791

Sapjes

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
15Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Video: De Voordelen van HappyJuicy

In deze video vertel ik je over een aantal van de gezondheidsvoordelen van de sapjes van HappyJuicy. Video HappyJuicy: https://www.youtube.com/watch?v=DaJn7… Op het HappyHealthy YouTube kanaal vind je meer interessante video’s over voeding, gezondheid en afvallen.

7 Redenen om Geen Commerciële Detox Producten te Kopen

Wil je beginnen aan een gehypte detox kuur? Ontdek mijn ervaringen en lees alles wat je moet weten over het detox dieet. Waarom mensen zich beter voelen met de detox producten (ondanks dat het wetenschappelijk niet bewezen is). Waarom bekende Nederlanders en hun afvalproducten een slechte raadgever zijn.