864

Blog

avatar blog author
avatar blog author
Oscar Helm MSc is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is afslankcoach, voedingsdeskundige, psycholoog, dieetpsycholoog, orthomoleculair therapeut en bestsellerauteur. Hij heeft meer dan 10 jaar kennis en ervaring opgedaan over afslanken, voeding en sport en is o.a. bekend van RTL4, AD, Telegraaf, Linda, Libelle, VIVA, Women's Health, Vriendin, Margriet, Nouveau en Santé. In 2020 en 2021 is hij winnaar geworden van de grootste Nederlandse online publieksprijs, genaamd Website van het Jaar, in de categorie 'Wellbeing & Fitness'. Mijn volledige verhaal

Volg mij via

864Artikelen filter op thema
Selecteer een thema waar je graag meer over wilt weten Waar wil je meer over weten?

Veggie voltage: smoothie met kokoswater

Smoothies zijn niet alleen ideaal als gezond ontbijt of als voedzaam drankje bij de lunch, ze kunnen ook geregeld worden gedronken na het sporten. Tijdens en na het sporten is het van groot belang dat je jouw lichaam voldoende hydrateert om uitdroging te voorkomen. Daarnaast heeft je lichaam voor en na...

Magical mango: smoothie met mango en aardbei

Heb jij ook zo’n moeite met het binnenkrijgen van genoeg vers fruit? Geen zorgen, daarin ben je niet de enige. Een paar stukken fruit eten per dag blijkt lastig te halen voor veel mensen. De oplossing is simpel: de blender! Smoothies maken is niet alleen gezond en lekker, het is ook nog eens extreem leuk

Wat er gebeurt als je hier geen aandacht aan geeft

Sinds de aankondiging van mijn nieuwe boek Strakke Buik Bijbel is mijn mailbox overstroomt met vragen. Mailtjes waarin mensen vertellen dat ze enthousiast zijn en niet kunnen wachten tot het boek verkrijgbaar is, maar ook mensen die zich afvragen of het boek Strakke Buik Bijbel wel iets voor hun is.

Can’t Biet Me: smoothie met rode biet en gember

Een onverslaanbaar frisse smoothie tover je eenvoudig uit je blender dankzij dit smoothierecept. Rood als de onverslaanbare kracht van de liefde: dit is een smoothie met een onoverwinnelijke smaak. Ingrediënten als gember en rode bieten worden niet vaak gebruikt, maar zorgen voor een bijzondere smaak