546

Blog

avatar blog author
avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn! Mijn volledige verhaal

Volg mij via

546Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

De 8 Beste Smoothie Detox Recepten en Shakes

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe. Wat zijn detox smoothies? Je hebt waarschijnlijk weleens van detoxen gehoord. Maar heb je het zelf al geprobeerd? Detox smoothies worden aanbevolen om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, de gezondheid te verbeteren en..

24 Belangrijke Tips om je Immuunsysteem te Versterken

Wat is het immuunsysteem? Je immuunsysteem beschermt je lichaam tegen infecties, ziekten, toxines, allergische stoffen en zorgt voor herstel na blessures (bron). Het bestaat uit een complex netwerk van cellen, weefsels en organen. Het bloed en de lymfe zijn de vloeistoffen die de benodigde stoffen door het lichaam transporteren, die  het immuunsysteem nodig heeft om..