging en fraudepreventie de allerhoogste prioriteit, hier lees je daar meer over.

De websites happyhealthy.nl, de aan haar gelieerde sites en de website van betaaldienstverlener PayPro gebruiken alleen een beveiligde SSL verbinding (te herkennen aan het HTTPS en het slotje in de browser adresbalk) zodat je gegevens ten alle tijden versleuteld worden verstuurd. Door deze versleuteling is het voor derden onmogelijk de gegevens in te zien of aan te passen.

Keurmerk Qshops

Happyhealthy is aangesloten bij Qshops. Op https://www.qshops.org/webshop/view/happyhealthy-nl kun je het keurmerk inzien.

Qshops webwinkel Keurmerk

Betalingsgegevens

Je adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de bestelde boeken of producten. Deze gegevens zullen nooit op enige andere manier worden gebruikt dan voor dit doeleinde. Wij nemen onze klanten serieus en gaan uiteraard met persoonsgegevens om zoals de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dat voorschrijft.

Verzending van onze boeken en producten

Bij bestelling van een digitaal boek ontvang je deze direct na betaling. Onze fysieke boeken en producten worden dagelijks verstuurd en bezorgd via PostNL. Door drukte bij de pakketdienst – met name rondom de feestdagen – kan het in sommige gevallen tot maximaal 3 werkdagen duren voordat je de bestelling ontvangt.

Herroepingsrecht

De Autoriteit Consument & Markt schrijft een wettelijke bedenktijd van 14 dagen voor. Dit vinden wij niet ver genoeg gaan. Iedereen die niet tevreden is over onze boeken kan tot 60 dagen na aankoop besluiten de aankoop niet te willen houden en krijgt dan het aankoopbedrag op zijn of haar rekening terug gestort. Voor onze Glucomannan dieet supplement en onze groene thee extract is deze niet goed geld terug termijn 30 dagen na aankoop.

Je hebt dus het recht om binnen een termijn van 60 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. De snelste manier om dit kenbaar te maken aan onze klantenservice is het contactformulier te raadplegen waarbij je kies voor de optie ‘Overige vragen’.

Je kunt hiervoor ook gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF) die je ingevuld kunt sturen naar [email protected], maar je bent hiertoe niet verplicht.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel (indien mogelijk) als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen voor de terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Contactgegevens

Uitgeverij HappyHealthy (onderdeel van S&H Uitgeverij B.V.)
Zekeringstraat 17A
1014BM Amsterdam

Kvk nummer 65955676
Btw-nummer: NL856332343B01
Contactformulier

Gebruik ons contactformulier om in contact te komen met onze klantenservice. Wij beantwoorden je vragen binnen 2 werkdagen.

Array ( [0] => Male )