1063

Slank in 15 Minuten Succesverhalen en ervaringen

Hieronder staan de laatste 16 reviews en ervaringen die we binnen hebben gekregen van het Slank in 15 Minuten receptenboek.
We krijgen op continue basis succesverhalen en ervaringen binnen in de mailbox.
Mocht jij iets kwijt willen over wat je bevalt of niet bevalt aan het boek, dan horen wij dat graag.

 


Hoi Oscar,

Wat een geweldig boek; slank in 15 minuten!! Eindelijk eens een boek met Lekkere gerechten die snel te maken zijn en voor de boodschappen hoef ik niet stad en land af!!
Ps. De eerste kilo’s zijn eraf!! ?

Vr groet,

Karin

 


Ik heb Slank in 15 minuten 2 weken geleden gekocht en ik heb geen hoofdpijn meer! Heerlijke recepten, goede tips en ik voel me fantastisch. Het is de eerste keer dat ik het ook kan volhouden, zonder trek in zoetigheid of chips, echt top! Zojuist ook nog de strakke buiken bijbel gekocht. Ik ga deze zomer stralend tegemoet, zonder mijzelf dik te voelen en zonder hoofdpijn!

 


Ik vindt uw recepten nog super lekker en makkelijk te bereiden. Nog nooit heb ik zo makkelijk kiloo’tjes verloren. Doe zo verder!! Jou tips helpen de mensen weer naar een gezond en happy leven.

 


Schaf jouw exemplaar van Slank in 15 Minuten aan met tijdelijke korting

Wil jij heerlijke maaltijden binnen 15 minuten op tafel kunnen zetten?
Recepten die gezond zijn maar waarvan je in hoog tempo afvalt?

Klik dan op deze link om het Slank in 15 Minuten receptenboek met tijdelijke korting aan te schaffen.

 


Hoi Oscar,
Ik ben nu een aantal weken bezig met jouw recepten bijbel en je boek in 15 minuten slank. Ik ben dik tevreden, ik vind het fantastische boeken. Het zijn lekkere recepten. Van mij mag je nog vele recepten bedenken. Ik vond trouwens je video over de kokosolie heel duidelijk en zeer leerzaam. Die van de pindakaas ook. Nu is het duidelijk wat je wel en niet moet kopen.

Groeten,

Hanny

 


Ik ben 30 kilo afgevallen met Slank in 15 minuten.

Was heel bang te gaan jojoen,
Maar gewoon doorgaan met wegen en optekenen, en voor jezelf een code rood gewicht vasstellen.
Na een paar dagen heb je door dat je even meer moet remmen. Fluctuaties van een kilo zijn gewoon mogelijk

Zo doe ik dat al en ben al sinds mei op gewicht
Van 96,6 kilo naar 67,2 oftewel van maat 50 naar maat 49
En altijd jezelf voornemen; ik eet alleen dingen die ik lekker vind Geen maffe smootjies waardoor je niet voelt hoe een appel voelt om te eten, geen vogelvoer op crackers etc. Wel ei, vis,vlees, skyr heel veel groente en snoepworteltjes van de Albert Heijn. Ik heb geen honger geleden.

Anoniem

 


de onderbouwing vanuit wetenschap en het relativeren van de snelheid waarmee men kan afvallen. Zorgt ervoor dat je niet al teleurgesteld bent als het \”maar\” met 1 kilo per week gaat

 


Recepten uit het slank in 15 minuten zijn erg lekker en goed te doen. Ik ben meer dan 5 kilo afgevallen.

 


Binnen 4 weken tot 8 kilo aan vet verliezen?

Dit boek geeft je gezonde recepten die binnen 15 minuten klaar zijn.

Risicovrij Slank in 15 minuten en bonussen uitproberen

 


Duidelijk uiteengezet. Je hebt mijn man en mij overtuigd van de werking van het koolhydraatarme voedingspatroon. Wij volgen dit nu 1,5 jaar en voelen ons er goed bij. Zijn beide de nodige kilo’s afgevallen en mijn man zijn bloedwaardes zijn sterk verbeterd en uit de gevaren zone. Wij zijn daar erg blij mee en we eten nog erg lekker ook, volgens slank in 15 minuten. Je artikelen zetten je aan t denken en je kunt ermee doen war je aanspreekt.

 


Goed onderbouwd, duidelijke info, 10 kilo afgevallen door Slank in 15 minuten.

 


Ik kan er niets slecht over zeggen bij ons valt dat geweldig mee, allemaal lekkere gerechten maar voor ons mag het wel met wat minder eiergerechten maar nu speel ik zelf met jou inspiratie en dat lukt best zelf een beetje expermenteren. Nu gebruik ik ook jou cocosvet en allemaal plantaardige producten enkel speltbrood en geroosterd bijna geen gewone aardappelen en weinig pasta en alle sausen zelf maken. Ik heb mij streefgewicht bereikt en kan het makkelijk zo houden en Eddy is 9kg vermagerd en daar gaat nog steeds gewicht af alhoewel we soms ook uit eten gaan en feestjes bijwonen en thuis eens snoepen maar het gaat de goede kant uit we hopen dat we het zo kunnen houden. Vriendelijke groetjes

 


We zijn ontzettend tevreden met onze ervaringen. Ik heb 2 boeken en mijn dochter en ik zijn helemaal in shape.

 


Ik heb slank in 15 minuten gelezen, ziet er prachtig uit, het is het het beste kookboek op mijn plank :)  ik heb er al veel aan gehad! Ik ben 6 kilo afgevallen en zit mijn streefgewicht.

 


De recepten uit je boek zijn heerlijk. Ik ben nu 6 maanden later 18 kg afgevallen dus mijn ervaringen zijn goed. Ik heb mijn eigen ritme erin gevonden.

 


Doet wat het belooft. Eindelijk ECHT afgevallen. Van 73 naar 64. Oscar, je zienswijze en d youtibefilmpjes staan als een huis!

 


Makkelijk voor te bereiden maaltijden die heel goed uitgelegd worden en zeer goed smaken. Zowel hartig als zoete maaltijden.

 


Ik houd ervan hoe Drs Helm alles beschrijft in zijn boeken. Ik ben niet een fan van receptenboeken maar 15 minuten heb ik met veel plezier gelezen. Er staan goede recepten in

 


Riscovrij Slank in 15 Minuten Uitproberen?

Bij de aanschaf van Slank in 15 Minuten zit een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dus als het je niet bevalt, dan krijg je zonder zonder rompslomp je geld terug.

Je hebt dus niks te verliezen.

Slank in 15 Minuten risicovrij Uitproberen

Array ( [0] => Male )