706

Supplementen

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
5Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

6 Gezondheidsvoordelen van Rhodiola + Bijwerkingen

Wat is rhodiola? Rhodiola is de wortel van een vetplant. Het wordt ook wel rozewortel, gouden wortel of arctische wortel genoemd. De botanische naam van deze vetplant is rhodiola rosea. De wortels van de rhodiola hebben een roosachtige geur. In de vrije natuur groeit deze vetplant in bergachtige gebieden in Siberië, IJsland, Groenland en het..

Afvallen met Eco Slim: Een Effectief Dieet of Gevaarlijk?

Wat is Eco Slim? Eco Slim wordt als afslanksupplement verkocht in de vorm van bruistabletten en druppels. Het is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten waarvan wordt gezegd dat ze bijdragen aan gewichtsverlies. Dit zou dan vooral komen door een verhoogde stofwisseling en een voller gevoel, waardoor je minder geneigd bent om veel te eten. Hoe dat..

Waar Is Ginseng Goed Voor? 6 Voordelen + Koop Advies

Wat is ginseng? Ginseng is een kruid dat al eeuwenlang in de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Men gelooft dat ginseng een geneeskrachtige werking heeft en kan helpen bij uiteenlopende gezondheidsklachten en ziekten. Van ginseng, een medicinale plant die deel uitmaakt van de klimopfamilie (Araliaceae) bestaan diverse soorten. Vooral naar de soort Panax ginseng, die ook..

Video: De zin & onzin van MCT olie

In deze video vertel ik je alles wat je moet weten over MCT olie. Wat is het, wat zijn de voordelen, en zou ik het aanraden. Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.