Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

Is Koffie Gezond of Niet? 7 Voordelen en 2 Nadelen Op een Rij

Koffie is zo goed als de meest gedronken drank over de hele wereld. En toch gaan er veel wisselende verhalen over rond. Dat is precies de reden waarom veel mensen denken dat koffie ongezond is. Maar is dit wel correct? In dit artikel leer je waar koffie uit bestaat en de voor- en nadelen van koffie.
Doorgaan naar artikel »

3 Afwisselende Hardloopschema’s voor Beginners (2x Per week)

Wil je beginnen met hardlopen? Wij helpen je op weg. Lees hier 3 hardloopschema's voor beginners voor snelle conditie opbouw, waarom goede hardloopschoenen belangrijk zijn, wat voor warming-up verstandig is, waarom je niet te hard van stapel moet lopen, op welke dingen je moet letten tijdens een training
Doorgaan naar artikel »

10 Tips die Je Conditie Snel Helpen Opbouwen en Verbeteren

Veel mensen denken dat wanneer jij je conditie wilt verbeteren, dat je aan je uithoudingsvermogen moet werken. Maar dit is niet het enige wat conditie verbetert. Welke punten je conditie nog meer verbeteren leg ik hier uit. Lees ook wat je absoluut voor je training moet doen om je conditie te verbeteren.
Doorgaan naar artikel »

8 Beste Gratis Hardloop Apps voor Je Smartphone (iPhone/Android)

Wil jij beginnen met hardlopen maar weet je niet hoe? Dan kan een hardloop app de uitkomst voor je zijn. Leer hier de 8 beste hardloop apps.
Doorgaan naar artikel »

Hardlopen met Evy: Echt Waardevol of Teleurstellend?

De hardloop App "Hardlopen met Evy" is bedoeld voor mensen die eigenlijk nog nooit eerder hebben hardgelopen of dit al een hele lange tijd niet hebben gedaan en niet weten waar ze moeten beginnen. Je zou zeggen dat dit ideaal is. Maar is dat wel zo? In dit artikel weeg ik de voordelen tegen de nadelen af.
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Blij met de Flinke Dosis energie!

Ik heb moeiteloos de zes weken afgerond. Ik ben ruim 5 kilo afgevallen en vooral een mooi aantal centimeters heup- en tailleomvang kwijt.
Doorgaan naar artikel »

Mis dit NIET als je genoeg hebt van overgewicht en overtollig buikvet

De meeste mensen denken dat het wel goed zit met hun gezondheid. Misschien uit naïviteit of omdat ze hun kop liever in het zand steken...De harde waarheid is echter dat een steeds groter percentage van de bevolking met overgewicht kampt. Niet alleen zijn dikke armen en benen esthetisch niet gewenst...
Doorgaan naar artikel »

De 9 Cruciale Basis Richtlijnen van HappyHealthy’s Afslankmethode

In dit artikel deel ik de basisfeiten waarop onze afslankmethode is gebaseerd. Dit is cruciale informatie die je nodig hebt om gezond maar snel af te kunnen slanken. Daarnaast zijn dit ook de regels waar alle recepten van de Afslank Receptenbijbel zich aan houden. Zodat deze recepten zonder na te denken..
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: Afvallen met Sterrengerechten

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én dat doet mij goed. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren...Drie weken geleden heb ik je boek besteld en ben ik meteen begonnen met de weekmenu's. Het was even omschakelen, maar ik ben 3,5 kilo kwijt
Doorgaan naar artikel »

Succesverhaal: van Overgewicht naar Overgelukkig (32kg afgevallen!)

Regelmatig ontvang ik positieve reviews van HappyHealthy fans én daar word ik vrolijk van. Dit is er één die ik graag met jullie wil delen. Lees mee en laat je inspireren. Ik wil je graag laten weten dat mijn vrouw en ik, allebei 51 lentes jong, ontzettend blij zijn met jouw boek en de leuke extra's.
Doorgaan naar artikel »