964

Happy Healthy Abonnement Stopzetten / Opzeggen? Lees Hier Hoe!

Heb je ooit een product van Happy Healthy gekocht en wil je nu je abonnement stopzetten? We leggen je uit hoe je dat het beste en snelste kunt aanpakken.

Bij de aankoop van een Happy Healthy product van Oscar Helm heb je de mogelijkheid om als bonus een gratis eerste maand toegang te krijgen tot Het Ultieme Afslank Programma, met een waarde van €19,97.

Dit afslankprogramma biedt elke maand nieuwe, verhelderende instructievideo’s die je ondersteunen op weg naar blijvend gewichtsverlies, voor een maandelijks bedrag van slechts €19,97.

De eerste maand dient als een vrijblijvende proefperiode waarin je het lidmaatschap gratis kunt annuleren voordat de eerste betaalperiode van €19,97 start.

Je hebt 30 dagen vanaf de aankoopdatum om je lidmaatschap gratis en direct via het afmeldformulier te beëindigen. Na deze proefperiode wordt het abonnement automatisch verlengd voor €19,97 per maand. Je kunt echter je abonnement te allen tijde opzeggen via hetzelfde formulier.

Direct na je aankoop ontvang je de inloggegevens voor je account, waarmee je toegang hebt tot ‘Het Ultieme Afslank Programma’ en alle bonussen.

Deze informatie is te vinden onder het kopje ‘Het Ultieme Afslank Programma’ op de informatiepagina. Bovendien tref je aan de bovenkant van de bestelpagina een lijst met bulletpoints aan, die alle onderdelen beschrijven die inbegrepen zijn bij het door jou gekozen pakket.

“Het Ultieme Afslank Programma – Geen instapkosten, daarna €19,97 per maand”, staat duidelijk vermeld bij het abonnement/lidmaatschap. Sinds juli 2020 moet je expliciet akkoord gaan met het abonnement door een vakje aan te vinken (opt-in), wat betekent dat er geen sprake meer is van vooraf aangevinkte vakjes.

Als je interesse alleen uitgaat naar het boek of e-book zonder het proefabonnement op Het Ultieme Afslank Programma, kun je vanaf de informatie- en bestelpagina kiezen voor een pakket zonder bonussen. Klik hiervoor op de link ‘Ik wil het e-book zonder bonussen’.

Voor het abonnement is dankzij het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) systeem geen handtekening vereist. De automatische incasso’s worden afgehandeld door Stichting PayPro.nl.

HappyHealthy abonnement van Oscar Helm opzeggen of afmelden?

Om je abonnement of lidmaatschap van HappyHealthy op te zeggen, is je referentienummer vereist.

Dit nummer, beginnend met een ‘I’ gevolgd door 6 of 7 cijfers, vind je in de bevestigingse-mail van je bestelling, op de factuur of in je bankafschrift onder ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Een snelle zoekopdracht in je mailbox op ‘referentienummer’ brengt je snel bij de benodigde informatie.

Vul dit afmeldformulier in om je abonnement/lidmaatschap stop te zetten.

Voor overige vragen staat onze klantenservice voor je klaar. Door ons contactformulier in te vullen, kom je eenvoudig in contact met ons. We doen ons best om binnen 2 werkdagen te reageren.

Afmelden voor de HappyHealthy nieuwsbrief

Als je je wilt afmelden voor de nieuwsbrief dan kan dat helemaal onderaan elke e-mail die je van ons ontvangt.

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )