852

Smoothie AfslankBijbel Succesverhalen en Ervaringen

Hieronder een kleine greep uit de ervaringen van onze klanten.

Wil jij ook jouw ervaringen delen, dan verwelkomen we je volledig om deze te e-mailen(zelfs als je verbeterpunten hebt).

 


“Oscar, ik wilde je even laten weten dat ik bij een gewicht van 89 kilo begon en nu 75 weeg en ik voel me geweldig. Ik kampte met mijn gewicht sinds de geboorte van mijn laatste kind, 12 jaar geleden, en heb van alles geprobeerd. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dit heeft echt geholpen en is zeer motiverend geweest. Bedankt!”

– Valerie

 


Oscar’s boek is zeer geschikt voor iedereen die gezonder wil leven. Het is een van de beste boeken die ik over smoothies heb gelezen. Oscar heeft het voor iedereen gemakkelijk gemaakt om groene smoothies in hun dieet op te nemen. Door je boek is de kwaliteit van mijn leven sterk verbeterd. Hier zijn een paar belangrijke ontwikkelingen die ik heb meegemaakt:

– Ik ben 5 kg kwijt geraakt in 5 weken!
– Ik slaap goed en ongestoord elke nacht.
– Ik heb geen opgeblazen gevoel na maaltijden.
– Ik hoef geen middagdutje te doen. Ik heb meer energie.

Ik hou mezelf onder controle en heb geen bijzondere verlangens naar zoetigheid dankzij mijn nieuwe chocolade smoothierecept (uit je boek!). Ik heb smoothies aan mijn vrienden aanbevolen! Dank je Oscar.

– Danita

 


Snel overtollig buikvet verliezen met snel te maken overheerlijke smoothie recepten?

Ik ben echt een smoothiemonster, dus ik drink met plezier elke dag wel minimaal één smoothie.

Maar mocht jij nou één van die buitenaardse wezens zijn die mijn smoothies niet lekker vindt, dan is het alsnog een ontzettend effectieve manier om mee af te slanken.

Je maakt ze, je slikt ze door, je voelt je gevult en je valt in rap tempo af.

Lees er hier meer over op de informatiepagina.

 


Ik was ongeveer 10 kilo te zwaar door stress en gebrek aan beweging. Ik dacht gezond te eten en dronk af en toe sappen. Echter, je waardevolle boek bracht mij op andere gedachten. Ik probeer nu tenminste 1 groene sap per dag te drinken.

Binnen korte tijd vertelden mensen mij al dat ik was afgevallen. Ik hoor ook vaak hoe mooi mijn huid is. Nu drink ik twee smoothies per dag – een met fruit en een met groenten en heb ontdekt dat ik minder honger heb.

Ik maak nu meer sappen, snack minder en hou meer vrije tijd over voor oefeningen en andere activiteiten.

Ik weet dat, zodra mijn resultaten nog beter zijn er mensen zullen vragen: “hoe heb je dat gedaan? “Weight Watchers? Atkins? South Beach? Geen van bovenstaande – Ik voel me geweldig!

Hartelijk dank voor je e-boek.

– Marta

 


Oscar, ik ben regelmatig naar de sportschool gegaan, maar heb weinig vooruitgang geboekt. Toen zag ik het op YouTube, kocht je e-boek over “groene smoothies” en haalde mijn blender uit de kast.

Ik blijf naar de sportschool gaan en, door smoothies in je boek te drinken, begint mijn gewicht af te nemen; mijn doel is 17 kilo te verliezen. Ik voel me beter, lichamelijk en geestelijk en mijn bloeddruk is meer onder controle (ik hoop van mijn bloeddruk medicijnen af te komen tijdens de volgende afspraak bij de huisarts).

Dankje!

– Marianne

 


Met tijdelijke korting volledig risicovrij de Smoothie AfslankBijbel Uitproberen?

Op het moment kan je met een tijdelijke korting de Smoothie Afslankbijbel bemachtigen.

Daarnaast is er een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie waardoor je niks te verliezen hebt.

Klik hier om de Smoothie AfslankBijbel en Gratis Bonussen volledig Risicovrij uit te proberen

Array ( [0] => Male )