Alle Superfoods en Hun Gezondsheidsvoordelen op een Rij + Recepten

11 Gezondheidsvoordelen van Goji Bessen + Bijwerkingen

De goji bes wordt al 2000 jaar in de traditionele Chinese geneeskunde gebruikt. Kan zijn naam als superfood worden waargemaakt? Lees hier alles over de gezondheidsvoordelen en bijwerkingen van deze felgekleurde bessen.
Doorgaan naar artikel »

4 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Zoete Aardappel

Zoete aardappel is het gezondere alternatief voor de gewone aardappel. In dit artikel ontdek je waarom en wat de gezondheidsvoordelen zijn. Onderaan dit artikel vind je 3 recepten zodat je heerlijke gerechten met zoete aardappel op tafel kan toveren. Lees wat zoete aardappel en haar voedingswaarde is.
Doorgaan naar artikel »

Welke Soorten Noten Zijn (On)gezond en Helpen Ze bij Afvallen?

Eten worden vaak aangeraden als tussendoortje omdat ze veel gezondheidsvoordelen zouden hebben. Maar in hoeverre is dit waar? In dit leerzame artikel leer je of noten (on)gezond zijn en of ze helpen bij afvallen. Daarnaast krijg je ook mijn top 9 noten die je het beste kunt eten voor een gezond lichaam.
Doorgaan naar artikel »

15 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Groene Thee + 3 Variaties

Groene thee is gezond zeggen ze. Veel gezondheidsclaims doen dan ook de ronde. Ook zou het helpen bij het afvallen en om buikvet te verbranden. Is groene thee echt zo gezond als men zegt? En helpt het echt om af te vallen? Ik zocht voor je uit wat de bewezen gezondheidsvoordelen van groene thee zijn.
Doorgaan naar artikel »

5 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Kefir + 3 Lekkere Recepten

Kefir is een gefermenteerde melk en wordt gezien als gezondere versie van yoghurt. Het is rijk aan probiotica en voedingsstoffen. Steeds meer mensen ontdekken kefir als een beter alternatief voor gewone yoghurt. Hier ga je ontdekken aan welke gezondheidsvoordelen kefir zijn populariteit te danken heeft.
Doorgaan naar artikel »

14 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Gember(thee) + 5 Recepten

Wat gember zo bijzonder maakt zijn de bioactieve componenten welke het bevat. Deze hebben allerlei heilzame effecten op het welzijn. Welke effecten dat zijn ga je in dit artikel ontdekken. Tot slot geef ik je nog 5 heerlijke recepten waarin gember is verwerkt zodat je er direct mee aan de slag kunt.
Doorgaan naar artikel »

8 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Haver(mout) + 5 Recepten

In veel supermarkten koop je voor minder dan 40 cent een pak havermout van 500 gram. Dat is een fractie van wat je betaalt voor andere ontbijtgranen. Laat je echter niet van de wijs brengen door deze belachelijk lage prijs. Havermout is namelijk één van de meest voedzame voedingsmiddelen die er bestaat!
Doorgaan naar artikel »

7 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Avocado + 5 Recepten

Wat avocado’s zo gewild maakt zijn is de smaak en de vele gezondheidsvoordelen en voedingsstoffen die ze te bieden hebben. Welke (bewezen) gezondheidsvoordelen dit zijn ga je in dit artikel ontdekken. Ook niet geheel onbelangrijk voor het succes van de avocado is haar smaak. Daarom geven we ook recepten.
Doorgaan naar artikel »

14 Redenen Waarom Actieve Kool het Nieuwe Superfood Wordt

Actieve kool lijkt hard op weg te zijn een plaatsje te veroveren naast superfoods zoals spirulina en chlorella. Zo zou het je huid mooier maken, je adem verbeteren, katers voorkomen en je concentratievermogen verbeteren. Wordt er een hype rondom actieve kool gecreëerd of is het echt de nieuwe superfood?
Doorgaan naar artikel »

8 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Quinoa + 6 Recepten

Quinoa is het gezondere alternatief voor rijst. Zo bevat het meer hoogwaardige eiwitten en vezels terwijl het minder koolhydraten en calorieën bevat. Ik zocht voor je uit wat quinoa zo levenskrachtig maakt en wat de bewezen gezondheidsvoordelen zijn. Lees hier of je kunt afvallen met quinoa en recepten.
Doorgaan naar artikel »