852

Algemeen

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020, 2021, 2022 en 2023 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
68Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: WEERSTAND – Feiten en Fabels

In deze video beantwoord ik meerdere vragen over de weerstand en vertel ik je wat de feiten zijn, en wat fabels zijn. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Video: De 3 beste GEZONDE GOEDE VOORNEMENS voor 2024

In deze video vertel ik je de drie beste gezonde goede voornemens voor 2024. Dit is bedoeld ter inspiratie voor als je niet weet waar je het beste kan beginnen voor een betere gezondheid. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

Video: De ZIN en ONZIN van ’75 HARD’

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over de 75 Hard Challenge en geef ik je mijn eerlijke mening over deze uitdaging. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.
Array ( [0] => Male )