706

Sapjes

avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'.
3Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Zo kan jij je Lichaam Ontgiften in 3 Dagen met 9 Sapjes

Lichaam ontgiften: heeft het zin? Laten we er niet omheen draaien: Veel mensen vragen zich af of het überhaupt wel zin heeft om je lichaam te laten reinigen. Er wordt namelijk vaak beweerd dat je lichaam in staat is om zichzelf te zuiveren. Toch? En weet je wat? Daar is geen enkel woord aan gelogen...

De Voordelen en Nadelen van Sap.je Sapjes

Wat is Sapje precies? Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor verse en biologische groentesappen. Dat is niet zo gek, want iedereen weet dat groenten en fruit geweldige bronnen zijn om je vitamines, mineralen en antioxidanten binnen te krijgen. Ook kan het drinken van verse groentesapjes je immuunsysteem een flinke boost te geven en helpen..

Wat is het Beste Detox Programma om te Bestellen?

Wat is een detox programma? Veel mensen ervaren hun dagelijks leven als druk en hectisch. We vergeten daardoor om voor ons lichaam te zorgen. Vermoeidheid, overgewicht en vage klachten zijn vaak leefstijl gerelateerd. Een detox programma is bedoeld om je lichaam en organen de broodnodige rust te geven van alles wat we in het dagelijks..