657

Paleo

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
4Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Paleo Dieet: Uitleg, Voedingslijst, Ervaringen + 3 Recepten

Het leven in de oertijd was zwaar. Als baby had je een veel grotere kans om tijdens de bevalling te sterven of aan natuurlijke vijanden (dieren of plagen). De gemiddelde levensverwachting van eeuwen geleden werd flink beïnvloed door de hoge kindersterfte. Maar wie echter zijn eerste jaren heelhuids doorkwam, had een redelijke kans om ‘oud’..

Hoe Maak Je Paleo Brood? De 3 Lekkerste Recepten

Volgers van het paleo dieet moeten goed opletten wat ze wel en niet mogen eten. Brood is een belangrijk onderdeel van ons dagelijkse eten, maar granen mogen niet genuttigd worden binnen het paleo dieet. Dit is op te lossen door zelf paleo brood te maken. Wij lichten kort de paleo denkwijze toe en zullen jou..

Wat Is een Lekker Paleo Ontbijt? + 5 Beste Tips

Een voedzaam en compleet ontbijt zorgt voor een goede start van de dag. Ook als het de wens is om kilo’s te verliezen, moet deze maaltijd niet worden overgesprongen. Van alle dieetvormen vormt het paleo ontbijt wel een uitzondering ten opzichte van andere diëten. Met een paleo ontbijt kun je de dag vol energie beginnen...