958

Intermittent Fasting Revolutie Abonnement Opzeggen / Afmelden?

Bij aankoop van het Intermittent Fasting Revolutie e-boek van Oscar Helm krijg je als bonus de eerste maand toegang tot Het Ultieme Afslank Programma, met een waarde van €19,97, helemaal gratis.

Gedurende 12 maanden ontvang je elke maand nieuwe en waardevolle theorievideo’s die je ondersteunen bij het duurzaam afvallen, en dat voor slechts €19,97 per maand.

Dit aanbod kun je beschouwen als een proefabonnement, aangezien je de mogelijkheid hebt om je binnen 30 dagen kosteloos en zonder verplichtingen af te melden, voordat de eerste betaling van €19,97 plaatsvindt.

Na de proefperiode wordt het abonnement automatisch voortgezet voor €19,97 per maand, maar je kunt je abonnement op elk moment stopzetten via hetzelfde afmeldformulier. Zodra je aankoop is voltooid, ontvang je onmiddellijk de inloggegevens voor je account, waarmee je toegang krijgt tot de video’s.

Op de informatiepagina en aan het begin van de bestelpagina vind je een helder overzicht van Het Ultieme Afslank Programma en de inhoud van het pakket dat je kiest.

Er wordt expliciet aangegeven dat het gaat om “Het Ultieme Afslank Programma – Geen instapkosten, daarna €19,97 per maand” voor het abonnement/lidmaatschap.

Sinds juli 2020 is de keuze voor een pakket met een abonnement expliciet: je moet actief akkoord gaan door een checkbox aan te vinken (opt-in), wat betekent dat de praktijk van vooraf aangevinkte vakjes niet langer wordt toegepast.

Wil je alleen het boek/e-book zonder het proefabonnement op Het Ultieme Afslank Programma? Vanaf de informatie- en bestelpagina kun je kiezen voor een pakket zonder bonussen door op de link ‘Ik wil het e-book zonder bonussen’ te klikken.

Een handtekening is niet nodig voor het afsluiten van dit abonnement, dankzij het nieuwe SEPA incasso (e-mandate) systeem. De automatische incasso’s worden verzorgd door Stichting PayPro.nl.

Intermittent Fasting Revolutie lidmaatschap opzeggen of afmelden?

Om je abonnement of lidmaatschap van Intermittent Fasting Revolutie op te zeggen, heb je je referentienummer nodig.

Dit nummer, dat begint met een ‘I’ gevolgd door 6 of 7 cijfers, vind je in de e-mail met je bestelbevestiging, op je factuur, of in je bankafschrift onder ‘Machtiging ID’ of ‘Kenmerk Machtiging’. Een snelle zoekopdracht in je mailbox op ‘referentienummer’ helpt je dit nummer te vinden.

Klik hier en vul het afmeldformulier in om je abonnement of lidmaatschap te beëindigen.

Heb je andere vragen? Onze klantenservice staat klaar om je te helpen. Via ons contactformulier kun je gemakkelijk in contact komen en we streven ernaar binnen 2 werkdagen te reageren.

Plaats een reactie

Array ( [0] => Male )