515

Thema: Algemeen

avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn!
32Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: Gezond Beleg – Zoet & Hartig

In deze tweedelige videoreeks ‘Gezond Beleg’ bespreek ik verschillende soorten zoet en hartig beleg die gezond zijn óf door velen als gezond beschouwd worden. Ik geef je een eerlijk advies over gezonde varianten van zoet beleg voor op je brood, cracker etc. DEEL 1: ZOET Meer informatie over zoetstoffen: https://happyhealthy.nl/video-zoetstoffen-gevaarlijk-of-gezond/ DEEL 2: Hartig Beleg Video..

De top 4 smoesjes die jij gebruikt om jezelf tegen te houden

1. “Morgen begin ik…” Of ‘maandag begin ik’ als variant erop. Dit is uitstelgedrag ten top! Je kunt tenslotte elke dag ‘morgen beginnen’. Uitstelgedrag is een signaal van perfectionisme, teveel hooi op je vork nemen of een gebrek aan motivatie. …wordt ‘Ik begin’ Uitzoeken waardoor je uitstelgedrag vertoont is stap één. Is het perfectionisme? Afvallen..

Goudbruin Bakken van Aardappelen Gevaarlijk? + 4 Gezonde Tips

Als het aan het Voedingscentrum ligt dan zijn goudbruin gebakken aardappeltjes met een knapperige rand verleden tijd. De door de Nederlandse overheid gesubsidieerde instelling waarschuwt de consument met een campagne voor het risico op kanker bij het bakken van aardappelen en andere zetmeelhoudende voedingsmiddelen bij hoge temperaturen. De boosdoener is acrylamide, een chemische stof die..