743

10+ Havermout Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

avatar blog author
Ben je ook zo gek van havermout? Wij ook! Havermout is erg gezond en met onze recepten ook nog eens erg lekker. Havermout is rijk aan bèta-glucanen die de gezondheid ondersteunen en helpen bij het behalen van een gezond gewicht. Dit is dan ook de reden waarom er vaak gerechten op basis van havermout worden voorgeschreven bij diëten. Maar iedere dag een schaaltje havermout eten zou ook een beetje eentonig worden. Gelukkig kan je met havermout alle kanten op en kan het als basis dienen voor vele soorten gerechten. Zo vindt je hier de havermout recepten voor havermout pancakes, havermout cupcakes, havermout plaatkoek, havermoutmuffins, havermoutwafels, overnight oats en meer. En ik kan je garanderen dat je bij al deze havermout recepten je vingers zult aflikken.
13Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Overnight oats: het fruitige, zomerse ontbijt

Voor veel mensen is de ochtend het meest stressvolle moment van de dag. We rennen en vliegen door het huis om zo snel mogelijk de deur uit te kunnen. Daarom hebben we soms ook niet zo veel zin om ’s ochtends een heel ontbijt te moeten klaarmaken. Met overnight oats, uit de koelkast, hoeft dat ook niet.

Tropical oats: havermout met cacao en kokos

Geef toe, ziet deze combinatie van cacao en kokos er niet heerlijk uit? Het recept bestaat uit het basisrecept van havermout, maar dan met wat tropische toevoegingen. Zo kom je alvast in de zomerstemming. Het gerecht is wat minder zoet dan je zou denken, zeker als je alleen honing gebruikt om havermout