De Beste Tips voor een Gezond en Slank Lichaam

Ontdek de meest moderne adviezen rond gezonde voeding, afvallen en diëten voor een gezond, slank en sexy lichaam.

11 Ernstige Gevaren van Toegevoegd Suiker + 6 Soorten Uitgelegd

Toegevoegde suikers zijn ongezond. En dat is met een goede reden. Ontdek hier de meest schadelijke gevolgen van te veel suiker eten.
Doorgaan naar artikel »

A Piece of Avocado: Avocado met Ei uit de Oven

De avocado is een gezonde, lekkere en veelzijdige vrucht. Je kunt ‘m bijvoorbeeld ook vullen met een eitje, zoals in dit gerecht van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Wat Gluten Zijn, Waar Ze In Zitten en is Glutenvrij Gezonder?

Ik krijg van veel mensen de vraag of het gezonder is om ook glutenvrij te gaan eten. In dit artikel het nut en het gevaar van glutenvrij eten.
Doorgaan naar artikel »

Pittige Indiase groentecurry: heet en healthy

Pittig eten is niet alleen lekker, maar ook gezond. Samen met de vele groenten in deze pittige Indiase groentecurry ben je dus twee keer goed bezig.
Doorgaan naar artikel »

Joylent/Soylent Shakes: Super Poeders of Slecht Onderbouwd?

Joylent shakes zijn maaltijdvervangers in poedervorm. Zijn deze maaltijdshakes een gezond alternatief voor vast voedsel? Je leest mijn ervaringen hier.
Doorgaan naar artikel »

Krachtige koolsalade met rozijnen

Een witte koolsalade is niet alleen lekker, het is ook een erg krachtig lunchgerecht om op te bouwen. Kijk nu op HappyHealthy voor een handig recept!
Doorgaan naar artikel »

23 Snelle & Simpele Ideeën voor een Gezonde Lunch + 3 Recepten

Wat is een gezonde lunch? De gezonde lunch ideeën in dit artikel helpen jou met de juiste keuze voor het middageten (+ 3 heerlijke lunch recepten).
Doorgaan naar artikel »

Amandelcrackers met lijnzaad en ei

Zelf crackers maken: het ideale redmiddel bij een koolhydraatarm dieet. Gebruik geen granen en maak je crackers met de recepten van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

3 Redenen Waarom ik Afslank Ringen Te Allen Tijde Afraad

Snel en makkelijk afvallen met afslank ringen en pleisters? Lees dit artikel en ontdek of gewicht kwijtraken met afslank ringen mogelijk is.
Doorgaan naar artikel »

Couscoussalade: Marokko meets Mexico

De Marokkaanse en Mexicaanse keuken zijn om over naar huis te schrijven. HappyHealthy laat zien hoe je deze combineert in een overheerlijke couscoussalade.
Doorgaan naar artikel »