852

Strakke Buik Bijbel Recensie

Inhoud van dit artikel

Klik hier en ontdek alles over deze methode

Meer ervaringen van klanten

Ik geloofde eerst niet dat ik zo snel zo veel resultaat zou halen. Toch is het mij gelukt en geniet ik nog iedere dag van mijn mooie buik!!

Door Liesbeth (29 jaar)

Ik wilde vooral geen gespierd wasbordje …

Maar een plat sexy buikje heb ik altijd al gewild.

Gelukkig heb ik de strakke buik bijbel gevonden en meteen gekocht.

Nu ben ik 5 weken verder en ik heb er nog nooit zo goed uitgezien.

Dank je wel Oscar! XX Marscha

Door Marscha (26 jaar)

Goed werk neergezet Oscar. Ik werk al meer dan tien jaar in de fitness branche, en heb nog niet zo’n goed schema gezien.

Door Craig (24 jaar)

Na mijn derde kind dacht ik dat ik nooit meer fatsoenlijk over straat zou kunnen lopen met een kort topje.

Gelukkig ben ik Strakke Buik Bijbel tegengekomen en dankzij Oscar ben ik nu helemaal klaar voor mijn vakantie!!

X

Door  Jasmijn (43 jaar), Nederland, Heerhugowaard

Ik was meer dan 30 kilo te zwaar.Ook al heb ik misschien iets langer dan 6 weken gedaan over mijn transformatie weet ik zeker dat ik het niet zonder jou buikspieren oefeningen had kunnen doen….

THANK YOU Oscar. Je bent echt een held.

Door Bram (38 jaar)

Niemand van mijn familie en vrienden dachten dat ik nog eens af zou vallen, maar het is gelukt!”Ze begonnen al te lachen toen ik vertelde over je boek.

Ze dachten zeker dat ik weer een dieet zou gaan proberen nou mooi niet!

HET IS ZO VEEL MEER!!!

Ik raad het aan iedereen aan!! Waar wacht je op!?

Door Karin (52 jaar)

Op school vond ik buikspier oefeningen altijd zo vervelend. Daarom heb ik eigenlijk alles vermeden wat te maken had met sport of beweging…

Ik werd binnen een paar jaar zo dik dat ik eigenlijk niet meer naar school wilde.

Dankzij de Strakke Buik Bijbel heb ik weer zin gekregen in sporten en ben ik op mijn eten gaan letten.

Ik ben nu bijna 20 kilo afgevallen en kijk uit naar een heerlijke tijd tijdens mijn studie!

Groetjes XX Leslie

Door Leslie (19 jaar)

Hoi Oscar, Ik volg je gezondheidsblogs al een tijdje en was dan ook zeer verrast toen ik hoorde dat ik je nieuwe boek als een van de eerste mocht lezen. In het verleden heb ik meerdere pogingen gedaan om af te vallen, helaas met weinig resultaat. De kilo’s bleven maar terug komen. Ik was dan ook wat sceptisch, maar eerlijk is eerlijk, mijn blijvende afslank resultaten dankzij je boek zijn in je voordeel.

Wat ik zo fijn vind aan je boek is dat het praktisch en helder is beschreven. Je hebt me ook laten inzien dat niets is wat het lijkt als het gaat om voeding en afvallen. Ik begrijp nu waarom het me maar niet lukte om een strakkere buik te krijgen. Dankjewel Oscar!! ik ben heel tevreden (ruim 8,5 kg kwijt!) en raad dit boek dan ook zeker aan voor iedereen die wilt afvallen en op zoek is naar een strakkere buik. Aan iedereen die dit leest: heel veel succes!! groetjes,

Door Esther (43 jaar)

Hey Oscar, leuk dat ik je nieuwe boek mocht inzien! Ik heb je boek op vakantie als een trein gelezen. Je heb me actief aan het denken gezet. Vooral de fouten die mensen maken met sporten en afvallen is zo herkenbaar wat je schrijft! Ik heb altijd graag wat meer spiermassa gewild (zonder te overdrijven) en een lager vetpercentage. Een van mijn knelpunten daarbij was dat ik het moeilijk vond om door te zetten. Ik gaf te snel op. Met je no nonsens tips heb je me aan oplossingen geholpen en blijf ik gemotiveert.

Ik had nooit verwacht ooit nog van die vervelende bierbuik af te komen! Ook in mijn gezicht lijk ik nu veel jonger omdat ik veel vocht en vet ben verloren. Het heeft me wat behoorlijk wat doorzettingsvermogen gekost, maar het was het allemaal waard. Bedankt voor je boek, een absolute aanrader (ook namens mijn vriendin haha)

Gr. Jesper

Door Jesper

Je boek de Afslank Receptenbijbel had ik al en ben daar zeer tevreden over (9 kilo mee kwijtgeraakt). Ik was dus erg benieuwd in hoeverre dit boek nog iets kon toevoegen. Afvallen was mijn eerste stap maar ik wilde net iets meer. Ik heb me altijd gruwelijk geëerd aan de ‘probleemgebieden’ zoals mijn armen, buik en dijen. Ondanks dat ik veel gewicht heb verloren bleef ik maar zitten met een klein buikje, overgehouden van de bevalling van mijn zoon.

Dankzij je duidelijke tips is het me gelukt om dat goed aan te pakken. Ik heb veel gewicht verloren, een smallere taille en mijn buikvet is grotendeels verdwenen! Mensen die ik al even niet meer had gezien schrokken gewoon van de verandering. Het boek vertelde me duidelijk wat ik moest doen om mijn droom te kunnen waarmaken. Het heeft me geholpen om mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik ben dan ook erg trots op mijn nieuwe look! Hopelijk kan je hier wat mee ?

Door Aishah, 31 uit Amsterdam.

Wil je in de plaats van recensies te lezen aan de slag om zelf een mooi resultaat te boeken?

Wil je meer resultaten en echt die mooiere strakke buik realiseren?

Lees dan direct verder over mijn boek de “Strakke buik bijbel”

Array ( [0] => Male )