1019

Nieuws

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020, 2021, 2022 en 2023 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
8Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

We hebben de ‘Website van het Jaar 2022’ Award gewonnen!

We mogen het eindelijk van de daken schreeuwen: Voor het derde jaar op rij heeft HappyHealthy.nl de award voor ‘Website van het Jaar’ gewonnen in de categorie “Wellbeing & Fitness” van 2022! De award ‘Website van het Jaar‘ is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt. En daar zijn we als HappyHealthy team heel erg trots op! Heel..

Archief: decentralisatie van taken op het gebied van de zorg

VNG, 18 september 2013 Het is alweer een paar jaar geleden dat er in de politiek de decentralisatie van taken op het gebied van de zorg op de agenda stond. Een trouwe lezer mailde mij met de vraag of ik wist hoe het daarmee staat. Het oorspronkelijke bericht daarover stond op website van de Vereniging..
Array ( [0] => Male )