10+ Havermout Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Begin Je Dag met een (havermout) Cupcake

Dankzij de havermout cupcakes van HappyHealthy is lekker en verantwoord ontbijten geen utopie meer. Bak en versier ze zelf middels ons recept!
Doorgaan naar artikel »

Healthy Comfort food: Havermout Pannenkoeken

Geniet van HappyHealthy’s unieke recept met havermout pannenkoeken en perencompote. Gezond comfort food; het kan dus toch. Lees het recept en maak het zelf!
Doorgaan naar artikel »

Uit Je Plaat met Havermout Plaatkoek

Maak jouw weekend extra speciaal met dit recept van havermout plaatkoek met bosvruchten. HappyHealthy legt je stapsgewijs uit hoe je het zelf kunt maken!
Doorgaan naar artikel »

Tropical oats: havermout met cacao en kokos

Geef toe, ziet deze combinatie van cacao en kokos er niet heerlijk uit? Het recept bestaat uit het basisrecept van havermout, maar dan met wat tropische toevoegingen. Zo kom je alvast in de zomerstemming. Het gerecht is wat minder zoet dan je zou denken, zeker als je alleen honing gebruikt om havermout
Doorgaan naar artikel »

Winterdroom: havermout met stoofpeertjes en vanille

Wat is er lekkerder en gezonder dan een winterse dag beginnen met een kom warme havermout? Het gerecht is glutenvrij, geeft je lang een vol gevoel en dus een ideaal begin van de dag. Het mooiste aan havermout is dat je er volop mee kunt variëren. Zo kun je een week lang elke dag beginnen met havermout...
Doorgaan naar artikel »

Havermout: de basis

Heerlijk simpel en simpelweg heerlijk; dat is havermout. Een glutenvrij gerecht met veel variatiemogelijkheden. HappyHealthy leert je de basis.
Doorgaan naar artikel »

Havermoutmuffins met zalm; de ideale hartige snack

Geniet van een verantwoorde, hartige snack dankzij het recept van havermoutmuffins met zalm. HappyHealthy legt stapsgewijs uit hoe je ze zelf maakt!
Doorgaan naar artikel »

Healthy & tasty: havermout met appel, wortel en kaneel

Havermout, maar dan met een extra gezonde en lekkere twist. Geniet van de combinatie van appel, wortel en kaneel. Lees het in ons recept! Misschien vind je de combinatie niet voor de hand liggend, maar onderstaand recept zal het tegendeel bewijzen. De combinatie van appel, wortel en kaneel is heerlijk.
Doorgaan naar artikel »

Havermoutwafels: een Heerlijk Ontbijt Op Zondagochtend

Houd jij ook zo van de zondagochtend? Lekker uitslapen en vervolgens met het gezin aan tafel voor een gezamenlijk ontbijt met een kop koffie of een kop thee. Maar wat moet er nou op tafel komen te staan? Je hebt er misschien nog nooit aan gedacht om wafels als ontbijt te eten, laat staan havermoutwafels.
Doorgaan naar artikel »

Overnight oats: het fruitige, zomerse ontbijt

Voor veel mensen is de ochtend het meest stressvolle moment van de dag. We rennen en vliegen door het huis om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. Daarom hebben we soms ook niet zo veel zin om ’s ochtends een heel ontbijt te moeten klaarmaken. Met overnight oats, uit de koelkast, hoeft dat ook niet.
Doorgaan naar artikel »