Smoothie recepten? Lees Gratis Artikelen Over Smoothie recepten

Beauty and the Berry: smoothie met bosbes en framboos

A tale as old as time; een smoothie met de magische ingrediënten bosbes en framboos. Een garantie voor een overheerlijke, gezonde verfrissing!
Doorgaan naar artikel »

Appeltje Anders: smoothie met appel en kaneel

Een appeltje voor de dorst, maar dan anders: in een smoothievorm. Deze smoothie met appel en kaneel is voedzaam, lekker en eenvoudig te maken!
Doorgaan naar artikel »

Tropical Tandem: smoothie met mango en passievrucht

De Tropical Tandem van HappyHealthy is een overheerlijke smoothie met een mix van mango en passievrucht. Een tropische smaaksensatie in een glas!
Doorgaan naar artikel »

Ontbijtsmoothie met yoghurt en havermout

Een goed begin van je dag begint met een gezonde ontbijtsmoothie. Binnen 5 minuten tover jij een healthy en lekker ontbijtje op tafel!
Doorgaan naar artikel »

Roodkapje: smoothie met granaatappel en bosbes

Grootmoeder, wat heeft u een lekkere smoothie? De Roodkapje-smoothie is een verrassende mix van granaatappel, bosbessen en sinaasappelsap. Heerlijk fris!
Doorgaan naar artikel »

Friszure smoothie met rode vruchten

Rood is niet alleen de kleur van de liefde; het is ook de overduidelijke kleur van deze friszure smoothie, die boordevol vitaminen en mineralen zit!
Doorgaan naar artikel »

Zonnestart: smoothie met mango, limoen en vanille

Begin je dag zonnig of neem deze smoothie met mango, limoen en vanille als tussendoortje. Met dit drankje schijnt het zonnetje gegarandeerd in huis!
Doorgaan naar artikel »

Veggie voltage: smoothie met kokoswater

De Veggie Voltage is een heerlijke smoothie waarin kokoswater de basis vormt. Een sensationele mix van aardbeien, bramen, bosbessen en banaan.
Doorgaan naar artikel »

Magical mango: smoothie met mango en aardbei

It’s a kind of magic; deze overheerlijke smoothie met een combinatie van mango en aardbei zorgt voor een heerlijk ontspannen momentje van magische rust!
Doorgaan naar artikel »

Can’t Biet Me: smoothie met rode biet en gember

Een onverslaanbare smoothie met rode biet en gember. De Can’t Biet Me is een heerlijk drankje dat op elk moment van de dag een energieboost kan bieden!
Doorgaan naar artikel »