639

Ontbijt

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
10Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Gevulde Avocado met Zalm en Ei

Wil je de dag gezond beginnen, maar heb je eigenlijk niet zo veel tijd om allerlei lastige recepten voor te bereiden? Dan is dit originele gerecht de ideale oplossing. Een makkelijk te bereiden ontbijtgerecht; lekker, een lust voor het oog en erg vullend. Dankzij de rijke eiwitten in de zalm en de eieren en het..

Bazenbeschuit met Kipfilet en Banaan

Beschuitjes staan voornamelijk bekend als snack om een geboorte te vieren, maar ze zijn uiteraard ook uitermate geschikt als ontbijt. Zonder muisjes, die boordevol suiker zitten, en zorg ervoor dat je volkoren beschuit eet in plaats van de witte variant. Volkoren graanproducten zitten boordevol vezels, ijzer en B-vitamines. Er zitten echter ook koolhydraten in, dus..