964

Happy Healthy reviews + laat hier je review achter

Welkom bij ons overzicht van enkele reviews over de Happy Healthy producten! Ontdek wat anderen van onze boeken en programma’s vinden en laat je inspireren door hun ervaringen.

LET OP: Wil je zelf feedback geven, een klacht doen of een review achterlaten? Klik hier of laat onderaan deze pagina je reactie achter (die de klantenservice ontvangt)

Uiteraard kun je ook contact opnemen met onze klantenservice bij een probleem.

Wie is Oscar Helm en HappyHealthy?

Lees meer over Oscar Helm, het HappyHealthy team en succesverhalen van klanten (net als hieronder).

Onze reviews

We hebben een verzameling van zowel video- als tekstrecensies samengesteld om je een goed beeld te geven van wat je kunt verwachten van onze producten en receptenboeken.

In slechts 6 weken tijd ben ik zonder sporten 12 kilo vet kwijtgeraakt. Ja, je leest het goed Oscar, echt vet! Ik heb mijn vetpercentage laten meten zowel voor als na deze periode. Bij de start had ik een vetpercentage van 33%, en nu zit ik op een indrukwekkende 24%. Ik zit nu boordevol energie en ben constant in een goed humeur. En wat ik echt geweldig vind? Ik kan eindelijk weer die leuke kleding aan! Van 72 kilo ben ik afgeslankt naar 60 kg, en dat met een lengte van 1.59 m. Mijn partner is over de maan van trots! En het meest verbazingwekkende? Dankzij de Afslank Receptenbijbel heb ik geen moment honger gehad. Sterker nog, er waren momenten dat ik me afvroeg of ik niet te veel at, gezien de heerlijke recepten en porties. Het voelde bijna alsof het te gemakkelijk was, maar de resultaten spreken voor zich!” – Hanneke

Op mijn 42ste, met twee jonge kinderen, voelde ik dat mijn energie en zelfvertrouwen een dieptepunt hadden bereikt. Maar toen ontdekte ik jouw artikel over het Keto-dieet. Eerst was ik sceptisch. Ik had al zoveel geprobeerd, zou dit wel werken? Maar de drang naar verandering was groter dan mijn twijfel. En wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen! Binnen vier weken had ik al 9,5 kilo verloren.

Wat echt het verschil maakte, waren de gepersonaliseerde recepten, het makkelijke overzicht om mijn gewicht bij te houden in jouw keto app, en die handige boodschappenlijstjes. En laten we de enorme verzameling van recepten – waaronder koolhydraatarme opties – niet vergeten! ‘Mijn Keto Menu’ heeft me niet alleen heerlijke maaltijden gegeven, maar ook een inzicht in waarom dit dieet voor mij zo effectief is. Ik ben je eeuwig dankbaar!” – Anoniem

Beste Oscar, ik ben zeer tevreden met de Afslank receptenbijbel en vooral met alle informatie daarrond.
Alles is zeer duidelijk en besef dat het draait rond suiker en bewerkte koolhydraten.
Heb nog wat problemen met de (zoete) tussendoortjes, en op zoek naar alternatieve tussendoortjes die ik het best vind.
Ik ben al 3 kg afgevallen. Niet slecht hé, Glimlach. Groetjes, Fabienne

Ik was gewoon op zoek naar tips om de laatste kilo’s kwijt te raken (nog 10 kilo te gaan) en gemakkelijke gerechten te vinden die niet veel tijd in beslag nemen.

Het resultaat heb ik bereikt in 8 maanden tijd, 16 kilo lichter door het leven! – Carine

4 weken bezig en 7,8 kilo kwijt. Voel me beter dan eerst. Er is meer balans in mijn lichaam, minder trek. Recepten zijn lekker dus gewoon gezonde lifestyle en geen saai dieet. – Yorien

Ik wil je bedanken voor wat ik de afgelopen maand bereikt hebt met jouw hulp! Ik ben een 44-jarige vrouw in de overgang en voelde me onzeker over mijn dikker wordende buik en opvliegers. Ik kon niet meer in mijn spijkerbroeken en had altijd het gevoel dat iedereen naar mijn buik keek. Maar dankzij de Strakke Buik Bijbel ben ik in slechts 4 weken 9 kilo afgevallen en voel ik me weer zelfverzekerd. Leuk programma dat ik makkelijk thuis kan volgen en de recepten zijn ook lekker. Mijn taillemaat is weer terug naar een normale omvang en ik kan eindelijk weer de kleding aan die ik al zolang in mijn kast had weggestopt. Ik ben zooo blij!! – Marjo

Heb je zelf ook van onze Happy Healthy receptenboeken genoten? Vertel ons jouw verhaal! We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Laat je review achter in het commentaar hieronder.

Of je nu gewicht hebt verloren, je gezonder voelt of gewoon geniet van onze overheerlijke afslankrecepten, jouw verhaal kan anderen inspireren en helpen bij hun beslissing.

Wat is jouw ervaring?

Laat jouw review hieronder achter in het commentaar gedeelte. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )