De Beste Koolhydraatarme Ontbijt Recepten op een Rij

Gevulde Avocado met Zalm en Ei

Een eenvoudig maar heerlijk recept, dat oogt als een erg luxe gerecht. Verras je gasten met een gevulde avocado met zalm en ei van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Boerenomelet met Ui en Champignons

Een boerenomelet als krachtig ontbijt. Met champignons, ui en eventueel extra groenten maakt u dankzij HappyHealthy een heerlijk powerontbijt!
Doorgaan naar artikel »

Pittig duo: tomaten met hüttenkäsevulling

Gevulde tomaten met een pittig hüttenkäsemengsel; een gezond en lekker recept van HappyHealthy. Kijk online hoe je dit originele gerecht bereidt!
Doorgaan naar artikel »

Ontbijtspiesjes met Kipfilet en Avocado

Kipfilet en avocado; een smakelijke combinatie die met prikkertjes een heerlijk ontbijthapje of een gezonde snack vormt. HappyHealthy at your service!
Doorgaan naar artikel »

Bazenbeschuit met Kipfilet en Banaan

Een ruim belegd volkoren beschuitje als ontbijt, waardoor jij de dag sterk kunt beginnen. HappyHealthy legt je uit hoe jij een echt bazenbeschuit bouwt!
Doorgaan naar artikel »

Banaanpannenkoekjes met Blauwe Bessen

Heerlijke pannenkoeken, maar dan anders. Agavesiroop en banaan als zoetmakers, dus deze pannenkoekjes van HappyHealthy zijn helemaal gezond!
Doorgaan naar artikel »

Walnoothutje: Hüttenkäse met Walnoten en Pijnboompitjes

Hüttenkäse als basis voor een eenvoudig te bereiden, maar overheerlijk ontbijtgerechtje. Kijk op HappyHealhy hoe je hüttenkäse met walnoten klaarmaakt!
Doorgaan naar artikel »

Omeletto: spinazie-omelet met Cherry’s

Ontdek hier een heerlijk ontbijtgerecht en begin je dag met een grote hoeveelheid groenten: de spinazie-omelet met cherrytomaatjes van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »

Gevulde Paprika’s met Hüttenkäse

Ontdek hier een heerlijk koolhydraatarm ontbijtrecept met gevulde paprika’s en hüttenkäse. Begin je dag goed met dit super ontbijt voor twee!
Doorgaan naar artikel »

Stoplichtomelet met Paprika en Geraspte Kaas

Neem een momentje om van één van de eerste maaltijden van de dag te genieten. Schakel even terug en kijk naar het rood, geel en groen van de paprika. Een omelet gevuld met kaas is natuurlijk al heerlijk; lekker machtig en met een rijke smaak. Voeg daar drie smaaksensaties van deze groente aan toe.
Doorgaan naar artikel »