1063

Klantenservice HappyHealthy Telefoonnummer?

Wat is het HappyHealthy telefoonnummer?

HappyHealthy biedt geen telefonische klantenservice en er bestaat dan ook geen happy healthy telefoonnummer. Stel uw vraag via het online contactformulier.

Onze klantenservice helpt u graag verder. Wij reageren zo spoedig mogelijk. Binnen 2 werkdagen worden de e-mails door onze klantenservice beantwoord.

Via het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Regelmatig worden we gecontacteerd door mensen die denken dat ze met bedrijven zoals happyenhealthy.nl en happyhealthyclub.nl te maken hebben. Hierdoor ontstaat wel eens verwarring want er bestaat geen happy healthy telefoonnummer. Dit zijn wij dus niet.

Zoek je contact met HappyHealthy? Klik dan hier.

Bij onze klantenservice kun je terecht voor de meest uiteenlopende vragen:

 • Als je een vraag over je bestelling hebt
 • Als je een vraag over een van onze producten hebt
 • Als je wilt uitschrijven van de nieuwsbrief
 • Als je een klacht hebt
 • Als je wilt afmelden van het lidmaatschap
 • Als je wilt samenwerken of een media aanvraag hebt
 • Als je feedback, opmerkingen of andere dingen met ons wilt delen, neem dan contact op.

In principe beantwoordt onze klantenservice alle administratieve vragen (behalve vragen over afvallen en gezondheid). Houd er rekening mee dat we geen vragen over persoonlijke medische zaken kunnen beantwoorden en dat we geen persoonlijk gezondheidsadvies geven.

Er is een uitgebreide pagina met de meeste gestelde vragen over onze producten, afslanken en gezondheid. Zie hiervoor onze FAQ met een overzicht van de meest gestelde vragen.

9 reacties op dit artikel

 • Beste Oscar,
  Ik heb je Afslank Receptenbijbel 2 dagen geleden gekocht en helaas nog steeds niets ontvangen? De betaling is wel bevestigd via de mail. Kan je nakijken hoe het zit met mijn bestelling? Groeten, Simone

  Simone van Hulst
  • Beste Simone, ik zie in het systeem dat de bestelling naar je onderweg is. Door drukte bij de pakketdienst kan het in sommige gevallen tot maximaal 3 werkdagen duren voordat je de bestelling ontvangt.

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
 • Hoi Oscar, allereerst wil ik je laten weten dat ik je website leuk vind opgezet! Mijn complimenten daarvoor. Nu heb ik een vraagje… in welke boekenhandels kan ik het boek van je kopen? Groet Jos

  Jos
  • Beste Jos, mijn boeken zijn niet te koop bij de Bruna, Primavera, bol.com of welke andere boekenwinkel of site. Wij zijn namelijk onze eigen uitgever en willen het exclusief houden op onze site. Klik op deze pagina om het door jou gewenste boek te bestellen: https://happyhealthy.nl/producten/

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
 • Hallo, ik vroeg me af of er ook voldoende vegetarische recepten in de afslank receptenbijbel staan? Als vegetariër is dat voor mij belangrijk om te weten. Groetjes, Marieke

  Marieke
  • De Afslank Receptenbijbel is niet 100% vegetarisch, maar wel geschikt voor vegetariërs. Veel recepten zijn namelijk vegetarisch. Om precies te zijn staan in mijn boek meer dan 70 gerechten die geen vlees of vis bevatten. Oplossingen of vervangingen voor vis en vlees vind je in de Afslank Receptenbijbel volop.

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
 • Ik was op zoek naar het telefoonnummer van happyhealthy, maar ik lees dat jullie geen telefonische ondersteuning bieden.Ik plaats mijn vraag daarom hier. Ik heb het ebook besteld maar kan het niet downloaden?? Kunt u me laten weten hoe dit kan worden opgelost? Hoor graag van u. Mvg, Ineke

  Ineke B.
  • Beste Ineke, dat is vervelend. Ik heb een unieke Afslank Receptenbijbel downloadlink nogmaals naar je opgegeven e-mailadres gestuurd. Kun je me via de mail even laten weten of het nu wel is gelukt?

   Avatar for Klantenservice
   Klantenservice Auteur
 • 6 februari 2024

  Hallo,
  Ik heb woensdag een mailtje gestuurd ivm het opzeggen van mijn abonnement. Ik wil graag de betalingen stopzetten en me uitschrijven. Ik vind wel de refertegegevens niet. Indien nodig kan ik wel de referte die Paypal geeft gebruiken. Zouden jullie contact met mij kunnen opnemen ivm stopzetten van het abonnement? Alvast bedankt!

  Sarah

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )