410

Afvallen

avatar blog author
avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn! Mijn volledige verhaal

Volg mij via

63Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Werkt L-carnitine voor de Vetverbranding? + Tekort Symptomen

Wat is l-carnitine? L-carnitine is een niet-essentieel aminozuur dat in grote hoeveelheden in vlees wordt aangetroffen. De naam is afgeleid van het Latijnse woord voor vlees, namelijk carnus, omdat carnitine in 1905 voor het eerst werd geïsoleerd van vlees. Carnitine is de verzamelnaam die D-carnitine, l-carnitine en acetyl-L-carnitine en propionyl-L-carnitine omvatten. L-carnitine is de actieve..

8 Fouten Waarom Afvallen Niet Lukt met een Keto Dieet

Fout #1: Je eet te veel koolhydraten Het aanzienlijk beperken van je koolhydraatinname is de belangrijkste voorwaarde om ketose te bereiken. Ketose is de metabolische toestand waarbij je lichaam vet verbrandt als primaire brandstof in plaats van koolhydraten. Streef naar een maximum van 20-50 gram koolhydraten per dag om de ketogene toestand te bereiken én..

11 Beste Eetlustremmers en Wat Zijn de Gevaren en Risico’s?

Afvallen is geen gemakkelijke opgave. Onderzoek bevestigt dat slechts 15% van de mensen erin slaagt om met behulp van een dieet succesvol af te vallen (bron). Ongecontroleerde eetbuien kunnen een dieet flink bemoeilijken. Om dat probleem te verhelpen zijn eetlustremmers op de markt gebracht. Eetlustremmers zijn supplementen die werken door het verminderen van de eetlust,..

Wat Is Leptine Gevoeligheid en Maakt het Je Dik? + 6 Tips

Veel op elkaar inwerkende hormonen dragen bij aan onze eetlust en honger. Verschillende factoren beïnvloeden deze hormonen en onze reactie daarop. De afgelopen jaren zijn leptine supplementen populair geworden. Leptine is een peptidehormoon dat wordt aangemaakt door onze vetcellen en dat een rol speelt bij de regulering van ons lichaamsgewicht. Het wordt ook wel het..

8 Tips voor Snel en Verantwoord Afvallen + 4 Fouten

Wil jij enkele kilo’s afvallen en het liefst op een zo veilig en verantwoorde manier? Dan heb je geluk, want je bent op het juiste artikel beland! In dit artikel ontdek je hoe je snel kunt afslanken, buikvet verbrandt en je gezondheid gaat verbeteren zonder rare diëten of onnodig honger te lijden. Snel afslanken is..