614

100+ Heerlijke Gezonde Groene Smoothie Recepten

avatar blog author
Heb jij ook zo’n trek in een heerlijke smoothie? Wij verzamelden de beste smoothie recepten voor je. Deze smoothies zijn niet alleen supergezond maar vooral ook erg lekker. Je kunt ze als ontbijt, lunch of als tussendoortje drinken. In een handomdraai bereid je onze smoothie recepten. Het enige wat je nodig hebt is een blender. We geven je hier smoothie recepten op basis van fruit en op basis van fruit met wat groente. Voor de nodige koolhydraten, vetzuren en eiwitten hebben we ook recepten waarin gebruik is gemaakt van havemout, kokos en walnoten. Zo kan je met onze smoothie recepten een gehele maaltijd vervangen en kan je er weer even tegen aan.
14Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

De 8 Beste Smoothie Detox Recepten en Shakes

Wil je een voorbeeld afslank weekmenu incl. recepten en boodschappenlijstje? Klik hier en ik stuur ze gratis naar je toe. Wat zijn detox smoothies? Je hebt waarschijnlijk weleens van detoxen gehoord. Maar heb je het zelf al geprobeerd? Detox smoothies worden aanbevolen om de gifstoffen uit je lichaam te verwijderen, de gezondheid te verbeteren en..

Ontbijtsmoothie met yoghurt en havermout

Geen zin om ’s ochtends heel veel te ontbijten, maar wil je wel voort kunnen bouwen op voedingsstoffen in de ochtend? Om goed te functioneren, heeft je lichaam deze stoffen nodig. Een ontbijtsmoothie is de ideale oplossing bij de niet zo stevige trek. Een fris drankje boordevol voedingsstoffen, waarmee jij jezelf een goede start bezorgt...

Roodkapje: smoothie met granaatappel en bosbes

Roodkapje was eigenlijk erg ondeugend. Ze mocht niet van het voetpad afwijken en alleen tussen de bomen doorhuppelen, maar haar nieuwsgierigheid had de overhand op weg naar grootmoeder. Het meisje besloot een andere route te nemen en kwam in aanraking met de wolf. Gevaarlijk, maar zonder nieuwsgierigheid was er geen verhaal om te vertellen. Dus..

Friszure smoothie met rode vruchten

Vandaag is rood de kleur van jouw smoothie. Rood is meer dan de kleur van de liefde en de kleur die stieren het leven zuur maakt. Sinds mensenheugenis zijn wij gevoelig voor de kleur rood. Veel opvallende zaken zijn namelijk roodgekleurd: bijvoorbeeld bloed, vuur en rozen. Het is dan ook niet voor niets dat stopborden,..