411

Havermout recepten

avatar blog author
avatar blog author
Hoi, ik ben drs. Oscar Helm, afslankcoach, voedingsdeskundige, dieetpsycholoog en orthomoleculair therapeut. In de afgelopen jaren heb ik duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en betere gezondheid. HappyHealthy.nl trekt inmiddels ruim 10.000 bezoekers per dag en met mijn bestseller de Afslank Receptenbijbel laat ik zien dat afvallen zowel eenvoudig als leuk kan zijn! Mijn volledige verhaal

Volg mij via

10Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Begin Je Dag met een (havermout) Cupcake

Cupcakes als ontbijt; een utopie? Nee hoor, niet als het gaat om de havermout cupcakes van HappyHealthy. Havermout bevat veel oplosbare vezels die ervoor zorgen dat je nog lang na het consumeren ‘vol’ zit. Met dit recept zet je dus een ontbijtje op tafel waar je uren op kunt teren. Bovendien worden de koolhydraten in..

Uit Je Plaat met Havermout Plaatkoek

Is het taart? Is het cake? Nee, het is een havermout plaatkoek met bosvruchten! Natuurlijk wil je af en toe wel eens kunnen snacken, ook als je met een dieet bezig bent. Dankzij onderstaand recept van HappyHealthy is dat gewoon mogelijk. Havermout bevat een aantal goede eigenschappen, waaronder het feit dat de koolhydraten in havermout..

Havermout: de basis

Bijna iedereen die zich aan een glutenvrij dieet heeft gewaagd, heeft wel eens havermout gegeten. Dit is ook niet vreemd: havermout bevat veel gezonde eigenschappen. Zo zitten er bijvoorbeeld veel oplosbare vezels in die vocht opnemen in je darmen. Door het opnemen van het vocht zwellen de vezels op en geven ze je maag een..