1063

HappyHealthy in de media

2023

Website van het Jaar 2023

In november 2023 wonnen we de Website van het Jaar als beste (hoogste kwaliteitsscore) website in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’. Vind hier de uitslag.

Website van het Jaar is de grootste online publiekprijs in Nederland.

FLAIR

Flair logoOp 3 oktober 2023 gebruikte Flair ons als bron in een artikel met de titel “Weggegooid geld of niet? Zó gezond zijn gembershots echt“.

Website van het Jaar 2023

In 2023 ben ik opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’.

Website van het Jaar is de grootste online publiekprijs in Nederland.

2022

NU.nl

NU nl logoIn januari 2022 gaf onze diëtist Janiek Vreeken advies aan een journalist van NU.nl over de vraag of alcoholvrij bier gezond is.

Er werden in het stuk ook andere deskundigen gevraagd naar hun expertise. Het artikel werd goed gelezen en leverde meer dan 100 reacties op.

Website van het Jaar 2022

Website van het Jaar beste wellbeing fitness 2022In november 2022 wonnen we de Website van het Jaar als beste (hoogste kwaliteitsscore) website in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’. Vind hier de uitslag.

Website van het Jaar is de grootste online publiekprijs in Nederland.

2021

Vriendin

Vriendin tijdschrift week 5 feb 2021In februari 2021 (weeknummer 5) kwam Oscar Helm in het tijdschrift Vriendin met het artikel genaamd ‘Dé (di)eettrends van 2021’, te lezen vanaf bladzijde 66.

Hierin werden bekende trends besproken zoals het koolhydraatarm dieet, intuïtief eten en intermittent fasting, waarbij Oscar zijn kennis en ideeën gaf.

Vriendin

Vriendin tijdschrift week 16 april 2021In april 2021 (weeknummer 16) kwam Oscar Helm in het tijdschrift Vriendin met het artikel genaamd ’19 (di)eettips waar deskundigen zelf bij zweren’, te lezen vanaf bladzijde 68.

In de sectie ‘Onze experts’ staat Oscar als voedingsdeskundige benoemd. In het artikel vertelt ie waarom hij maar twee maaltijden per dag eet en bij iedere maaltijd groente eet.

Libelle

Libelle nummer 16 2021In mei 2021 (nummer 16) kwam expert Oscar Helm in het tijdschrift Libelle met het artikel genaamd ‘Ook zo voorjaarsmoe?’.

Hierin geeft Oscar Helm als voedingsdeskundige tips over sport, bewegen en supplementen om meer controle te krijgen over voorjaarsmoeheid.

Website van het Jaar 2021

Website van het Jaar 2021 populairste wellbeing fitnessIn december 2021 wonnen we de Website van het Jaar als populairste website in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’.

Het jaar ervoor in 2020 wonnen we in dezelfde categorie zowel de populairste als beste website. Website van het Jaar is de grootste online publiekprijs in Nederland.

2020

Nouveau

Nouveau tijdschrift editie 1 2020In januari 2020 kwam Oscar Helm in het tijdschrift Nouveau met het artikel genaamd “De overgangsbuik – Echt, hij kán eraf!“, te lezen vanaf bladzijde 72.

Nouveau vroeg Oscar voor dit artikel ten aanzien van mijn expertise rond dit onderwerp omdat ik afslankcoach ben en auteur van het boek de Strakke Buik Bijbel.

VIVA

VIVA tijdschrift editie 03 jan 2020In de editie 3 van januari 2020 kwam Oscar Helm in het tijdschrift VIVA met het artikel genaamd “Wat diëten we vandaag?”, te lezen vanaf bladzijde 52.

In dit artikel geeft Oscar Helm als voedingsdeskundige zijn visie over verschillende dieettrends van 2020 zoals intuitive eating en intermittent fasting.

Vriendin

Vriendin tijdschrift week 5 januari 2020In januari / februari 2020 (weeknummer 5) kwam Oscar Helm in het tijdschrift Vriendin met het artikel “12x een paar kilo afvallen – Zo lukt het wel!”, te lezen vanaf bladzijde 78.

Vanuit zijn expertise ten aanzien van afslanken en als dieetpsycholoog geeft hij in dit artikel vele tips om succesvol gewicht te verliezen.

Santé

Sante tijdschrift februari 2020In de februari 2020 editie van het tijdschrift Santé kwam Oscar Helm naar voren in het artikel genaamd “Vasten, waarom zou je?”, te lezen vanaf bladzijde 63.

Oscar’s mening rond het onderwerp vasten (vaak intermittent fasting genoemd) werd gevraagd omdat hij hier zich als voedingsdeskundige al jaren in verdiept.

Telegraaf

De Telegraaf logoOp woensdag 15 april 2020 kwam Oscar Helm in dagblad De Telegraaf met het artikel genaamd “In lockdown wat kilo’s kwijtraken”. Dit stuk kwam ook online op Telegraaf.nl als premium artikel met de titel “Zo raak je in lockdown wat kilo’s kwijt“.

In het artikel geeft Oscar als afslankcoach verschillende tips om gewichtstoename te voorkomen tijdens de lockdowns.

Vriendin

Vriendin tijdschrift week 28 juli 2020In juli 2020 (weeknummer 28) kwam Oscar Helm in het tijdschrift Vriendin met het artikel “Nog snel wat pondjes kwijt met het zomergroente dieet”, te lezen vanaf bladzijde 70.

In dit artikel geeft Oscar als voedingsdeskundige advies over de beste manieren van groente bereiden, bewaren en de noodzaak van variatie.

Margriet

Margriet editie 33 2020In editie 33 van 2020 van het tijdschrift Margriet kwam Oscar Helm naar voren als voedingsdeskundige en dieetpsycholoog in het artikel genaamd “Overgewicht te lijf”.

In dit artikel werd Oscar’s mening gevraagd rondom overgewicht aanpakken tijdens COVID.

Website van het Jaar 2020

Website van het Jaar beste wellbeing fitnessIn november 2021 wonnen we de Website van het Jaar als populairste (meeste stemmen) en beste (hoogste kwaliteitsscore) website in de categorie ‘Wellbeing & Fitness’. Vind hier de uitslag.

Website van het Jaar is de grootste online publiekprijs in Nederland.

RTL4 in het programma ‘Atijd Jong’

Op 5 december 2020 kwam Oscar kort op TV in het programma ‘Altijd Jong‘ op RTL4 om 8:30 uur over het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. De herhaling was op zondag 6 december om 11:30 uur.

Het fragment werd op het YouTube kanaal van Altijd Jong geplaatst maar ik mocht hem ook zelf publiceren. Zie hieronder de video:

2019

Holland Media Combinatie

In januari 2019 kwam Oscar Helm in de media bij het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant, het Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Dit artikel ging over de effectiviteit van goede voornemens bij nieuwjaar.

Dutch Cowboys

In juli 2018 linkte het Dutch Cowboys in een artikel genaamd​ “Jouw lichaam ‘hacken’ met intermittent fasting” naar Oscar’s artikel over intermittent fasting.

Stand van Nederland van Omroep WNL

In april 2019 kwam Oscar Helm in een video van de NPO waar ik werd geïnterviewd. Deze video was onderdeel van het programma Stand van Nederland van Omroep WNL.

Zie vanaf minuut 1 wat Oscar vertelt over zijn visie op de intermittent fasting.

Deze fitnesscoach verdient geld door mensen te laten vasten

Een boterham verdienen door mensen niét te laten eten: het kan in de groeiende fitnessbranche.

Posted by Stand van Nederland on Wednesday, April 10, 2019

LINDA.NL

In oktober 2019 kwam Oscar Helm in de media op Linda.nl met het online artikel “Waarom je volgens deze voedingsdeskundige HIIT moet doen“.

VIVA Mama

VIVA tijdschrift editie 08 dec 2019 jan 2020In de editie 8 van december 2019 / januari 2020 kwam Oscar Helm in het van het tijdschrift VIVA Mama met het artikel ‘Je kinderen vegan opvoeden, hoe gezond is dat?‘, te lezen vanaf bladzijde 36.

Dit keer werd Oscar gevraagd vanuit zijn expertise en wetenschappelijke kennis rond het veganisme.

RTL Nieuws

RTL nieuws logoIn oktober 2017 linkte RTL Nieuws in een artikel genaamd “Intermittent fasting: wondermiddel of niet?” naar Oscar’s artikel over intermittent fasting als bronvermelding.

2018

Algemeen Dagblad

AD algemeen dagblad logoIn juli 2018 linkte het Algemeen Dagblad (AD) in een artikel genaamd “Wil je afvallen? Flexibel vasten is de nieuwe trend” naar Oscar’s artikel over intermittent fasting.

Het dagblad De Gelderlander publiceerde hetzelfde stuk net als het Eindhovens Dagblad (ED) dat deed en enkele anderen. Deze vallen allemaal onder DPG Media, dat de grootste mediaorganisatie van Nederland is.

Trendstyle / Adversus

In december 2018 kwam Oscar Helm in de media bij Trendystyle met een artikel over het ketogeen dieet. Hetzelfde artikel kwam op Adversus.

In het artikel gaf Oscar zijn advies als afslankcoach en voedingsdeskundige ten aanzien van het ketogeen dieet.

2017

VitaminStore

Vitaminestore logoIn september 2017 schreef Oscar Helm een vierdelig artikel op het blog van de VitaminStore. Hierin omschrijft Oscar de 5 mythes rond het drinken van smoothies.

Women’sHealth

WomensHealth logoIn oktober 2017 linkte Women’sHealth in een artikel genaamd “Jip Isabel: “Intermittent Fasting: Nog nooit voelde ik me zo fit!” naar Oscar’s artikel over intermittent fasting.

2016

GirlScene

In augustus 2016 kwam Oscar Helm in de media via GirlScene in het artikel genaamd “Zoveel Pokémon moet je vangen om 1 kilo af te vallen“.

RTV Noord-Holland

In augustus 2016 kwam Oscar Helm in de media bij RTV NH, beluister hieronder het radio interview:

Media aanvragen

Heb je ook interesse in de expertise van Oscar of een andere expert van HappyHealthy? Neem dan hier contact op. 

In geval er een samenwerking tot stand komt voor een artikel, interview of video zal HappyHealthy hierover een mailing sturen. Rechtsboven deze site zie je hoeveel mensen er op dit moment op de e-maillijst staan.

Array ( [0] => Male )