614

Algemeen

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
40Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: 8 simpele tips voor een gezond diner

In deze video geef ik je acht simpele tips voor het samenstellen van een gezond diner. Buffet Style Meal Prep: https://www.youtube.com/watch?v=U0dhe… Water drinken om af te vallen: https://www.youtube.com/watch?v=r-jqw… Koken Met Olie & Boter – Wanneer Is Het Giftig?: https://www.youtube.com/watch?v=SrYNE… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

De Grondleggers van het Koolhydraatarm Dieet

In 1863 werd het eerste populaire dieetboek uitgegeven, genaamd Letter on Corpulence, Addressed to the Public door William Banting. Hierin vertelt William dat hij in 53 weken 21 kilo verloren is via een koolhydraat-beperkt dieet, een manier die toentertijd door de meeste doktoren werd aangeraden bij mensen met overgewicht en obesitas. In 1972 kwam ook..