852

Intermittent Fasting Revolutie van Oscar Helm: Alle Belangrijke Informatie

Inhoud van dit artikel

Wie is Oscar Helm?

oscar helm achter pc

Ik ben Oscar Helm, MSc, een toegewijde afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur.

Met mijn uitgebreide ervaring heb ik al duizenden mensen geholpen naar een gezonder gewicht en een betere gezondheid.

Mijn boeken focussen op gezond en plezierig afvallen zonder honger te lijden of te kampen met het beruchte jojo-effect.

Mijn visie

Mijn onderzoek in de voedingsindustrie heeft mij laten zien dat consumenten vaak misleid worden door misleidende gezondheidsclaims op productverpakkingen. Dit heeft mij gemotiveerd om een effectieve, gezonde levensstijl te onderzoeken.

Intermittent Fasting Revolutie is een weerspiegeling van deze vernieuwende benadering, waarbij ik de principes van ervaring, oermens, logica, wetenschap en culturen combineer.

Theorie achter Intermittent Fasting Revolutie

Als voedingsdeskundige en afslankcoach met jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen met afvallen, heb ik talloze diëten en methodes zien komen en gaan.

Maar er is één aanpak die er voor mij uitspringt: intermittent fasting. Dit is niet zomaar een trend; het is een terugkeer naar onze evolutionaire wortels.

Laten we een duik nemen in het verleden. In de tijd van onze voorouders, toen we nog jagers en verzamelaars waren, was vasten een deel van het leven.

Niet omdat het hip was, maar uit noodzaak.

Voedsel was niet altijd voorhanden, en onze lichamen leerden om te gaan met deze natuurlijke cycli van schaarste en overvloed. We waren gebouwd om efficiënt vet te verbranden en te overleven tijdens tijden zonder voedsel.

Nu terug naar de moderne tijd: met de opkomst van de industriële revolutie en de toegankelijkheid van voedsel 24/7, raakte deze natuurlijke balans verstoord.

Vasten werd zeldzaam, terwijl overeten de norm werd. Het gevolg? Een schrikbarende toename in problemen als overgewicht, diabetes en obesitas.

Hier komt intermittent fasting om de hoek kijken. Door bewust pauzes in te lassen in onze eetmomenten, herstellen we een stukje van die oeroude eetgewoonte. We geven ons lichaam de kans om terug te keren naar zijn efficiënte staat, waarin het vetreserves aanspreekt voor energie.

Ik ben persoonlijk een voorstander van de 16/8-methode bij intermittent fasting: 16 uur vasten en een eetvenster van 8 uur. Dit schema vind ik niet alleen effectief, maar het is ook verrassend goed in te passen in ons dagelijks leven.

Het mooie van intermittent fasting is de flexibiliteit; het kan aangepast worden aan ieders persoonlijke levensstijl en behoeften, wat het een duurzame keuze maakt voor gezond gewichtsverlies en onderhoud.

Intermittent Fasting Revolutie boek

Dit boek is een uitgebreide gids voor intermittent fasting, een methode die uitblinkt in eenvoud en effectiviteit voor gewichtsverlies.

In plaats van calorieën te tellen, richt je je op het eten van voedzame maaltijden binnen een specifiek tijdvenster. Deze flexibele aanpak past zich aan jouw levensstijl aan, wat de methode duurzaam en haalbaar maakt.

Wat je kunt verwachten van de “Intermittent Fasting Revolutie“:

 • Een diepe duik in alle gezondheidsvoordelen van intermittent fasting en hoe je deze kunt maximaliseren.
 • Diverse vastenschema’s, hun plus- en minpunten, en mijn persoonlijke voorkeuren voor maximaal resultaat met minimale inspanning.
 • Cruciale tips voor gezond vasten, de interactie met slaap, en optimalisatie van je resultaten.
 • De verschillen tussen mannen en vrouwen bij intermittent fasting en wat dit voor jou betekent.
 • Specifieke eetadviezen voor als je niet vast en hoe dit je vooruitgang kan versterken.
 • Een stappenplan voor beginners en gevorderden, inclusief volhoudbare tips die verrassend eenvoudig maar effectief zijn.
 • Hoe intermittent fasting te combineren met sport, indien gewenst.

En dat is nog maar het begin…

Intermittent fasting is meer dan een afslankmethode; het is een levenswijze die past bij een actieve benadering van veroudering.

Klik hier voor de informatiepagina en om het boek te bemachtigen >>

Doelgroep van Intermittent Fasting Revolutie

Intermittent Fasting Revolutie is er voor iedereen die zich fitter, gezonder en slanker wil voelen. Deze methode is echt voor iedereen: jong of oud, man of vrouw, wat je achtergrond ook is.

In dit boek vind je een schat aan nuttige tips en heldere uitleg voor iedereen die graag wat kilo’s kwijt wil, zijn bloedsuiker beter wil reguleren, zijn hersenen een boost wil geven, of gewoon over het algemeen gezonder wil leven.

Het mooie van intermittent fasting is dat het zo makkelijk past in je dagelijks leven.

Of je nu een drukke baan hebt, een gezin runt, of gewoon op zoek bent naar een simpele manier om beter voor jezelf te zorgen, dit boek laat zien hoe het kan.

Het staat vol met praktische adviezen en eenvoudige strategieën die je helpen om intermittent fasting op een succesvolle en gezonde manier in je leven te integreren. Het biedt ook tips en strategieën om je te helpen succesvol te zijn op de lange termijn.

Het is belangrijk om te benadrukken dat intermittent fasting niet voor iedereen geschikt is.

Met name zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven, en mensen met een voorgeschiedenis van eetstoornissen, moeten voorzichtig zijn met het toepassen van deze methode. In deze gevallen is het essentieel om professioneel advies in te winnen voordat je begint.

Wat klanten over Intermittent Fasting Revolutie zeggen

Ben je nieuwsgierig naar hoe anderen Intermittent Fasting Revolutie hebben ervaren? Hier is een selectie van reacties van mensen die deze levensstijl hebben omarmd:

Let op: resultaten kunnen verschillen en er is geen garantie dat je precies dezelfde resultaten zult bereiken als de mensen hieronder.

 • “In het begin vond ik het lastig, maar dat constante hongergevoel verdween al snel. Ik voel me nu veel fitter.” – Jan
 • “Tijdens mijn eetperiode kan ik echt genieten van mijn eten, zonder me schuldig te voelen.” – Lisa
 • “Door niet te eten in de vastenperiode, denk ik er ook minder aan. Dat geeft zoveel rust.” – Mohammed
 • “Mijn cholesterol is zoveel gedaald dat ik nu kan stoppen met mijn medicatie.” – Anita
 • “Ik doe nu een maand aan intermittent fasting voor droogtrainen. Het werkt veel beter dan alles wat ik eerder heb geprobeerd.” – Rick

Ook bekende Nederlanders zoals Epke Zonderland, Rico Verhoeven, Chantal Janzen en Anouk hebben deze manier van eten en vasten omarmd.

Hun ervaringen onderstrepen hoe divers de voordelen van intermittent fasting kunnen zijn, van verbeterde fitness en gezondheid tot meer controle en vrijheid in dagelijkse routines.

Veelgestelde vragen over Intermittent Fasting Revolutie

Kan ik Intermittent Fasting mijn hele leven lang volgen?

Ja, intermittent fasting kan een levenslange aanpak zijn. Veel mensen vinden het een duurzame en flexibele methode die goed in te passen is in verschillende levensfasen en -stijlen.

Het belangrijkste is om te luisteren naar je lichaam en eventueel aanpassingen te maken op basis van je gezondheid en levensomstandigheden.

Mogen kinderen aan intermittent fasting doen?

Nee, intermittent fasting wordt niet aanbevolen voor kinderen. Kinderen zijn nog in de groei en hebben een regelmatige inname van voedingsstoffen nodig om hun ontwikkeling te ondersteunen. Voor hen is het belangrijker om een gevarieerd en voedzaam dieet te volgen.

Kan ik Intermittent Fasting combineren met het Keto dieet?

Jazeker, het combineren van intermittent fasting met een ketogeen dieet kan bijzonder effectief zijn.

Deze combinatie kan het proces van ketose, waarbij je lichaam vet gebruikt als energiebron in plaats van koolhydraten, aanzienlijk versnellen. Dit leidt vaak tot snellere resultaten in termen van gewichtsverlies en een algehele verbetering van je gezondheid.

Deze krachtige combinatie kan je vetverbranding naar een hoger niveau tillen, waardoor je lichaam vet efficiënter en sneller afbreekt dan je voor mogelijk hield.

De werkelijke magie ontstaat wanneer je intermittent fasting en het keto-dieet samenbrengt.

Om je hierin te ondersteunen hebben we ‘Mijn Keto Menu’ ontwikkeld. Een revolutionaire online app die naadloos aansluit bij het ketogeen dieet en jouw specifieke behoeften. Deze app is een eindeloze bron van inspiratie en biedt je altijd nieuwe, smaakvolle recepten.

Je hebt toegang tot een uitgebreide database met meer dan 450 overheerlijke keto- en koolhydraatarme opties. Met deze rijke bron aan recepten kun je elke week een nieuw keto-schema samenstellen dat perfect bij jou past.

Vul onze snelle test in en krijg direct toegang tot jouw op maat gemaakte Keto menu >>

Door onze snelle test in te vullen, krijg je direct toegang tot een keto-menu op maat, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en doelen.

Is er een garantie op ‘Intermittent Fasting Revolutie’?

Ja, er is een garantie op de “Intermittent Fasting Revolutie”. Wanneer je het boek aanschaft, krijg je de kans om het 60 dagen lang zonder risico uit te proberen.

Als je binnen deze 60 dagen niet tevreden bent, kun je heel eenvoudig een volledige terugbetaling aanvragen. Dit doe je door contact op te nemen met de klantenservice via e-mail.

Zij zullen ervoor zorgen dat je zonder problemen je geld terugkrijgt.

Starten met

Ben je klaar om je streefgewicht te bereiken op een manier die bij jou past?

Klik hier voor de informatiepagina en om het boek te bemachtigen >>

Array ( [0] => Male )