515

Thema: Afvallen

avatar blog author
Afvallen is een complex onderwerp en het is niet even in één artikel uit te leggen hoe jij afvallen het beste kunt aanpakken. Hoe je het beste kunt afvallen is afhankelijk van je huidige situatie, je doelstellingen, je voedingsvoorkeuren, eventuele (chronische) ziekten of andere lichamelijke klachten. Wij hebben daarom al onze artikelen die gaan over afvallen in deze rubriek voor je verzameld. Blader rustig door deze rubriek, je zult ongetwijfeld een aantal artikelen over afvallen vinden die bij je passen en je aanspreken.
75Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Doorslikbare Maagballon: Werkt Het? + Prijzen en Ervaringen

Wat is een maagballon? Een maagballon is een zachte ballon die zonder ingrijpende operatie in je maag wordt geplaatst als middel tegen overgewicht. Er is geen operatie, endoscopie (kijkoperatie) of anesthesie (verdoving of narcose) vereist voor plaatsing. De maagballon wordt gevuld met een zoutoplossing. Het kan je helpen om relatief snel gewicht te verliezen doordat..

Kan Probiotica Helpen Bij Afvallen en Vetverbranding?

Wat zijn probiotica? Meer dan een eeuw geleden werd door de Russische bacterioloog Metchnikoff de gezondheid bevorderende werking beschreven van bepaalde soorten bacteriën die zich in de darmen bevinden. De heilzame werking van deze bacteriën is later door talloze onderzoeken bevestigd. Probiotica zijn heilzame darmbacteriën die als voedingssupplement ingenomen kunnen worden en dan het darmmicrobioom..

Werkt Afvallen met Keto Burn van Revolyn? Review + Ervaringen

Wat is Revolyn Keto Burn Revolyn Keto Burn is een afslanksupplement dat beweert de stofwisseling te reguleren, lichaamsvet te verbranden, de eetlust te onderdrukken en nog veel meer. Het bestaat uit plantaardige ingrediënten. Revolyn Keto Burn bevat BHB-ketonen (beta-hydroxyboterzuur) en andere natuurlijke ingrediënten die nodig zijn om je metabolisme te stimuleren. BHB is naast aceton..

12 Gewoontes voor Afvallen met 100% Blijvend Resultaat

Blijvend afvallen: zonder jojo-effect mogelijk? Afvallen is in theorie niet zo heel erg moeilijk: Je past een dieet toe, en je ziet dat na een paar weken de kilo’s er af vliegen. Tenminste dat denk je. Je stapt wederom op de weegschaal, en je ziet wekelijks enkele kilo’s verdwijnen. Iedereen tevreden! Maar wat veel mensen..

Is Cryolipolyse / Coolsculpting (Vet Bevriezen) Effectief?

Wat is Cryolipolyse? Cryolipolyse, ook bekend als coolsculpting, is een behandelingsmethode die helpt om overtollige vetcellen onder de huid kwijt te raken. Deze techniek om vet te bevriezen is relatief nieuw en verschilt met cavitatie, een behandelingsmethode waarbij vetzuren met behulp van laagfrequente geluidsgolven uit het lichaam worden verwijderd. De techniek van vet bevriezen is..