Diabetes? Lees Gratis Artikelen Over Diabetes

Insuline Spuiten / Injecteren: Uitlegvideo, Bijwerkingen en 8 Tips

Door op de juiste manier insuline te spuiten kan je beter de bloedglucose controleren. Hiermee voorkom je een hypo of een hyper en is het minder pijnlijk. Met een goede spuittechniek kan je lipodystrofie (spuitplekken) voorkomen wat ook belangrijk is voor het controleren van je bloedglucose.
Doorgaan naar artikel »

Wat Is HbA1c + Omrekentabel, Streefwaarde en 8 Diabetici Tips

Om een beeld te krijgen van de gemiddelde bloedsuikerwaarden kijken artsen naar de hoeveelheid HbA1c in het bloed. Deze waarde geeft het gemiddelde van de afgelopen paar maanden aan en dit zegt daarom meer dan de bloedglucosewaarde. We zullen je de tips geven om je HbA1c op de streefwaarde te krijgen.
Doorgaan naar artikel »

Wat Is Insuline en Hoe Werkt Het? + 10 Tips voor Diabetici

Insulineresistentie heeft serieuze consequenties. Hoe je insulineresistentie kunt omkeren of voorkomen ga je in dit artikel leren. Wat je nog meer leert: de taken die insuline in ons lichaam vervult, wat insulineresistentie veroorzaakt, wat te doen bij een hypo of hyper en de beste tips voor diabetici
Doorgaan naar artikel »

18 Gouden Tips bij een Diabetes Dieet + Recepten & Schema

Om te voorkomen dat je diabetes type 2 krijgt, moet je gezond leven. Een diabetes dieet zorgt voor de juiste voedingsmiddelen en zorgt ervoor dat je bloedsuikergehalte onder controle blijft. Mensen met diabetes type 2 kunnen door een gezond dieet de ziekte bestrijden en genezen. Ontdek hier waar je op moet letten.
Doorgaan naar artikel »

12 Tips om Diabetes Type 2 / Suikerziekte te Genezen in 8 Weken

Uit onderzoek blijkt echter dat je kan herstellen van diabetes type 2 (bron, bron). Hierdoor kan je stoppen met het gebruik van medicijnen, verdwijnen de ziekteverschijnselen en verlaag je de risico’s op complicaties aanzienlijk. Hoe je diabetes type 2, op basis van wetenschap, kunt omkeren lees je hier.
Doorgaan naar artikel »

Diabetes Type 2 (Suikerziekte): Uitleg, 7 Symptomen, 1 Oorzaak en 29 Tips

Mensen dénken dat diabetes type 2 een chronische ziekte is en dat je er nooit vanaf kunt komen. In werkelijkheid is het een welvaartsziekte. Het overgrootte gedeelte van de diabetes type 2 patiënten kan hun ziekte omkeren met aanpassingen in hun voeding, en dat is makkelijker dan je denkt. Lees hier hoe.
Doorgaan naar artikel »