25+ Koolhydraatarme Recepten om Af te Vallen (Lekker & Makkelijk!)

Burger time: Portobello Burger met Avocado en Spinazie

Geniet van een overheerlijke burger, of je nu met een dieet bezig bent of gewoon gezond wilt eten. HappyHealthy helpt je met een gezond burgerrecept!
Doorgaan naar artikel »

Sesam open u: crackers met sesamzaad

Deze crackers bevatten tahin, sesamolie en sesamzaad. Allemaal ingrediënten die hun oorsprong vinden in de sesamplant. Daarnaast bevat sesam een hoop vitaminen en mineralen. Sesamzaad bevat meer calcium dan bijvoorbeeld melk. Verder bevat het mangaan, koper, magnesium, fosfor, zink, ijzer en seleen.
Doorgaan naar artikel »

Pittig-zoete sesamcrackers met sambal en honing

Een krachtige snack die dienst kan doen als broodvervanger bij de lunch of het ontbijt. Beleg ze eventueel met een avocado of een plak kaas. Het sesamzaad bevat veel mineralen en vitaminen, terwijl ook eiwit ruimschoots aan bod komt in dit recept. Een rijkelijk gevuld recept dat je geprobeerd moet hebben.
Doorgaan naar artikel »

Krachtige kaascrackers met cayennepeper

Knapperige crackers, van alle markten thuis. Crackers kunnen niet alleen van granen, zaden of pitjes gemaakt worden, ook kaas leent zich uitstekend voor deze gezonde tussendoortjes. De krachtige kaascrackers met cayennepeper dienen uitstekend als appetizer of als snack. Er is 1 nadeel: ze zijn erg lekker
Doorgaan naar artikel »

A Piece of Avocado: Avocado met Ei uit de Oven

De avocado is verrassend multifunctioneel. Mensen doen het in salades, smeren het op brood of eten ‘m zo als tussendoortje. Door het vruchtvlees er gedeeltelijk uit te scheppen ontstaat een handig kommetje, dat zich leent voor leuke en originele recepten. Een eitje bakken in een pan wordt ook zo saai...
Doorgaan naar artikel »

Krachtige koolsalade met rozijnen

Kool is een relatief onderschatte groente; niet veel mensen kennen de kracht van kool. Ten onrechte, want kool is een goede bron voor kalium, calcium en vitamine C en K. Daarnaast bevat kool ook veel omega 3-vetten in het kleine beetje vet dat de groente heeft. Kool bevat weinig calorieën en veel vezels
Doorgaan naar artikel »

Amandelcrackers met lijnzaad en ei

Crackers zijn veelzijdig, lang houdbaar en – niet geheel onbelangrijk – erg lekker. Probeer regelmatig diverse crackers uit om je maaltijden veelzijdig te houden. Crackers zijn ideale broodvervangers tijdens het ontbijt of de lunch, maar ook als tussendoortje. Je kunt ze makkelijk meenemen en bewaren.
Doorgaan naar artikel »

6 Overheerlijke Koolhydraatarme Hapjes Recepten (Genieten!)

We kennen het allemaal wel: je bent gezellig aan het borrelen op een feestje en er worden hapjes op tafel gezet. Alles ziet er heerlijk uit en het voelt onbeleefd om niet mee te snoepen. En zo’n borrelhapje, dat smaakt altijd naar meer. Helaas zijn deze hapjes niet geschikt voor een koolhydraatarm dieet.
Doorgaan naar artikel »

6 Verrukkelijke Koolhydraatarme Brood Recepten (Genieten!)

Heb je last van overwicht en wil je graag afvallen? Probeer dan een dieet met koolhydraatarm brood. We geven een paar variatietips. Brood eten is namelijk geen slim idee als je wilt afvallen. Je raakt er niet van verzadigd en het bevat zout en gluten. Ook maak je veel insuline aan door het eten van brood
Doorgaan naar artikel »

Koolhydraatarme brownies: een Gezonde Chocolade Sensatie

Brownies ongezond? Dat hoeft niet! Ervaar het zelf met dit recept voor koolhydraatarme brownies. Omdat iedereen af en toe lekker wil snacken. Bij brownies denk je hoogstwaarschijnlijk aan een ongezonde suikerbom. In de meeste gevallen is dit terecht. Met dit recept maak je koolhydraatarme brownies.
Doorgaan naar artikel »