691

Gezond eten

avatar blog author
Je wilt gezonder gaan eten maar hoe pak je dat aan? Wij helpen je met deze selectie van toegankelijk geschreven artikelen graag op weg. Gezond eten is uiteraard goed voor je gezondheid; je gaat je er beter door voelen en je verlaagt het risico op allerlei chronische ziekten zoals hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk en diabetes type 2. Maar wist je dat je door gezond te eten ook kunt afvallen? En dat gezond eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn? En dat gezond eten weldegelijk erg lekker kan zijn? In onderstaande selectie van artikelen en video’s ontdek je precies welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke je beter niet te vaak kunt eten.
31Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

60 Gezonde Tussendoortjes + 10 Fatale Dikmakende Snacks

Welkom op het meest uitgebreide artikel van Nederland over gezonde tussendoortjes en snacks inclusief handige tips. En nee, dat zijn dan dus geen zogenaamde gezonde Snelle Jelle ontbijtkoeken die voor bijna 40% uit suiker bestaan. Hun “Krachtige Kruidkoek” kan je beter “Krachtige Suikerkoek” noemen. Of Liga, die hun koekjes vinden passen in een gezonde leefstijl, terwijl meer..

Video: Is alcoholvrij gezonder?

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over alcoholvrije bier en wijn en geef ik je antwoord op de vraag of het een gezondere keuze is. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

10 Tips voor een Gezonde Maaltijd + 5 Recepten & Weekmenu

Wat is een gezonde maaltijd? Over een gezonde maaltijd bestaan nog veel misverstanden. Daarom gaan we eerst kijken hoe je een gezonde en evenwichtige maaltijd samenstelt. Het begint met een goede balans op je bord. Want een gezonde maaltijd is eigenlijk een momentopname van een gevarieerd eetpatroon. Een gezond voedingspatroon levert brandstof en bouwstoffen voor..