1063

100+ Heerlijke Gezonde Groene Smoothie Recepten

avatar blog author
Heb jij ook zo’n trek in een heerlijke smoothie? Wij verzamelden de beste smoothie recepten voor je. Deze smoothies zijn niet alleen supergezond maar vooral ook erg lekker. Je kunt ze als ontbijt, lunch of als tussendoortje drinken. In een handomdraai bereid je onze smoothie recepten. Het enige wat je nodig hebt is een blender. We geven je hier smoothie recepten op basis van fruit en op basis van fruit met wat groente. Voor de nodige koolhydraten, vetzuren en eiwitten hebben we ook recepten waarin gebruik is gemaakt van havemout, kokos en walnoten. Zo kan je met onze smoothie recepten een gehele maaltijd vervangen en kan je er weer even tegen aan.
23Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Beauty and the Berry: smoothie met bosbes en framboos

Schoonheidsslaapjes zijn verleden tijd. Beauty and the Berry is een smoothie vol antioxidanten die goed zijn voor de huid. Het drankje is vegetarisch, glutenvrij en zuivelvrij. Wat er dan wel in zit? Een heerlijke combinatie van bevroren fruit en kokosmelk geeft de verfrissende smaak van een milkshake.

Appeltje Anders: smoothie met appel en kaneel

Een appeltje voor de dorst is lekker, maar soms heb je meer dan gewoon dorst. Soms heb je een tussendoortje nodig dat vult, zodat je weer een paar uur vooruit kunt. In de smoothie van vandaag smeden appel, kaneel, rozijnen en pecannoten samen een plan om de lekkerste smoothie ooit te worden.

Tropical Tandem: smoothie met mango en passievrucht

Waan je in tropische sferen met deze Tropical Tandem. Met een vrolijk gekleurde smoothie in de tuin, genietend van het heerlijke weer: dat is natuurlijk het ideale plaatje. Toch zul je ‘m in Nederland meer dan eens binnen moeten drinken omdat het regent. Sluit dan je ogen en neem een slok. Gewoon thuis.

Ontbijtsmoothie met yoghurt en havermout

Geen zin om ’s ochtends heel veel te ontbijten, maar wil je wel voort kunnen bouwen op voedingsstoffen in de ochtend? Om goed te functioneren, heeft je lichaam deze stoffen nodig. Een ontbijtsmoothie is de ideale oplossing bij de niet zo stevige trek. Een fris drankje boordevol voedingsstoffen....
Array ( [0] => Male )