691

Oscar Helm in de media

RTL4 in het programma ‘Atijd Jong’

Stand van Nederland van Omroep WNL

In 2018 kwam ik in een video van de NPO waar ik werd geïnterviewd. Deze video was onderdeel van het programma Stand van Nederland van Omroep WNL.

Zie vanaf minuut 1 wat ik vertel over mijn visie op de intermittent fasting.

RTV Noord-Holland

In 2016 kwam Oscar Helm in de media bij RTV NH, beluister hieronder het radio interview:

Trendstyle / Adversus

In 2018 kwam Oscar Helm in de media bij Trendystyle met een artikel over het ketogeen dieet. Hetzelfde artikel kwam op Adversus.

Holland Media Combinatie

In 2019 kwam Oscar Helm in de media bij het Noordhollands Dagblad, het Haarlems Dagblad, de IJmuider Courant, het Leidsch Dagblad en De Gooi- en Eemlander. Dit artikel ging over de effectiviteit van goede voornemens bij nieuwjaar.

Overige

Verder ben ik nog bekend van:

 • Algemeen Dagblad
 • DutchCowboys
 • Gezondheidsplein
 • GirlScene
 • Linda.nl
 • MetroTime
 • Nouveau > editie 1 2020 blz. 72 over ‘De overgangsbuik – Echt, hij kán eraf!’
 • RTL4
 • Santé > editie februari 2020 blz. 62 over ‘Vasten, waarom zou je?’
 • Telegraaf
 • VitaminStore
 • VIVA
 • VIVA Mama > editie 8 dec 2019 / jan 2020 blz. 36 over ‘Je kinderen vegan opvoeden, hoe gezond is dat?’
 • Vriendin
 • Women’s Health

Als ik mee werk aan een artikel voor een krant of magazine licht ik mijn e-maillijst hier meestal over in. Rechtsboven de site zie je hoeveel mensen er op dit moment op de e-maillijst staan, welke zich aangemeld hebben omdat ze interesse hebben in afslanken en gezonder leven.