846

De Afslank Receptenbijbel van Oscar Helm: Alle Belangrijke Informatie

Wie is Oscar Helm?

Hallo, ik ben MSc Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Ik heb in de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid.

In mijn boeken laat ik je zien hoe je op een leuke en gezonde manier kan afslanken, zonder dat je honger hoeft te lijden of last krijgt van het welbekende jojo-effect.

Mijn visie

Bij veel voedingsproducten ontdekte ik dat de voedingsindustrie mensen flink heeft misleid. Veel dingen zijn eigenlijk helemaal niet zo gezond als we altijd dachten. In de supermarkt zie je veelbelovende gezondheidsclaims op verpakkingen staan die eigenlijk nergens op gebaseerd zijn. Voedingsfabrikanten lijken soms hun winst van de consumptie van gemaksvoedsel belangrijker te vinden dan de gezondheid van mensen.

Na deze alarmerende ontdekking begon ik mijn zoektocht naar een gezondere leefstijl. Ik ontdekte een effectieve manier om slank te worden en op gezond gewicht te blijven. Deze vernieuwende visie verwerkte ik in mijn boek.

De afslankmethode in de Afslank Receptenbijbel wordt ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. De wetenschap observeert en tracht de wereld te begrijpen en te beschrijven, maar kan niet alle vragen volledig beantwoorden.

De visie van mij over afvallen en optimale gezondheid baseert zich op een combinatie van 5 allesomvattende elementen.

  • Ervaring
  • Oermens
  • Logica
  • Wetenschap
  • Culturen

Theorie achter de Afslank Receptenbijbel

Om gezond te leven en een mooi gezond lichaam te hebben dien je koolhydraatarm te eten. Maar wel op de juiste manier. Dat betekent dat bewerkte en geraffineerde koolhydraten het beste kunnen worden vermeden.

De Afslank Receptenbijbel is gebaseerd op het koolhydraatbeperkte dieet (minder sterk dan koolhydraatarm). Als je het boek aanschaft, krijg je meer dan 100 koolhydraatbeperkte recepten inclusief 6 weekmenu’s in duidelijke schema’s.

De balans in macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) is in ons huidige voedingspatroon compleet verdwenen. Dit komt omdat voeding vandaag de dag buitensporig veel koolhydraten bevat.

Met name de laatste decennia is de consumptie van bewerkte koolhydraten sterk toegenomen, waardoor het oorspronkelijke voedingspatroon volledig op zijn kop is gezet. Teveel koolhydraten eten van het verkeerde type zorgt voor overgewicht en is schadelijk voor je gezondheid.

Om gewicht te verliezen en uiteindelijk op je streefgewicht te geraken, is voeding essentieel. Veel mensen vinden gezond eten niet zo belangrijk en denken met de nodige beweging wel flink wat kilo’s kwijt te raken. Sporten is echter maar circa 20% van het hele proces. Om daadwerkelijk en ook blijvend af te vallen en slank te worden, moet je op je voeding letten. Doe je dat niet, dan is de kans groot dat je in een mum van tijd weer terug bent op je oude gewicht.

Met de afslankmethode in de Afslank Receptenbijbel leer ik je om weer in balans te komen door koolhydraten gedeeltelijk te vervangen met eiwitten, gezonde vetten, groente en fruit. Dat maakt dit boek veel meer dan alleen een receptenboek.

Receptenboek Afslank Receptenbijbel

In de Afslank Receptenbijbel krijg je meer dan 100 recepten om op een gezonde, verantwoordelijke en snelle manier af te slanken. De recepten zijn gezond en simpel te bereiden met de juiste ingrediënten. Door de lekkere en gevarieerde recepten wordt afvallen weer leuk. Het succes hierin zit hem in de samengestelde koolhydraatarme recepten die relatief veel eiwitten bevatten.

Door minder koolhydraten te eten, dwing je het lichaam om ook vet te gaan verbranden. Een hoge eiwitinname gaat spierverlies tegen en helpt je hongergevoel te onderdrukken. Op die manier kunnen zowel vrouwen als mannen afrekenen met overtollig lichaamsvet.

Het boek is erg praktisch en bevat een duidelijk geschreven handleiding met vernieuwende tips en trucs en tientallen gezonde recepten. Dit maakt de afslankmethode in de Afslank Receptenbijbel makkelijk om te volgen en in te passen in het dagelijkse (drukke) leven.

Hoe is de Afslank Receptenbijbel opgebouwd?

In het eerste gedeelte van het boek wordt informatie met je gedeeld die je kan verrassen of misschien wel in de war brengen. Je gaat dingen lezen die tegenstrijdig klinken. Er circuleren heel wat onwaarheden over gezonde voeding op het internet en op de televisie.

In het boek wordt afgerekend met misvattingen die over gezonde voeding de ronde doen. Deze informatie zet je aan het denken. Als je het eenmaal hebt gelezen zul je het waarschijnlijk als logisch ervaren.

Eén van de belangrijkste richtlijnen van de Afslank Receptenbijbel is eten zoals de natuur dat bedoeld heeft. In plaats van al die onnatuurlijk voedingsmiddelen in verpakkingen in de supermarkt zouden we weer terug moeten keren naar de basis. De basis is een zo onbewerkt mogelijk voedingspatroon.

In het boek wordt flink wat aandacht besteed aan afvallen en de grootste misvattingen over voeding. Je leert de juiste verhouding van macronutriënten en de belangrijkste principes voor een slank en gezond lichaam.

Ook krijg je een helder overzicht met de voedingsproducten met de meeste gezondheidsvoordelen. Voor mensen met allergieën of zij die gekozen hebben voor een vegetarische of veganistische levenskeuze worden in het boek verschillende oplossingen en alternatieven aangeboden.

Doelgroep Afslank Receptenbijbel

Deze afslankmethode is ontwikkeld voor iedereen die slanker, gezonder en aantrekkelijker door het leven wilt gaan. Het voordeel van dit boek is dat je in een keer alles op de juiste manier leert wat je moet weten over voeding, afvallen en gezondheid.

Het maakt daarbij niet uit of je oud, jong, man of vrouw bent. De basisprincipes van de Afslank Receptenbijbel zijn op iedereen toepasbaar, ongeacht je achtergrond of lichaamsgewicht.

Wat klanten over de Afslank Receptenbijbel zeggen

Benieuwd naar de ervaringen van bestaande klanten met de Afslank Receptenbijbel?

Hieronder lees je een kleine greep van reacties op het afslankboek:

Disclaimer: er is geen garantie dat je dezelfde resultaten gaat behalen als de gedeelde ervaringen hieronder.

Hoi Oscar,

Ik vind je boek geweldig. Ben al 6 kilo afgevallen en ik voel me super goed. De recepten zijn makkelijk te maken en erg lekker. Dus al met al je heb een zeer tevreden klant. Groet Evelien

Hallo, ik ben heel blij met het boek en gebruik het bijna dagelijks om te koken, ik ben 8 kg afgevallen maar nu stabiliseert het een beetje, maar we doen verder,

Groetjes, Monda

Hallo mijnheer Oscar… Volledig tevreden over de afslankbijbel….er staat steeds een verrassing in het gaat goed ben11 kg kwijt en het belangrijkste is mijn buikvet is 12 cm afgenomen  100 % tevreden.. en gemakkelijke recepten…zeer bedankt groet Gerard

Meest gestelde vragen over de Afslank Receptenbijbel

Voor hoeveel personen zijn de recepten in het boek bedoeld?

De recepten uit het boek zijn in principe bedoeld voor twee personen. Dit zou in de meeste gevallen moeten volstaan voor twee gemiddelde eters. Ben je met 4 personen? Je moet de hoeveelheden dan verdubbelen. Kook je alleen? Dan halveer je de portie.

Zijn het aantal calorieën in de weekmenu’s bedoeld voor 1 of 2 personen?

Het aantal calorieën in de weekmenu’s zijn bedoeld voor twee personen. Wil je het aantal calorieën voor één persoon uitrekenen? Deel dan de hoeveelheid calorieën onderaan de dag door twee.

Mogen kinderen met de pot mee eten?

De gerechten uit de Afslank Receptenbijbel kan je samen met je kinderen maken. Dit is geen enkel probleem. De gezonde en lekkere gerechten uit de Afslank Receptenbijbel zijn geschikt voor het hele gezin.

Is de Afslank Receptenbijbel geschikt voor vegetariërs?

Het receptenboek is niet 100% vegetarisch, maar wel geschikt voor vegetariërs. Veel gerechten zijn namelijk vegetarisch (om precies te zijn staan in het boek meer dan 70 gerechten die vlees noch vis bevatten).

In het boek staat bovendien een lijst met gezonde oplossingen en vervangingen voor vleesgerechten en visgerechten.

Is de Afslank Receptenbijbel geschikt voor veganisten?

In het boek staan veel vegetarische recepten die soms veganistisch zijn. Specifiek veganistische recepten staan niet in het boek, maar de vegetarische recepten zijn makkelijk aan te passen zodat ze ook door veganisten kunnen worden gegeten.

Het verschil tussen de Afslank Receptenbijbel en de andere boeken

Drs. Oscar Helm is auteur van meerdere afslankboeken. Ieder boek is uniek en onderscheidt zich in meerdere opzichten van de Afslank Receptenbijbel. Wat alle boeken met elkaar gemeen hebben is dat ze je helpen om gezond en slank door het leven te gaan.

Strakke Buik Bijbel

Strakke Buik Bijbel is een boek dat volledig gewijd is aan het krijgen van een slank en aantrekkelijk figuur, waarin afvallen, voeding, sport en een strakke buik centraal staan.

Ook als je nog nooit gesport hebt in je leven dan kan dit boek voor jou iets betekenen. Je krijgt namelijk geen saaie oefeningen of urenlange cardiosessies. De trainingsschema’s in dit boek zijn gevarieerd, leuk en uitdagend.

Slank in 15 minuten

Slank in 15 Minuten is net zoals de Afslank Receptenbijbel een boek vol met gezonde en lekkere afslankrecepten. Het grootste verschil is dat de recepten in Slank in 15 Minuten allemaal binnen 15 minuten klaar zijn. Dat maakt dit receptenboek ideaal als je tijd tekort komt of geen zin hebt om na je werk nog uitgebreid te koken.

Is er een garantie op de Afslank Receptenbijbel?

Ja. Je hebt een 60 dagen garantie om de Afslank Receptenbijbel risicovrij uit te proberen. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn binnen deze tijdsperiode, dan krijg je zonder moeilijkheden je geld terug met een simpele e-mail naar de klantenservice.

Array ( [0] => Male )