852

Anti-Spam beleid

Happyhealthy.nl verstuurt gratis e-mails met daarin waardevolle tips nadat je jezelf hebt ingeschreven voor onze tips. Voor deze e-mails kun je je op ieder gewenst moment uitschrijven middels de uitschrijflink onderaan iedere mail. Happyhealthy.nl kan in deze e-mails ook eigen producten aanbieden.

Happyhealthy.nl respecteert de wetgeving die in de Europese Unie van kracht is met betrekking tot elektronische mailingen zoals dat in de Telecommunicatiewet is vastgelegd. Uiteraard houden wij ons aan de nieuwe en belangrijke wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waar De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) de toezichthouder van is. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen

Wat is spam?

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten en is ook bekend als Unsolicited Commercial E-mail en Unsolicited Bulk E-mail. Onder deze term vallen ongewenste e-mails en reclameboodschappen op websites (onder andere fora). Spam is moeilijk te definiëren. Niet ieder initiatief van een persoon of organisatie om contact te leggen is spam. Spam onderscheidt zich van andere vormen van commerciële communicatie, omdat een bericht wordt gestuurd aan een groep die veel groter is dan de potentiële doelgroep. Omdat deze afbakening te maken heeft met de proporties, zou je verwachten dat het moeilijk is om te bepalen of een bericht spam is. Vanwege de enorme schaal waarop spammers opereren is het in de meeste gevallen echter zeer duidelijk.

Kenmerken van spamberichten:

  • Berichten worden in grote hoeveelheden verstuurd, naar duizenden mensen tegelijkertijd.
  • Het spammen heeft een commercieel doel. Meestal bevatten de berichten daarom een verwijzing naar een product of website.
  • De berichten worden verstuurd of geplaatst zonder toestemming of medeweten van de website, of de ontvanger.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Spam_(post)

Array ( [0] => Male )