544

Algemeen

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
36Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Voedselvoorraad kopen? 5+ gezonde voedingsproducten die je moet hebben (en lang houdbaar zijn)

De video: Vitaminebommen die echt lang houdbaar zijn Wil je in één keer allemaal gezonde ingevroren fruitsapjes en groentesapjes? Dat is namelijk de gezondste voedsel om op voorraad te hebben. lang houdbare groente is één van de voedingsmiddelen die het moeilijkst te vinden zijn in de supermarkt. Vandaar vinden wij groentesapjes een geweldige optie om..

De Grondleggers van het Koolhydraatarm Dieet

In 1863 werd het eerste populaire dieetboek uitgegeven, genaamd Letter on Corpulence, Addressed to the Public door William Banting. Hierin vertelt William dat hij in 53 weken 21 kilo verloren is via een koolhydraat-beperkt dieet, een manier die toentertijd door de meeste doktoren werd aangeraden bij mensen met overgewicht en obesitas. In 1972 kwam ook..

Video’s: Plastic & Energydrinks gevaarlijk?!

In dit artikel vind je twee video’s over twee verschillende onderwerpen. Video 1: Is Plastic Gevaarlijk Voor De Gezondheid? In deze video vertel ik je wat voor invloed het gebruik van plastic heeft op de gezondheid. Video 2: Energydrinks – Gevaarlijk?! In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over energydrinks en..

Video: Gezond Beleg – Zoet & Hartig

In deze tweedelige videoreeks ‘Gezond Beleg’ bespreek ik verschillende soorten zoet en hartig beleg die gezond zijn óf door velen als gezond beschouwd worden. Ik geef je een eerlijk advies over gezonde varianten van zoet beleg voor op je brood, cracker etc. DEEL 1: ZOET Meer informatie over zoetstoffen: https://happyhealthy.nl/video-zoetstoffen-gevaarlijk-of-gezond/ DEEL 2: Hartig Beleg Video..

De top 4 smoesjes die jij gebruikt om jezelf tegen te houden

1. “Morgen begin ik…” Of ‘maandag begin ik’ als variant erop. Dit is uitstelgedrag ten top! Je kunt tenslotte elke dag ‘morgen beginnen’. Uitstelgedrag is een signaal van perfectionisme, teveel hooi op je vork nemen of een gebrek aan motivatie. …wordt ‘Ik begin’ Uitzoeken waardoor je uitstelgedrag vertoont is stap één. Is het perfectionisme? Afvallen..