499

Blog

avatar blog author
avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn! Mijn volledige verhaal

Volg mij via

499Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Werkt Afvallen met Appelazijn? Ervaringen + Koopadvies

Wat is appelazijn? Om te beginnen, wat is appelazijn en wat maakt het anders dan andere soorten azijn? Appelazijn, ook wel appelcider of appelciderazijn genoemd, is een natuurproduct (sap) dat gemaakt wordt van gefermenteerde appels. Het belangrijkste actieve ingrediënt is azijnzuur. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als effectief conserveringsmiddel. Meer recent is appelazijn populair geworden..

Onderzoek: een gebrek aan slaap maakt je dik

We hebben allemaal wel eens last van een slaaptekort. Met name als je een druk leven leidt, kinderen hebt of veel werkstress ervaart, kan dit leiden tot slapeloze nachten en donkere kringen onder je ogen. De meeste volwassenen hebben 7-9 uur slaap per nacht nodig. Het aantal uren slaap dat je lichaam nodig heeft gaat..

7 Tips tegen Keto Griep / Koorts (Flu) en Keto Keelpijn

Wat is de keto griep? De keto griep of koolhydraat-griep verwijst naar een reeks symptomen en klachten die mensen kunnen ervaren wanneer ze aan het keto dieet beginnen. Je lichaam ondergaat veranderingen wanneer het overschakelt van het verbranden van glucose naar het verbranden van vet als primaire energiebron. Het beperken van je koolhydraatinname tot 20-50..