25+ Koolhydraatarme Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

6 Overheerlijke Koolhydraatarme Soep Recepten Op een Rij (Genieten!)

Weg met het overschot aan zout in soepen, maak met de recepten van HappyHealthy je eigen koolhydraatarme soep om de dagen door te komen!
Doorgaan naar artikel »

Koolhydraatarme kwarktaart; A pie(ce) of cake!

Koolhydraatarme kwarktaart serveren op een verjaardag? Of als lekker ontbijtje? Dat kan! Leer hoe je deze taart met heerlijke vruchten zelf kunt bakken.
Doorgaan naar artikel »

Easter surprise: kokos-citroen Tulband

Heb je iets te vieren en weet je nog niet wat je op tafel wilt zetten?? Probeer eens deze koolhydraatarme kokos-citroen tulband. Fris, romig én makkelijk voor te bereiden!
Doorgaan naar artikel »

Pittig duo: tomaten met hüttenkäsevulling

Gevulde tomaten met een pittig hüttenkäsemengsel; een gezond en lekker recept van HappyHealthy. Kijk online hoe je dit originele gerecht bereidt!
Doorgaan naar artikel »

Ontbijtspiesjes met Kipfilet en Avocado

Kipfilet en avocado; een smakelijke combinatie die met prikkertjes een heerlijk ontbijthapje of een gezonde snack vormt. HappyHealthy at your service!
Doorgaan naar artikel »

Popeye power: Spinaziesalade met Witlof en Gerookte Kip

Een heerlijk frisse salade met spinazie, witlof en biologisch gerookte kip is de ideale lunch. Veelzijdig, lekker en makkelijk; HappyHealthy helpt je gezond op weg!
Doorgaan naar artikel »

Bazenbeschuit met Kipfilet en Banaan

Een ruim belegd volkoren beschuitje als ontbijt, waardoor jij de dag sterk kunt beginnen. HappyHealthy legt je uit hoe jij een echt bazenbeschuit bouwt!
Doorgaan naar artikel »

Banaanpannenkoekjes met Blauwe Bessen

Heerlijke pannenkoeken, maar dan anders. Agavesiroop en banaan als zoetmakers, dus deze pannenkoekjes van HappyHealthy zijn helemaal gezond!
Doorgaan naar artikel »

Walnoothutje: Hüttenkäse met Walnoten en Pijnboompitjes

Hüttenkäse als basis voor een eenvoudig te bereiden, maar overheerlijk ontbijtgerechtje. Kijk op HappyHealhy hoe je hüttenkäse met walnoten klaarmaakt!
Doorgaan naar artikel »

Omeletto: spinazie-omelet met Cherry’s

Ontdek hier een heerlijk ontbijtgerecht en begin je dag met een grote hoeveelheid groenten: de spinazie-omelet met cherrytomaatjes van HappyHealthy!
Doorgaan naar artikel »