Algemeen? Lees Gratis Artikelen Over Algemeen

Magnesium: Werking, Beste Soorten, Koopadvies + Wat Is Teveel?

Magnesium is een mineraal dat een essentiële rol speelt in meer dan 300 lichamelijke processen. Een magnesiumtekort kan dan ook nadelige effecten hebben op je gezondheid. In dit artikel leer je alles wat je over magnesium moet weten en deel ik een enorme lijst aan bewezen gezondheidsvoordelen van magnesium.
Doorgaan naar artikel »

Dr. Frank Dieet: 4 Voordelen, 4 Nadelen + Ervaringen en Weekmenu

Het Dokter Frank dieet is een dieet dat na Sonja Bakker helemaal hip is geworden. Het dieet is een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet, maar is toch net even ander dan het Atkins of Cambridge dieet. In dit artikel leer je precies wat er anders is en krijg je de verschillende voor- en nadelen van dit dieet.
Doorgaan naar artikel »

Metabolisme Dieet: 3 Voordelen, 3 Nadelen, Ervaringen en Weekmenu

Één van de grootste problemen bij het volgen van diënten is het vertragen van je metabolisme. Een vertraging van je metabolisme zorgt ervoor dat je steeds moeilijker gewicht verliest. En dat is wat het metabolisme dieet van Haylie Pomroy probeert tegen te gaan. Hoe dit precies in zijn werk gaat leer je hier.
Doorgaan naar artikel »

Werkt het Cambridge Dieet of Is het Gevaarlijk? + Ervaringen

Het Cambridge dieet is één van de bekendste koolhydraatarme diëten die er bestaat. Er wordt gebruik gemaakt van maaltijdvervangers door middel van shakes, soepen, repen en smoothies. In dit artikel leer je precies hoe het dieet opgebouwd is, hoe gezond dit dieet is en wat de ervaringen met dit dieet zijn.
Doorgaan naar artikel »

8 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Olijfolie + Beste Variant

Olijfolie is een product waarvan elke gezondheidsgoeroe wel weet dat het gezond is. Toch zijn mensen een beetje huiverig voor het gebruik van vetten omdat vetten voor overgewicht, een te hoog cholesterol en hart- en vaatziekten zouden zorgen. Maar is dit wel zo? In dit krijg je namelijk 8 voordelen.
Doorgaan naar artikel »

Dash Dieet: 6 Voordelen, 1 Nadeel, Ervaringen en Voedingsschema

Het Dash dieet komt uit de Verenigde Staten en was in eerste instantie bedoeld om mensen van hun hoge bloeddruk af te helpen. Het dieet is zelfs samengesteld door een aantal artsen. Maar wat zijn precies de voordelen van het Dashdieet? En kleven er ook nadelen aan? Dat leer je allemaal in dit artikel.
Doorgaan naar artikel »

8 Bewezen Gezondheidsvoordelen van Pure Chocolade / Cacao

Chocolade wordt gemaakt van cacao. Hoe meer cacao een chocoladereep bevat, hoe puurder deze reep is. En laat cacao nu net ontzettend veel gezondheidsvoordelen hebben. Welke 8 gezondheidsvoordelen pure chocolade en cacao bevatten leer je in dit artikel. Daarnaast leer je hoe "puur" chocolade moet zijn.
Doorgaan naar artikel »

Is Koffie Gezond of Niet? 7 Voordelen en 2 Nadelen Op een Rij

Koffie is zo goed als de meest gedronken drank over de hele wereld. En toch gaan er veel wisselende verhalen over rond. Dat is precies de reden waarom veel mensen denken dat koffie ongezond is. Maar is dit wel correct? In dit artikel leer je waar koffie uit bestaat en de voor- en nadelen van koffie.
Doorgaan naar artikel »

3 Afwisselende Hardloopschema’s voor Beginners (2x Per week)

Wil je beginnen met hardlopen? Wij helpen je op weg. Lees hier 3 hardloopschema's voor beginners voor snelle conditie opbouw, waarom goede hardloopschoenen belangrijk zijn, wat voor warming-up verstandig is, waarom je niet te hard van stapel moet lopen, op welke dingen je moet letten tijdens een training
Doorgaan naar artikel »

10 Tips die Je Conditie Snel Helpen Opbouwen en Verbeteren

Veel mensen denken dat wanneer jij je conditie wilt verbeteren, dat je aan je uithoudingsvermogen moet werken. Maar dit is niet het enige wat conditie verbetert. Welke punten je conditie nog meer verbeteren leg ik hier uit. Lees ook wat je absoluut voor je training moet doen om je conditie te verbeteren.
Doorgaan naar artikel »